Serie A / Coppa Italia
-
- aka Game90
Akkor mégis marad
Nem is gondoltam volna, hogy 18 gólpassza van. Luis is már 35 éves lesz...
Én jobban örültem volna ha megy, jöhetett volna valami fiatal szélső, pl Quaresma.

Én jobban örültem volna ha megy, jöhetett volna valami fiatal szélső, pl Quaresma.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Jun. 11. 09:52 -Milánó: Tegnap este hivatalosan is megerősítették a hírt miszerint Luis Figo marad az Inter játékosa még egy évig. Az előző szezonban 18 gólpasszt jegyző portugál középpályás egészen pontosan 2008. június 30-ig kötelezte el magát ismételten a bajnokcsapathoz. 2008 után pedig a nemzetközi kapcsolatokat fogja segíteni a klubnál, tehát amolyan játékosmegfigyelõi (nagyköveti) státuszt kap majd. (forrás:www.inter.it)
Ha nem utálnám ennyire,még örülnék is..
Ha nem utálnám ennyire,még örülnék is..

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Sztem meg ÉN nem agodtam semmit, mert én nekem olyan mind1, h megy-e....Etooval más a helyzet, őt sokkal nehezebb lenne potolni.ozsimiki írta:Csak én nem aggódtam egy fikarcnyit sem![]()
![]()
ETo'o ügyben szintén...
Ha Seva visszamegy,akkor még talán véghezvissz vmit a karrierjében,mert Londonban nem úgy tűnik,h képes akármire is
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek. Állati unszimpatikus figura, ha védő lennék, tuti nem játszaná végig a meccset. Reklamál, hadonászik, fröcsög, gesztikulál, egyszóval egy majom. Bár mindenképp hozzá kell tennem: A gólérzékenységét hiba nem elismerni.LG írta:Sztem meg 1 hülye aki a cikket irta...Izaghi goljai nagy része lesgol, néha rug szabályosat is, de csak néha....amugy meg csak 1 mákos fax...de hát hülyéknek szerencséjük van
Ettől függetlenül Guti mellett őt rühellem a legjobban.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Sztem meg 1 hülye aki a cikket irta...Izaghi goljai nagy része lesgol, néha rug szabályosat is, de csak néha....amugy meg csak 1 mákos fax...de hát hülyéknek szerencséjük van 

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
http://nst.blog.hu/2007/05/24/pippo_2_mindenkimas_0
Naggyabol igy velekedem en is rola..Sztem szemelyisegben Eto'o hasonlit ra..egyszeruen o a legjobb mint klasszikus csatar !
Naggyabol igy velekedem en is rola..Sztem szemelyisegben Eto'o hasonlit ra..egyszeruen o a legjobb mint klasszikus csatar !
Tiziano Crudeli fan 

- Andris
- Adminisztrátor
Olvass az igazolások, és az európai játékpiac topicban, koma! 
Ott találod a kommenteket!

Ott találod a kommenteket!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Az NSO most a Milannal "boronálgatja" Henryt!
Már megint egy pletykaszintű cikk, kevés, sőt talán semmi konkrétummal.
A Nemzeti Sport lassan egy bulvárlap szintjére süllyed, már szinte
nem hihetünk egy írásának sem, kivéve a meccstudósításainak.
Node a pletykáról Nektek mi a véleményetek?
Kérdezi Tőletek Krojf komátok.
Az NSO most a Milannal "boronálgatja" Henryt!
Már megint egy pletykaszintű cikk, kevés, sőt talán semmi konkrétummal.
A Nemzeti Sport lassan egy bulvárlap szintjére süllyed, már szinte
nem hihetünk egy írásának sem, kivéve a meccstudósításainak.
Node a pletykáról Nektek mi a véleményetek?
Kérdezi Tőletek Krojf komátok.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
ozsimiki írta:Csak én nem aggódtam egy fikarcnyit sem![]()
![]()
ETo'o ügyben szintén...
Ha Seva visszamegy,akkor még talán véghezvissz vmit a karrierjében,mert Londonban nem úgy tűnik,h képes akármire is
Én se nagyon, de, ha már ő is ezt mondja, akkor...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Csak én nem aggódtam egy fikarcnyit sem
ETo'o ügyben szintén...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Végre belátta valaki!!!
Kaka: Ronaldinho elhozására esély sincs
2007-06-05 15:05:01
A Milan klasszisa elmondta, hogy kár Ronaldinhoért tovább erőlködnie klubjának, honfitársa maradni fog a Barcelonánál.
Ugyanakkor Kaka úgy véli, Sevcsenko visszatérésére jó az esély, és ő maga is szívesen játszana újra egy csapatban az ukránnal.
„Azt hiszem a Milannak már annyi esélye sincs Ronaldinho leigazolására, mint három hónappal ezelőtt volt. Beszéltem vele, és tudom, hogy maradni akar Barcelonában. Azt viszont nagyon remélem, hogy Seva visszatér hozzánk! Vele is sűrűn beszélek, így jól tudom, hogy minden vágya az, hogy visszatérjen, ám a futballban vannak szabályok és szerződések, így nem szedheti csak úgy össze a cuccait és jöhet vissza Milánóba. Eto’o is egy remek futballista, de ha kettejük közül lehet választani, akkor mindenképp Sevcsenko érkezését favorizálnám, hiszen ő mindent és mindenkit ismer már itt, azonnal visszailleszkedne a csapatunkba.”-topfoci.hu

