Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyors játékot csak akkor lehet játszani ha van erre hely vagy elég ember, viszont ha 20 játékos áll egy térfélen akkor elég nehéz. Minimum ketten támadtak mindenkit , ehhez a három középpályás kevés. 4-4-2-ben megunkra húzhatuk volna őket kicsit azt gyors labdakihozatallal ELÉG középpályással egy gyors kiugratás és gól. Gondoljatok bele ha messi már a középvonalon megcsinálja a maga kis cselét, leveszi az embert, indul, felpasszolja Gudjohnsennek, majd visszakapja és bumm!Szakacs írta:sokat gondolkoztam azon h a taktikaval vane a baj...es arra jutottam hogy nem...sztem a 4-3-3 tokeletes taktika a mi csapatunknak..sokkal nagyobb baj van a jatek sebessegevel...emlekezzetes vissza mennyivel gyorsabban passzolgattunk regebb es hatarozottaban..korulbelul mint a mostani arsenal..egyszeruen az van..hogy ha gyorsabb lenne a jatekunk akkor jonnenek a ki nem kenyszeritett hibak...es nem lenne semmi gond...sztem frank is ra kellene erre jojjonMourinho meg a portoban szep focit mutatot be...itt is kepes lenne ra akar lippi is..
sztem nem látja senki ezekben a messiást, csak egyszerűen jobban örülnének az emberek egy EDZŐNEK, mint egy edzőhöz hasonlító vkinek.FCB_gábor írta:A csapat tegnapi produkciójánál már csak az szánalmasabb ahogy egyesek könyörögnek mourinho vagy éppen capello után. Nem is olyan régen még szinte mindenki köpködte ezeket az edzőket, ma meg már bennük látjátok a messiást.
kápellót soha! Akkor üljön inkább a takarító néni a kidspadra.FCB_gábor írta:A csapat tegnapi produkciójánál már csak az szánalmasabb ahogy egyesek könyörögnek mourinho vagy éppen capello után. Nem is olyan régen még szinte mindenki köpködte ezeket az edzőket, ma meg már bennük látjátok a messiást.
te mondasz valamit barátomCooltiszo írta:És egy Antic féle tűzoltóhoz, mit szólnátok? Sztem ez lenne a legjobb(nincs rá sok esély, mert nics látható tűz, csak egyszerűen nincs jövője ennek igy...). Úgyhogy sztem Rijkard marad év végéig aztán meg jön Scolari aki kijelentette, hogy eb után agyő portugálok....
Ő a megoldás a szememben....
Szerk.: bizzuk Guardiolára fél évig a csapatot, ő feltüzelné a játékosokat, és láthatjuk a Bnél hogy jó munkát végez, nyártól pedig lehetne Scolari másodedzője...
Figyelj, szerintem erre itt nincs szükség. Nevemmel ellentétben, engem is idegesít, de a hinárhajúzás nem vezet semmire. Nem akar rosszat, és nem akar a Madridhoz se menni...barcelinho_5 írta: Írja meg azt a rohadt lemondását aztán Laporta írja alá aztán pápá neked hínárhajú Franky...mehetsz a Madridhoz Schuster segítőjének.
Én ezt értem,azt viszont nem,h ha az utlimátumnál tud úgy taktikázni,és a csapat is tud úgy játszatni ahogy kell,akkor folyamatosan miért nem....na mind1,most nem ezt akarom leírni...Bodi írta:Az a baj,hogy én már nem hiszek Rijkaardban.Túlságosan régóta mennek már ugyanazok a problémák.Tavaly azt mondtuk,hogy majd nyáron megoldják,idény elején azt mondtuk,hogy kell 1-2 hónap,hogy belendüljenek.Most mit mondunk?
Ha eddig nem tudta elérni Frank a motiváltságot,akkor ezután miért sikerülne neki?A padoztatással se megyünk sokra,mert akkor szinte az egész csapatot padoztatni kellene,azzal meg nem vagyunk előrébb.
én is ettől félek, de nagyon. Azt kéne végre meglátnia Laportának hogy ez nem így kellene hogy működjön, hogy egyszer nyerünk 4 meccsen keresztül, aztán 4 meccsen keresztül megint csak vegetálunkBodi írta:Az a baj,hogy én már nem hiszek Rijkaardban.Túlságosan régóta mennek már ugyanazok a problémák.Tavaly azt mondtuk,hogy majd nyáron megoldják,idény elején azt mondtuk,hogy kell 1-2 hónap,hogy belendüljenek.Most mit mondunk?
Ha eddig nem tudta elérni Frank a motiváltságot,akkor ezután miért sikerülne neki?A padoztatással se megyünk sokra,mert akkor szinte az egész csapatot padoztatni kellene,azzal meg nem vagyunk előrébb.
Van egy olyan rossz érzésem,hogy idén se nyerünk semmit,végigszenvedjük az évet Rijkaarddal.Aztán viszont jöhet majd Scolari...
Most jön két hazai meccs,valószínűleg összeszedik magukat a fiúk,megint megmenti Messi Frank állását,1-2 hétig örülünk,hogy megint szépen játszunk,aztán pedig jön egy újabb olyan sorozat,mint az elmúlt két hétben.
És ez fog menni év végéig.
Nekem akkor sem kell. Egyszerűen nem tudnám elviselni. Csak Rijkaard ennyire tök, komoly edzők már rég rendet raktak volna itt, nem kell ahhoz egy Mourinho.barcelinho_5 írta:Zozzy 5 írta:Ja, és Mourinhot ide ne hozzák nekem, mert akkor falnak is megyek. Annyival nem jobb edző mondjuk egy Lippinél, hogy az arogáns dumáját kelljen hallgatnunk, és közutálat tárgyává tegye a Barcát.
de pont ez kellene ide.Azért nem lenne közütálat tárgya a Barca, de úgy érzem hogy ennek az embernek a mentalitása jóttenne a lötyögő sztárjainknak.
És valóban. Szerintem Mourinho nem számít nagy névnek. Jó edző ,de szerintem ő sokkal inkább a személyisége, és a karizmatikus figurája miatt számít annak.