Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minek a középső védő ott van Marquez. Jobb- ill. bal oldali védő kell csak. Nem kell nekünk Juninho(csak akkor ha Deco-t eladjuk) se Henry (csak ha Maxit és Ezquerrot eladjuk, remélem így lesz).Léfe írta:Egy Nesta szintü középhátvéd és egy massziv jbboldali védő kellene - senki más. A jelenlegi keret elég erős és jók nyakába nem kell olyan aki nem jobb.
Jó lenne ha nálunk játszana, de hol? Jön Messi is! 4 spiler meg minek? (Bár szeretném Ballackot....) Nem kell Realnak lenni... Zongoracipelő is kell!antiimperialista írta:Reddel értek egyet, Ballack tényleg nagyon jó játékos. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy olyan nagy szükség lenne rá.
Azt nyilatkozta, hogy még nem biztos, hogy elmegy. Tehát az is lehet, hogy elfogadja.muhi írta:Juninho mar 30 eves...Beferni beferne de sulyos milliokat nem adnek erte.... amugy ott van iniesta o is eleg jo es ennel csak jobb lesz... Ballack?? hat nem tudom.. eleg jo playa csak az a baj hogy mar o se fiatal meg soha eletebe nem jatszott mashol csak a nemet ligaba ki tudja mit nyujtana spanyolba... De mivel ingyen van inkabb ot valasztanam Juninho helyett... Es a heti 173 ezer eurot miert nem fogadta el?? azert mert a bayern ajanlotta vagy mert kevesnek talalta?
Ballack a nagy csapatokat is megszívatja igazi player társak nélkül.... Szerintem - igen is - ott van a világ 10 legjobb középpályása közt. Bár ebből a 10ből 2 nálunk játszik és lassan Messi is a 10ben lesz.Subinho írta:sztem Balack nem kell!!! nem olyan jó, mint amennyire futtatják! Lehet, hogy a fantasztikusan extra színvonalas sztárokkal teli német futballban valaki, de mondjuk spanyolban, vagy olaszban???
Az meg, h Juninho csak a pontrugásai miatt jó, hát kicsit merész! Nagyon sokat mozog mezőnyben, hihetetlen nagy labdákat ad, remek karmester, jól cselez... szóval ha hasonlítani lehet vkihez akkor az Deco, vagy Kaká! Bommel jól fejel és jó játékos, de azért én a kp-n inkább a Deco-Xavi-Juninho hármast látnám szívesen és az bommel amolyan univerzális csere ember!
termeszetes h beferne akarcsak Juninho, es ha a ketto kozul jonne vmelyik akkor az lenne a jo mert akkor az egesz kozeppalyat lehetne mindig cserelni...Nóbi írta:ballack szerintem igenis beférne. védekező kp poszton képes lenne legalább olyan védő teljesitményre, mint a mostani csapatból, de ő támadásban is jól teljesit...
Legalább most ne ironizálj már vele! Van elég baja, inkább kívánnál gyógyulást neki...BaRcADINHO10 írta:GERÁT A BARCÁBA
![]()
![]()
![]()
![]()
Bellettit ne hasonlítsd már Sagnolhoz, utóbbi jobb játékos.Subinho írta:az a baj, hogy olyan nevek jönnek itt szóba akik nem rosszak kategóriába tartoznak és elfogadható lenne ha a csapatba kerülnének esetleg. Mert Evra, Givet, Sagnol ilyenek. Tőlük nem rosszabb semmivel pl. Gio, vagy Syl, vagy Belletti!!! Szóval közepes játékosok mellé nem kell másik B kategóriás!!! Az elmúlt években vettünk sok ilyet, mert jónak tűnt és hátha... pl.: geovanni, rochemback, simao, coco, christanval, p.anderson, hogy csak néhányat említsek. és sztem ez lesz a sorsa maxinak, és ezqueronak is!
Ide olyan klasszisok kellenek akik a kezdőbe jönnek, mert jobbak a mostaninál és akkor vagy harc lesz a kezdőért és elfogadja a gyengébb, hogy padozik, vagy akinek nem tetszik elmehet! sztem juninho igenis beférne, mert bommel nem ugyanaz a kategória asszem és eddig sem volt stabil kezdő ezután sem lenne és juninho - deco páros a kp.-n elég ütős lenne!!! nem mondtam, hogy gyenge a kp, csak azt mondtam, hogy a nyáron tuti elmegy juninho és ne a reálban, vagy a cselziben kössön már ki, mert ha ellenünk játszik majd akkor rájövünk, hogy jé, télleg nem jobb bommel...
szóval ne igazoljunk B kategóriás játékosokat, csak hogy nagyobb legyen a keret! ha jön vki, akkor az legyen egy henry, egy cole, egy adriano, egy cannavaro, egy nesta vagy egy juninho!!!
Xaviéra? Xavi az egyik legfontosabb pont a középpályán akinek nincs rossz passza, nála labdabiztosabb játékost nem igazán találni.LG írta:Vagy Xaviéra, de a kozéppályával így sincs semmi gond, nem oda kell embert venni, ahhol így is rendben van minden.Theo írta:Emberek ha jönne ballack deco helyére istenek lennénk.Decot én utálom
.
Vagy Xaviéra, de a kozéppályával így sincs semmi gond, nem oda kell embert venni, ahhol így is rendben van minden.Theo írta:Emberek ha jönne ballack deco helyére istenek lennénk.Decot én utálom
.
A Mu jovotol ugyan olyan lesz mint a cselziLG írta:Ballack a VB után nagy valoszínséggel a muba m1. Rá is férne a mencseszterre, akkor talán ujra nyrnének vmit.Taibi írta:Sagnol miért lenne B kategóriás?
Király jobb hátvéd, sok tapasztalattal.
Juninho?
Akkor inkább Ballack, ő úgyis ingyen van.
Ballack a VB után nagy valoszínséggel a muba m1. Rá is férne a mencseszterre, akkor talán ujra nyrnének vmit.Taibi írta:Sagnol miért lenne B kategóriás?
Király jobb hátvéd, sok tapasztalattal.
Juninho?
Akkor inkább Ballack, ő úgyis ingyen van.