Kaka: Ronaldinho elhozására esély sincs
2007-06-05 15:05:01
A Milan klasszisa elmondta, hogy kár Ronaldinhoért tovább erőlködnie klubjának, honfitársa maradni fog a Barcelonánál.
Ugyanakkor Kaka úgy véli, Sevcsenko visszatérésére jó az esély, és ő maga is szívesen játszana újra egy csapatban az ukránnal.
„Azt hiszem a Milannak már annyi esélye sincs Ronaldinho leigazolására, mint három hónappal ezelőtt volt. Beszéltem vele, és tudom, hogy maradni akar Barcelonában. Azt viszont nagyon remélem, hogy Seva visszatér hozzánk! Vele is sűrűn beszélek, így jól tudom, hogy minden vágya az, hogy visszatérjen, ám a futballban vannak szabályok és szerződések, így nem szedheti csak úgy össze a cuccait és jöhet vissza Milánóba. Eto’o is egy remek futballista, de ha kettejük közül lehet választani, akkor mindenképp Sevcsenko érkezését favorizálnám, hiszen ő mindent és mindenkit ismer már itt, azonnal visszailleszkedne a csapatunkba.”-topfoci.hu

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én is ezt fejtegettem annogrecki írta:Én csak azon csodálkozom, hogy Toninál mi ez a fenemód nagy klubhűség (hogy nem igazol riválishoz), amikor két szezont húzott le a liláknál. Persze, ez egy szép gesztus volt, de ugyanezt gondolta akkor is, amikor otthagyta a rosanérókat?
Amúgy akkor sem értem. Bayern? Mehetett volna minmum 100 másik élcsapatba is, miért pont őket választotta? Lehet, hogy mindenképpen bajnok szeretne lenne, és erre - valljuk be - a Bayernnél elég jó esélye lesz még akkr is, ha idén még a BL indulást érő pozícióba sem sikerült felkapaszkodnia az FC Hollywood-nak...

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Én örülnék, ha maradna Európában, igaz, hogy áruló meg minden, de azért nem semmi játékos volt.Game90 írta:Igaz, hogy samsungsport, de azért:
A szaúdi Al-Ittihad gárdájának nem volt szerencséje Figóval, a portugál középpályás tavaly hónapokon keresztül áltatta az ázsiaiakat, majd előbb télről nyárra halasztotta a szerződést, a múlt héten pedig kijelentette, hogy nem igazol a közel-keleti együtteshez. Figo most csapatot keres, és mivel még érez magában annyi erőt, hogy egy-két évig egy jegyzett európai bajnokságban szerepeljen, megcélozta az angol bajnokságot.
A 34 éves játékos iránt a Newcastle, a Bolton és a Tottenham érdeklődik, ő azonban Londonba szeretne igazolni, ezért minden bizonnyal elfogadja a Spurs ajánlatát.
- Luis nagyon szeretne Londonba költözni, mert több futballista ismerőse is megtalálta a számításait az angol fővárosban, és a családjuk is jól érezte magát Angliában – mondta Figo menedzsere.
A portugál támadó 60 ezer fontos heti fizetést szeretne kicsikarni a Tottenham vezetőitől, és két évre írna alá a londoni gárdához.

