Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szegény...nyugodjon békébenLa Pulga írta:Meghalt egy Barcelona-szurkoló a kupadiadal után
Elhunyt egy Barcelona-szurkoló, miután a gárda szerdán 4-1-re legyőzte az Athletic Bilbaót a spanyol Király Kupa valenciai fináléjában. A Barcelonához közeli Gironában az utcai fieszta során egy 35 éves férfi belezuhant egy öt méter mély folyómederbe, és a kórházban belehalt sérüléseibe. A katalán metropoliszban több mint 40 ezer ember tódult a terekre, hogy megünnepelje a kedvencek 25. kupagyőzelmét. Mintegy 300 huligán összecsapott a rendőrökkel, 45 garázdát őrizetbe vettek. A mentőknek legalább száz sérültet - közülük 34 egyenruhást - kellett ellátniuk.
Azért vessünk egy pillantást a cikk keletkezésének dátumára isBányász írta:Olvasgattam nézelődtem..
Érdekes cikk, ez az oldal is ráérett arra, hogy tiltólistája kerüljön. A cikk írója nem ért a focihoz, nem ért az íráshoz és egy paraszt. Ha lenne gerince, most írna egy - ahogy Te is írtad - bocsánatkérő irományt. Mondjuk ezt azért furcsállnám...Bányász írta:Olvasgattam nézelődtem és eszembe jutott ez:
http://nst.blog.hu/2008/10/01/az_elkarhozott_zsenik
A kedves szerző azt hiszem elgondolkozhatna egy bocsánatkérésen...
(azért ritkán lát az ember ilyen utálkozó undormány írást egy - egy csapatról...egy pár mondata még most is dühít vagy most dühít igazán)
Egyébként hihetetlenül zavar(lehet csak én vagyok így ezzel) az az utálkozás és sárdobálás a Barcával szemben amit mostanában tapasztalok.Persze lehet csak én vagyok így ezzel de mindenféle fórumokon,blogokon stb-n ilyen jellegű irományokat olvasok...
Csak nem tudom minek tulajdonítsam?Ennyi a buta ember?Vagy ennyi a féltékeny ember?Vagy én vagyok túl elfogult a csapattal szemben és azért ilyen szembetűnő ez a dolog?
Szerk:
És ráadásul nyilván(többségben) olyan emberek írják ezeket(lsd a fenti link alatti szerzőt) akik még csak fele annyit nem tettek le a foci(de gondolom más sport vagy szakma) asztalára se mint akikre köpköd az adott írás szerzője.Mert nem azt mondom,h nem lehet kritizálni de azért a minimális tiszteletet alap, h megadom egy olyan embernek akiről tudom,h a szakmájában a jobbak között van még ha csak egy ártatlan cikkről vagy kommentről is van szó...
Nah, negyed órás keresés után megtaláltam a rtl klub műsorai között: Tsubasa kapitánylui1698 írta:Csak nem ez volt az?
http://video.miner.hu/?v=c8d1646253f0fe ... 2915c0c81b
Mi régen mindig ezt néztük.
Az embernek iylenkor összefut a nyál a szájába!gergo9 írta:Találtam a sport.es -en egy jó kis avatarnak való képet:
http://img22.imageshack.us/img22/8507/avatarlfa.jpg
Már fennt is vanozsimiki írta:egy bizonyos torrent site-n tuti fent lesz, majd szólj rám msnen, és átküldöm torrentet...ha érdekel,h melyiken, pü,v msn...
Jaja, az is volt.Kamarilla írta:Én azon szoktam röhögni, hogy kiscsávó ugrik 4 métert, nyom egy halál nagy ollózást és utána mint az űrhajósok, lassan, puha léptekkel dobban a talajon!Nagyon gáz!
Jaja.lionel_messi írta:Azt láttam én is nagyon komoly a Japánok világverők....![]()
![]()