Subinho írta:az a baj, hogy olyan nevek jönnek itt szóba akik nem rosszak kategóriába tartoznak és elfogadható lenne ha a csapatba kerülnének esetleg. Mert Evra, Givet, Sagnol ilyenek. Tőlük nem rosszabb semmivel pl. Gio, vagy Syl, vagy Belletti!!! Szóval közepes játékosok mellé nem kell másik B kategóriás!!! Az elmúlt években vettünk sok ilyet, mert jónak tűnt és hátha... pl.: geovanni, rochemback, simao, coco, christanval, p.anderson, hogy csak néhányat említsek. és sztem ez lesz a sorsa maxinak, és ezqueronak is!
Ide olyan klasszisok kellenek akik a kezdőbe jönnek, mert jobbak a mostaninál és akkor vagy harc lesz a kezdőért és elfogadja a gyengébb, hogy padozik, vagy akinek nem tetszik elmehet! sztem juninho igenis beférne, mert bommel nem ugyanaz a kategória asszem és eddig sem volt stabil kezdő ezután sem lenne és juninho - deco páros a kp.-n elég ütős lenne!!! nem mondtam, hogy gyenge a kp, csak azt mondtam, hogy a nyáron tuti elmegy juninho és ne a reálban, vagy a cselziben kössön már ki, mert ha ellenünk játszik majd akkor rájövünk, hogy jé, télleg nem jobb bommel...
szóval ne igazoljunk B kategóriás játékosokat, csak hogy nagyobb legyen a keret! ha jön vki, akkor az legyen egy henry, egy cole, egy adriano, egy cannavaro, egy nesta vagy egy juninho!!!
Bellettit ne hasonlítsd már Sagnolhoz, utóbbi jobb játékos.
Juninhot és Bommelt azért nem vetném össze, mert különbözik a stílusuk. Én Bommelt azért tartom jobbnak, mert sokoldalúbb. Mezőnyben hasznosabb, és nem szabad megfeledkezni a fejjátékáról sem, mert a Barcában nem sok jól fejelő játékos van. Juninhot a szabadrúgásai teszik kiemelkedővé, de jó szabadrúgáslövők nálunk is vannak, mostanában Ronaldinho is egyre többször talál be olyan helyzetből.