-
- Entrenador del Barça
Na csak őt ne! Miért pont ő amikor ott van a jelöltek között Kewell, Millner, Downing. Nem kell Figo! Judás!Game90 írta:Igaz, hogy samsungsport, de azért:
A szaúdi Al-Ittihad gárdájának nem volt szerencséje Figóval, a portugál középpályás tavaly hónapokon keresztül áltatta az ázsiaiakat, majd előbb télről nyárra halasztotta a szerződést, a múlt héten pedig kijelentette, hogy nem igazol a közel-keleti együtteshez. Figo most csapatot keres, és mivel még érez magában annyi erőt, hogy egy-két évig egy jegyzett európai bajnokságban szerepeljen, megcélozta az angol bajnokságot.
A 34 éves játékos iránt a Newcastle, a Bolton és a Tottenham érdeklődik, ő azonban Londonba szeretne igazolni, ezért minden bizonnyal elfogadja a Spurs ajánlatát.
- Luis nagyon szeretne Londonba költözni, mert több futballista ismerőse is megtalálta a számításait az angol fővárosban, és a családjuk is jól érezte magát Angliában – mondta Figo menedzsere.
A portugál támadó 60 ezer fontos heti fizetést szeretne kicsikarni a Tottenham vezetőitől, és két évre írna alá a londoni gárdához.
Forza Lazio!
-
- Llegenda del Barça
luca toni általában két évenként tiplit fog az éppen aktuális csapatából. ugyanez volt bresciában és palermoban is.
most magyarázkodott még egy sort ezzel a dumájával, nem kell komolyan venni.
most magyarázkodott még egy sort ezzel a dumájával, nem kell komolyan venni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- aka Game90
Igaz, hogy samsungsport
, de azért:

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
-
- Hírhozó-cikkíró
Én csak azon csodálkozom, hogy Toninál mi ez a fenemód nagy klubhűség (hogy nem igazol riválishoz), amikor két szezont húzott le a liláknál. Persze, ez egy szép gesztus volt, de ugyanezt gondolta akkor is, amikor otthagyta a rosanérókat?
Amúgy akkor sem értem. Bayern? Mehetett volna minmum 100 másik élcsapatba is, miért pont őket választotta? Lehet, hogy mindenképpen bajnok szeretne lenne, és erre - valljuk be - a Bayernnél elég jó esélye lesz még akkr is, ha idén még a BL indulást érő pozícióba sem sikerült felkapaszkodnia az FC Hollywood-nak...
-
- Director del Fútbol
Szerintem is ez lett volna a legegyszerűbb, de valszeg ez meg sem fordult a fejében... Szeretem a Bayernt, de nagyon nem örülök, hogy Toni odamentozsimiki írta:Egyszerű! Nem kellett volna eligazolni![]()
Vagy ez nem jutott a Lüke eszébe?

Mondjuk maradt Pazzo, ha tényleg olyan nagy ígéret, amilyennek tartják, akár még Tonit is pótolhatja! Szerintem az a legfontosabb, hogy Montolivo maradjon, már most nagyon nagy játékos, és ha kicsit idősebb, rutinosabb lesz, a világ legjobbjai is tartozhat majd.
Most vett két 18 éves cseh gyereket a Fio, gondolom, még nem jövőre fogják a csapatot a hátukon vinni. Meg megvan Vanden Borre is az Anderlechtből, ő sem rossz játékos. A legnagyobb erősítés akkor is az lenne, ha többen már nem igazolnának el az idei gárdából... Esetleg egy csatár kell még, mondjuk Saviola

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Chelseavel jól nyomta szntem,Valenciával már nem annyirael fuero írta:Igen, igen.... Na meg a Valenciáé.barca99 írta:Ő a Chelsea volt edzője?

Ő a Chelsea volt edzője? 

- visca el barca
- Presidente del Barça
igen. ő lett a púposok edzoje. én szerettem volna ha a parmanal marad de ez van.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=143320
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=143320
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Hírhozó-cikkíró
Ennek nagyon örülnék, az az ember az általam szintén meglehetősen utált Juventust is szétbombázhatná...Game90 írta:Ranieri soll neuer Juve-Trainer werden - Zu 90 Prozent sicher
Prozent=százalék, sicher=biztos.