barca99 írta:Pontosan ugyan ezt akartam én is kérdzni, főleg Mikinek címezve. Ő az egyik legfőbb Milán ellendrukker, mert csalók, de a Reggina szimpatikus. Én elhiszem hogy -11 pontból bentmaradtak, de akkor megtapsolom a Milánt, hogy -nemtommennyiből BL főtáblán vannak.
Nekem egyik sem szimpatikus, mert.... CSALÓK!
Ha már főleg nekem címezted,akkor válaszolok is:
Milánt nemcsak mostani dolgai miatt nem csípem,egyszerűen Berlusconi dolgai miatt nagyon nem bírom Őket,ezalól kivétel: Kaka+Seedorf! Nemcsak a tavaly kiderült okok vezettek nálam ahhoz,hogy ellendrukkerjük legyek! Van bőven előzménye...
8pont levonás: azért ne hasonlítsuk már egy ilyen kerethez ezt a levonást,és hogy ennek ellenére ott vannak a 4. helyen! Ennyi levonással bajnokok is lehettek volna simán! Nincs rosszabb keretük,mint a Romának,Lazionak stb...és nem egy olyan év volt,hogy ennél több pontot vertek a riválisaikra...szóval nem kellene elájulni a 4.helyüktől
Nézzétek meg az Inter mennyivel lett első
Reggina: igen,Ők is benne voltak a dolgokban,egy pillig sem tagadtam,de náluk nincs Nálam több éves ellenszenv,régebbi khetseg húzásokról sem hallottam felőlük,és a vezetőségük felől...
egyik fő kiesőjelölt volt a levonás előtt is! erre levontak tőlük 11pontot (jogosan),és mit lehetett tapasztalni?

minden meccsen meghaltak a sikerért,egy percig nem gondolták azt,hogy semmi értelme,mi már kiestünk

na ez ami számomra szimpatikus
Míg Milánnál szerintem úgy voltak,hogy bl vhogy meglesz a végére,de ha minden mecccsen ők is olyan akarattal nyomták volna mint a Reggina,akkor szerintem 2.hely is meglehetett volna (persze annak tudatában már,hogy az Inter nagyon stabil volt,és Őt nemvalszínű,h utol lehetett volna érni)...