Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem meg ÉN nem agodtam semmit, mert én nekem olyan mind1, h megy-e....Etooval más a helyzet, őt sokkal nehezebb lenne potolni.ozsimiki írta:Csak én nem aggódtam egy fikarcnyit sem![]()
![]()
ETo'o ügyben szintén...
Ha Seva visszamegy,akkor még talán véghezvissz vmit a karrierjében,mert Londonban nem úgy tűnik,h képes akármire is
Egyetértek. Állati unszimpatikus figura, ha védő lennék, tuti nem játszaná végig a meccset. Reklamál, hadonászik, fröcsög, gesztikulál, egyszóval egy majom. Bár mindenképp hozzá kell tennem: A gólérzékenységét hiba nem elismerni.LG írta:Sztem meg 1 hülye aki a cikket irta...Izaghi goljai nagy része lesgol, néha rug szabályosat is, de csak néha....amugy meg csak 1 mákos fax...de hát hülyéknek szerencséjük van
ozsimiki írta:Csak én nem aggódtam egy fikarcnyit sem![]()
![]()
ETo'o ügyben szintén...
Ha Seva visszamegy,akkor még talán véghezvissz vmit a karrierjében,mert Londonban nem úgy tűnik,h képes akármire is
Én is ezt fejtegettem annogrecki írta:Én csak azon csodálkozom, hogy Toninál mi ez a fenemód nagy klubhűség (hogy nem igazol riválishoz), amikor két szezont húzott le a liláknál. Persze, ez egy szép gesztus volt, de ugyanezt gondolta akkor is, amikor otthagyta a rosanérókat?
Amúgy akkor sem értem. Bayern? Mehetett volna minmum 100 másik élcsapatba is, miért pont őket választotta? Lehet, hogy mindenképpen bajnok szeretne lenne, és erre - valljuk be - a Bayernnél elég jó esélye lesz még akkr is, ha idén még a BL indulást érő pozícióba sem sikerült felkapaszkodnia az FC Hollywood-nak...
Én örülnék, ha maradna Európában, igaz, hogy áruló meg minden, de azért nem semmi játékos volt.Game90 írta:Igaz, hogy samsungsport, de azért:
A szaúdi Al-Ittihad gárdájának nem volt szerencséje Figóval, a portugál középpályás tavaly hónapokon keresztül áltatta az ázsiaiakat, majd előbb télről nyárra halasztotta a szerződést, a múlt héten pedig kijelentette, hogy nem igazol a közel-keleti együtteshez. Figo most csapatot keres, és mivel még érez magában annyi erőt, hogy egy-két évig egy jegyzett európai bajnokságban szerepeljen, megcélozta az angol bajnokságot.
A 34 éves játékos iránt a Newcastle, a Bolton és a Tottenham érdeklődik, ő azonban Londonba szeretne igazolni, ezért minden bizonnyal elfogadja a Spurs ajánlatát.
- Luis nagyon szeretne Londonba költözni, mert több futballista ismerőse is megtalálta a számításait az angol fővárosban, és a családjuk is jól érezte magát Angliában – mondta Figo menedzsere.
A portugál támadó 60 ezer fontos heti fizetést szeretne kicsikarni a Tottenham vezetőitől, és két évre írna alá a londoni gárdához.
Na csak őt ne! Miért pont ő amikor ott van a jelöltek között Kewell, Millner, Downing. Nem kell Figo! Judás!Game90 írta:Igaz, hogy samsungsport, de azért:
A szaúdi Al-Ittihad gárdájának nem volt szerencséje Figóval, a portugál középpályás tavaly hónapokon keresztül áltatta az ázsiaiakat, majd előbb télről nyárra halasztotta a szerződést, a múlt héten pedig kijelentette, hogy nem igazol a közel-keleti együtteshez. Figo most csapatot keres, és mivel még érez magában annyi erőt, hogy egy-két évig egy jegyzett európai bajnokságban szerepeljen, megcélozta az angol bajnokságot.
A 34 éves játékos iránt a Newcastle, a Bolton és a Tottenham érdeklődik, ő azonban Londonba szeretne igazolni, ezért minden bizonnyal elfogadja a Spurs ajánlatát.
- Luis nagyon szeretne Londonba költözni, mert több futballista ismerőse is megtalálta a számításait az angol fővárosban, és a családjuk is jól érezte magát Angliában – mondta Figo menedzsere.
A portugál támadó 60 ezer fontos heti fizetést szeretne kicsikarni a Tottenham vezetőitől, és két évre írna alá a londoni gárdához.
Szerintem is ez lett volna a legegyszerűbb, de valszeg ez meg sem fordult a fejében... Szeretem a Bayernt, de nagyon nem örülök, hogy Toni odamentozsimiki írta:Egyszerű! Nem kellett volna eligazolni![]()
Vagy ez nem jutott a Lüke eszébe?
Chelseavel jól nyomta szntem,Valenciával már nem annyirael fuero írta:Igen, igen.... Na meg a Valenciáé.barca99 írta:Ő a Chelsea volt edzője?
Ennek nagyon örülnék, az az ember az általam szintén meglehetősen utált Juventust is szétbombázhatná...Game90 írta:Ranieri soll neuer Juve-Trainer werden - Zu 90 Prozent sicher
Prozent=százalék, sicher=biztos.