Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát úgy legyen...mindorokke_barca írta:Ahogyan Rivaldo11 is írta függ a nyomástól ami érte. Függ attól, hogy mennyire nyúltak meg az inak.Ma alászalatt a bokám... 4 órát rohadtam a kórházba!
Kinek volt már ilyen problémája?
Meddig nem tudok lábra állni
Az én esetem korábban elég durva volt, megijeszteni nem akarlak vele de 3 hónapig pálya közelébe nem tudtam menni, olykor a gyaloglás is komolyan nehezemre esett. Azóta nem a régi a bokám, orvosok szerint soha nem is lesz. De mint mondtam ez elég komoly volt. Lehet, hogy neked nehány hét és érezni sem fogod.
Ahogyan Rivaldo11 is írta függ a nyomástól ami érte. Függ attól, hogy mennyire nyúltak meg az inak.Ma alászalatt a bokám... 4 órát rohadtam a kórházba!
Meddig nem tudok lábra állni
Pff..kösz!Rivaldo11 írta:Ha rajta volt a testsúlyod, akkor hetekbe is beletelhet, mire meggyógyul. Szerencsés esetben 1-1.5 hét alatt helyrejöhet.soadroli írta:Ma alászalatt a bokám...4 órát rohadtam a kórházba!
Meddig nem tudok lábra állni![]()
Ha rajta volt a testsúlyod, akkor hetekbe is beletelhet, mire meggyógyul. Szerencsés esetben 1-1.5 hét alatt helyrejöhet.soadroli írta:Ma alászalatt a bokám...4 órát rohadtam a kórházba!
Meddig nem tudok lábra állni![]()
Elköltöztek, nem ment zökkenésmentesen. Lassan újraindul, tegnapra írták, de mégse.csababarca írta:Hello mindenki
A www.gigatorrents.ws nevű torrent oldalon van fent valaki?mert pár napja nem működik...és semmi értesítést nem kaptam előtte hogy esetleg bezárna az oldal...
valaki?
üdv, nekem t-online és kb 3-4 hete,szinté duplázták a le,és feltöltést is.Slither írta:
Régen néztem már, és kicsit meglepődtem mikor megláttam hogy dupla annyi a sávszélességem, mint amennyi volt.![]()
![]()
Mikor emelték a csomagok sebességét?
Akkor ez vmi új divat lett.Bányász írta:Nekem is UPC-s a netem és az enyimének a sebességét azt még április elején emelték fel.Hozták együtt az új UPC-s digitális TV-vel.Slither írta:Mikor emelték a csomagok sebességét? Very Happy
Szóval mostanában annyira nem is sóvárgok a digis netért..
Nekem is UPC-s a netem és az enyimének a sebességét azt még április elején emelték fel.Hozták együtt az új UPC-s digitális TV-vel.Slither írta:Mikor emelték a csomagok sebességét? Very Happy
Jah ezt én is láttam, leröppennek a japán városokban a lámpáról mikor elindulnak a gyalogosok és csipegetnek, kicsit durva hogy így beléjük rögzült ez megszokásbólPuyol05 írta:én azt hittem, hogy lehidalok, mikor ezt láttam. most volt a Spektrumon egy műsör asszem valami állati rekordok volt a címe. abban volt, hogy a varjú asszem a hetedik legokosabb állat a világon. most jön a pláne, hogy miért:
állítólag naggyon jó a problémamegoldó képessége. én nem hittem el. erre látom, hogy a diót úgy töri meg, hogy ledobja az autók közé az útra, és azok meg átmennek rajta és így megtörik. de a varjú nem fejvesztve megy hogy megegye, hanem megvárja, hogy a gyalogosátkelőn a lámpa zöldet mutasson, és csak akkor megy falatozni. ez hihetetlen...![]()
Min., h többet ne irjon semmit a futballal kapcsolatban, mert megmutatkozott, h nem ért hozzá. + halmozati büntetésből levágatni a heréit!Rivaldo11 írta: Azért nem bánnám, ha ezt okulásul és büntetésből naponta tízszer el kellene olvasnia.
Bányász írta:Olvasgattam nézelődtem és eszembe jutott ez:
http://nst.blog.hu/2008/10/01/az_elkarhozott_zsenik
A kedves szerző azt hiszem elgondolkozhatna egy bocsánatkérésen...
(azért ritkán lát az ember ilyen utálkozó undormány írást egy - egy csapatról...egy pár mondata még most is dühít vagy most dühít igazán)
Jobbulást kívánok!VictorValdes19 írta:Tegnap serdülő meccsem volt, Nagykáta ellen játszottunk.
Meccs első perceibe felrúgtak rosszul estem rá a kezemre...de akkor még csak a kisujjam fájt...hát mondom azért még nem kérek cserét.
Aztán az első félidő közepén az ellenfél 10ese(aki egyébként 4 gólt rúgott),
16osunkon belül megtolta mellettem a labdát, már lőtt volna én meg puyolos hősiességgel becsúsztam neki. Szöglet. Na de rám esett a gyerek, a kezem meg a testem alatt volt...s 100 kiló ránehezedett...nem is tudtam tovább folytatni...![]()
Tegnap jegeltem s bekentem sportkrémmel, de szntem ma elmeek vele az ügyeletre...s az edzőm még velem ugatott, hogy ilyen "kis bóvli" sérülés miatt cserét kérek...