Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ez is igaz. Lehet, hogy úgy járt volna tényleg mint Piqué a MU-ban.LG írta:Vagy roszabb...sztem nem jó egy fiatal belga játékosnak, aki ugye azért nem olyan erős bajnokságból jött, ha egyből be van dobva a mély vizbe. Jobb ha elősször egy középcsapatnál próbálkozik, ott már jobban kiderülhet, mit is tud. Aki igazán tehetséges, az ott is megtudja mutatni. Ha meg egyből egy nagy csapatba ment volna, lehet ugy jár mint Pique a munál, lehet alig játszott volna, ugy meg nem igen tudott volna fejlődni.Titinho írta: Jobb védő lehetett volna belőle, ha elfogadja valamelyik "nagy" ajánlatát. De hát...ő tudja...
Vagy roszabb...sztem nem jó egy fiatal belga játékosnak, aki ugye azért nem olyan erős bajnokságból jött, ha egyből be van dobva a mély vizbe. Jobb ha elősször egy középcsapatnál próbálkozik, ott már jobban kiderülhet, mit is tud. Aki igazán tehetséges, az ott is megtudja mutatni. Ha meg egyből egy nagy csapatba ment volna, lehet ugy jár mint Pique a munál, lehet alig játszott volna, ugy meg nem igen tudott volna fejlődni.Titinho írta: Jobb védő lehetett volna belőle, ha elfogadja valamelyik "nagy" ajánlatát. De hát...ő tudja...
Ahhoz képest, hogy 3 éve még fél Európa (köztük a Barça is) le akarta igazolni és végül a Hamburgot választotta, valahogy nem csodálkozom, hogy a Cityhez igazolt. Jobb védő lehetett volna belőle, ha elfogadja valamelyik "nagy" ajánlatát. De hát...ő tudja...
Ja télleg, eltévedtem egy kicsit hirtelen, igy szabadon Capello után...csababarca írta:Mourinho nem igazán a Chelsea edzőjeLG írta:Mert mért is![]()
![]()
sokkal inkább Scolari
Mourinho nem igazán a Chelsea edzőjeLG írta:Mert mért is![]()
![]()
MourinhoLG írta:Mert mért is![]()
![]()
LG írta:Én akkor hiszem el, h Robinho a Chelsea-é, ha látom Chelsea mezben Mourinhoval fényképezkedni, de még akkor is gyanakvó leszek. Persze azért örülnék neki, mégiscsak gyengülne a Real.
mynameis-earl írta:RobinhoChelsea
már majdnem biztos, hogy megy.![]()
Calderón és Mijatovic
dilettáns barmok.
ÉN ÖRÜLÖK NEKI, ROBINHO JÁTÉKA MINDIG IS TETSZETT ÉS REALOS ELLNÉRE AZ EGYIK KEDVENCEM. JOBB LESSZ ŐT CHELSEA MEZBEN LÁTNI MINT REALBAN DE EGYBEN ELSZOMÍRÍT HOGY MÁR NEM FOCIZHATUNK ELLENE+ GYENGÉBB LESSZ EGY JÁTÉKOSSAL A LA LIGA.mynameis-earl írta:RobinhoChelsea
már majdnem biztos, hogy megy.![]()
Calderón és Mijatovic
dilettáns barmok.
ahaMessa írta:Lehet, hogy én nem tudok jól valamit, de: 1: Sagna, 2: Gallas, 3: Silvestre, 4: Clichy, 5: Traore, 6: Diaby, 7: Nasri, 8: Bischoff! Mi itt a gond? Ez tényleg 8!
Vagy ezzel az '' Ennyit a matek 5-ösről"-el magadat "cikizted"?
A Franciaországban született Portugál.CFirpo3 írta:Bischoff portugál!!!
Sagna pedig francia.