Sztem nem fog Mu amúgy címet védeni. A BL-hez is hozzászólva
Drigonak én 2 hónapja küldtem,és semmi reakció :SVarga Tamás írta:OFF: én írtam Neked kedves Gábor egy hónappal ezelőtt! de nem válaszoltál rá, ezért a tegnapi napon kitöröltem! A türelmem csak 1 hónapig tartott!Rivaldo11 írta:És még lehetne Carrick elé rakni pár futballistát. Nem azt mondom hogy gyenge játékos, csak azt hogy semmi különös, átlagos a pali. Az tény, hogy jól illeszkedik a szerkezetbe.
OFF: Dani! Most néztem, nincs új pü-m. Legalábbis én nem látom. Küldök egyet Neked!
Nem tudom, mi volt ennek az oka, miért kerülsz engem. Szerintem, 1 hónap alatt bőven el lehet olvasni egy privátot!
Bocs, modik.
Akiket felsoroltam, mind univerzális belső középpályás, de ha rosszul tudom, akkor javíts ki és nem is vitáznék ilyenen, csak, ha már végiggondoltam le is írtam.IvánC írta:Marci én pont téged igazán nem akarlak bántani, de ne legyél fogalmatlan. Iniesta mióta az a poszt és feladat, mint Carrick?
Gerrard és Xavi szintém más poszt. Yaya klasszikus VKP, Carrick ebben a Manchesterben NEM az. Fabregast, Essient(ő aztán a csatár pozición kivul bárhol eljátszik) adom, Mascheránó,Xabi kb ugyan ott vannak.
Flecser pápáLehetne egy 3-3.
Megpróbálnám:IvánC írta:Légyszives sorolj fel legalább 10, Kerriknél jobb hasonlü játékstilusú univerzális belső középpályást.Nálam a top 10-ben nincs a gyerek.
Na igen, első gondolatom volt, amikor néztem az Arsenal gyermeteg fociját. Nekem amúgy nem kéne, 40 milláért főleg nem, ha ezt választotta, egye meg, amit megfőzött. Piqué más, mert olcsón jött és nagyon megérte. De Cesc nem kell, ráadásul a helyét sem látom.Rivaldo11 írta:Fabregas meg beláthatná már, hogy az Arsenallal egyelőre nem tud trófeát nyerni. Nem mondom hogy vásároljuk vissza, de tény, ha valamit nyerni akar klubszinten, el kell igazolnia. Hacsak nem alakítja át Wenger az igazoláspolitikáját. Mert ha ezekhez az ügyes srácokhoz 3-4 rutinosabb klasszis( vagy csak masszív, jó futballista) csatlakozna, más lehetne a szitu.
Szíved joga hogy mit gondolsz rólaRivaldo11 írta: Ez ütött azért. Nálam a top 10-ben nincs a gyerek. Flecser meg röhejes. Tipikusan olyan figura, aki helyett játszhatna akár maga Ferguson is. Egy labdát nem tud levenni, na Ő a legnagyobb talány számomra.
Honnan szedhették![]()
Na, de nem fikázni akarom a játékosokat, tény a gerinc nagyon erős, és vannak még rejtett tartalékok is( Anderson, Nani, meg a brazil ikerpár.)
Ferguson meg gondoskodik róla, hogy be is érjenek.
Szubjektív a dolog, de legyen. Toure, Essien ugye adva. Mascherano, Xabi Alonso, Sissoko, Denílson, Lass Diarra, sőt egészségesen M.Diarra, Cambiasso, Elano, De Rossi, Senna...IvánC írta:Légyszives sorolj fel legalább 10, Kerriknél jobb hasonlü játékstilusú univerzális belső középpályást.Nálam a top 10-ben nincs a gyerek.
Légyszives sorolj fel legalább 10, Kerriknél jobb hasonlü játékstilusú univerzális belső középpályást.Nálam a top 10-ben nincs a gyerek.
NA azt aláírom!Rivaldo11 írta:Igen, erre utaltam. A keret pedig...nos a Chelseanak legalább olyan kerete van, mint a M.U.-nak. De az öreg Ferguson nagy munkát végez.miihii írta: SAF hihetetlen nagy koponya.Aki ilyen szinten tud tartani egy csapatot ilyen hosszú időn keresztül,az megsüvegelendő.Fergienek rettenetesen jó érzéke van a keret formálásához.
Egyébként ha már MU, és mázli, akkor sokkal inkább 1999...
labdanyomozásból lett BL serleg.
Ez ütött azért. Nálam a top 10-ben nincs a gyerek. Flecser meg röhejes. Tipikusan olyan figura, aki helyett játszhatna akár maga Ferguson is. Egy labdát nem tud levenni, na Ő a legnagyobb talány számomra.gergo9 írta:Hát én Carricket Touré és Essien után a 3. legjobbnak tartom a posztján.Rivaldo11 írta:Épp ez a hihetetlen számomra. Hogy van a keretben jópár középszerű játékos ( pl. Carrick, O'Shea, Fletcher, Pak), meg kiöregedőfélben lévő futballista (Scholes, Giggs, Neville) Mégis nagyon jó elegyet alkot az erős gerinccel-VDS, Ferdinand, Vidic, Rooney, Ronaldo.
Ez Ferguson fő érdeme. Ha csak a keretet nézzük, van a PL-ben is jobb csapat náluk.
Jól értesültél, de ezt már lapoztuk és kivesézték a srácok még az érettségi előtt.bali 15 írta:Állítólag a tv2 megvette a BL közvetítési jogait.
Ezt nem olyan rég tudtam meg, de azt hittem hogy kamu.
http://tv2.hu/Videok/2009-04-29-a_tv2-r ... yek_riport
Az ekés paraszt rész kicsit túlzottan degaradáló a playákkal szemben,nem hiszem,h szükséges ez.Gábor középszerűt írt,az közelebb áll azértgekkodan írta:Csodára nem számítottam. Viszont Gábornak minden szava igaz. Azért felháborító és bántó ez a United, mert évek óta úgy ülnek a világ trónján, hogy tele vannak középszerű, ekés parasztnak is kevés, hihetetlen közepes játékossal: Fletcher, O'Shea, Park, Brown és sorolhatnám.
Persze CéRoni, és Vidic-Rio klasszisok, viszont keretben magasan alattunk járnak sztem...technikára minimum. De, hogy a legutolsó cserénk is jobb egy Fletchernél, az alap.
Sajnos Mourinho óta képtelen megállítani ezt a csapatot bárki is, Benitez talán a BL-ben megfogta volna őket, vagy majd mi a döntőben![]()
Nem vártam csodát az Arsenal "ifi"-től, de a másik ágról bárki is megy tovább, verje el jól a Unitedet, mert tényleg elég volt már ebből... Remélem mi leszünk