Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
látom a Nottinghamben és a Newcastleben te is bízol, a Tottenhamet én csak a 200s szelvényemre mertem rátenni, de rá kellett volna tennem az erre is:Fernando írta:Szerk.: Mára, kis pénzvisszanyerős, nagyobb téttel...Fernando írta:De megszivatott egy kosár meccs. Unicaja Málaga otthon kapott ki. 1.3-as odds...
1.
Tottenham vs. West Ham H 1.40
Nottingham vs. Coventry H 1.53
Newcastle vs. Derby County H 1.37
2.
*(0-1)Tottenham vs. West Ham H 2.08
*(0-1)Newcastle vs. Derby County H 1-96
Fernando írta:Szerk.: Mára, kis pénzvisszanyerős, nagyobb téttel...Fernando írta:De megszivatott egy kosár meccs. Unicaja Málaga otthon kapott ki. 1.3-as odds...
1.
Tottenham vs. West Ham H 1.40
Nottingham vs. Coventry H 1.53
Newcastle vs. Derby County H 1.37
2.
*(0-1)Tottenham vs. West Ham H 2.08
*(0-1)Newcastle vs. Derby County H 1-96
Szerk.: Mára, kis pénzvisszanyerős, nagyobb téttel...Fernando írta:De megszivatott egy kosár meccs. Unicaja Málaga otthon kapott ki. 1.3-as odds...
Mégjó h nemtudtam feladniLM10 írta:Birmingham - Chelsea V
Manchester City - Stoke H
Liverpool - Wolverhampton H
Cardiff - Plymouth H
West Bromwich - Peterborough H
Leeds - Hartlepool H
10008000
Nem akartam már 2009-ben tippmixelni, de hátha...![]()
A Chelsea és a Liverpool meccs simán elmehet. A Birmingham nagyon jó ahhoz képest, h újonc. A Pool meg szinte mindenkitől képes kikapni ebben a szezonban.LM10 írta:Birmingham - Chelsea V
Cardiff - Plymouth H
Leeds - Hartlepool H
10008000
chelsea,liverpool,cardiff,leeds necces, de sok sikert!LM10 írta:Birmingham - Chelsea V
Cardiff - Plymouth H
Leeds - Hartlepool H
10008000
Igen, vannak bizonyos tippmix-gyilkos fordulók, az angol-spanyol-olasz-német bajnokságokban főleg, ott bizony borul a papírforma, és csak a bátrak nyernek. Mert hát bátraké a szerencse...Fernando írta:Egyébként az erős túlzás, hogy nagyon jól jövedelmez. Ahoz sok szerencse kell és sok tudás is egyszerre. Én kb 3 éve játszom. Eleinte jól ment, majd sokat buktam, mostanában váltakozik. Összességében én elég nagy pluszba vagyok, összeget nem írok, nem szoktam, de ez elég sok esetben szerencsén is múlott.
katalunya írta:vki letudná nekem részletesen írni hogy hogy kell játszani ezt a tippmixet? bocs hogy ilyen tájékozatlan vagyok de kéne egy kis pénz és egy spanom monta hogy jó pénzkeresési mód ha kicsit figyelem a meccseket meg minden...szal vki letudná írni hogy kell ezt játszani?
Persze, szívesen, karácsony vankatalunya írta:vki letudná nekem részletesen írni hogy hogy kell játszani ezt a tippmixet? bocs hogy ilyen tájékozatlan vagyok de kéne egy kis pénz és egy spanom monta hogy jó pénzkeresési mód ha kicsit figyelem a meccseket meg minden...szal vki letudná írni hogy kell ezt játszani?
ELőször is azt kérdezném hogy elmúltál-e 18,mert ha nem akkor tegyél le róla hogy tippmixelj.18év felett engedélyezett.katalunya írta:vki letudná nekem részletesen írni hogy hogy kell játszani ezt a tippmixet? bocs hogy ilyen tájékozatlan vagyok de kéne egy kis pénz és egy spanom monta hogy jó pénzkeresési mód ha kicsit figyelem a meccseket meg minden...szal vki letudná írni hogy kell ezt játszani?
Se az izraeliekben nem bízom annyira, hogy megrakjam, se a Chelsea... Remélem nem lesz igazadszajko írta:Épp ezért fog bejönni.Fernando írta:Nem raktam meg végül is a szelvényt.
Épp ezért fog bejönni.Fernando írta:Nem raktam meg végül is a szelvényt.
Én nem mertem rakni a Cityt egy hülye megérzés miatt. Amúgy papírforma, sok sikert!Fernando írta:P-SZ:
Lakers vs. Cleveland H 1.50
Birmingham vs. Chelsea V 1.54
Man. City vs. Stoke H 1.45
Sheffield W. vs. Newcastle V 1.74
Celtic vs. Hamilton H 1.20
Hapoel Rsjbgvfdkvbfdhsv vs. Hapoel TA V 1.48