Laporta eddigi minden döntésével elégedett voltam,vagyok...azzal is,h R10nek,Frank-nek adott még egy évet,és azt is leírtam még nyár elején,hogy ennyit szntem megérdemelnek,és HA NE ADDJ ISTEN semmi változás nem lesz (és amire gondolni se merek,mertem,hogy még romlás...) akkor télen megvállni az edzőtől (idény közbeni váltásnak nem vagyok azért a híve)....
Ha Laporta így dönt,akkor mellette vagyok,eddig jó döntéseket hozott...és most ne gyertek azzal,h maga az rossz volt,h még Frank az edző,mert akkor abban a helyzetben,ez volt a helyes döntés....annyi cím után nem lett volna tisztességes egy rosszúl sikerült év után kirúgni....(igen tisztesség,és örülök,h  ilyen van ennél a csapatnál,a mai sikerorientált világban is!)
A Csapat hozzáállása,és a tegnapi meccsen az edzői taktika is teljesen csődőt mondott....R10,Valdest kiemelném...Messi semmit sem csinált 

Szóval,én Laporta döntését tiszteletben tartom,mert úgy gondolom,h kb úgyanúgy látta a dolgokat,és látja,ahogyan én leírtam már párszor.
HA:
Frank távozik tőlünk,akkor MINDEN PÉNZÉRT KI KELL VÁSÁROLNI SCOLARIT,ÉS EGYBŐL ŐT HOZNI IDE! Lippiről hallani sem akarok,Capelloról sem,és főleg nem Jose-ról....egyesek helyet szégyelem magam,akik annyira vágynak rá....ők az eredményre vágynak,és közben elfelejtik,h mit vétett a BARCA ellen....fújj......