Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyszerű! Nem kellett volna eligazolniel fuero írta:az nb1.hu írta:München, június 3., 18.50
A csatár nem akarta erősíteni a Fiorentina riválisait.
Mint ismeretes, szinte rögtön az európai élbajnokságok befejezése után "gazdára" talált az elmúlt két átigazolási időszak egyik legkeresettebb játékosa, miután Luca Toni megegyezett a Bayern Münchennel. A Fiorentinát a tavalyi 4. hely után UEFA-kupa-induláshoz hozzásegítő támadót kitartóan kereste az Inter, de más lehetőségei is akadtak a Serie A-ból. Az elmúlt nyáron világbajnokságot nyert játékos azonban úgy érezte, hogy a toszkán klub, illetve tulajdonosai, a Della Valle-család iránti tiszteletből nem lenne tisztességes a lilák valamely riválisához elköteleznie magát.
- Ha egy másik olasz csapathoz igazoltam volna, kárt okoztam volna Della Vallééknek - mondta Toni. - Róluk mindig jó szívvel emlékezem majd vissza, csodálatos emberek.
Hát nem bizony. Ezek betegek voltak, végig röhögtem az egészet...Game90 írta:Hát nemkovinho írta:Hát nem az énektudásukért szeretjük őket, nem de?![]()
De Cambiasso nem volt azért olyan rossz
Hát nemkovinho írta:Hát nem az énektudásukért szeretjük őket, nem de?
München, június 3., 18.50
A csatár nem akarta erősíteni a Fiorentina riválisait.
Mint ismeretes, szinte rögtön az európai élbajnokságok befejezése után "gazdára" talált az elmúlt két átigazolási időszak egyik legkeresettebb játékosa, miután Luca Toni megegyezett a Bayern Münchennel. A Fiorentinát a tavalyi 4. hely után UEFA-kupa-induláshoz hozzásegítő támadót kitartóan kereste az Inter, de más lehetőségei is akadtak a Serie A-ból. Az elmúlt nyáron világbajnokságot nyert játékos azonban úgy érezte, hogy a toszkán klub, illetve tulajdonosai, a Della Valle-család iránti tiszteletből nem lenne tisztességes a lilák valamely riválisához elköteleznie magát.
- Ha egy másik olasz csapathoz igazoltam volna, kárt okoztam volna Della Vallééknek - mondta Toni. - Róluk mindig jó szívvel emlékezem majd vissza, csodálatos emberek.
Ja, pedig megérdemelték volna, hiszen valojában több pontot gyüjtöttek, mint a csalomilan.ozsimiki írta:Anti! Irigyellekamúgy nemsokon múlt,h nem Ti indúlhatottok a Bl selejtezőn,hanem a milán
De majd jövőre meglessz! Toni meg nem normális...mit akar a német bajnokságban
![]()
![]()
HAGGYADMÁR...LG írta:Amugy ezekből büntetésekből a balfax milán jött ki a legjobbanMert ha nincsenek a pontlevpnások, megint nem indulnának a BLben
Hiszen a fio -15 pontrol indult, pedig nem hiszem, h jobban benne lettek volna, mint a milan, sőt....
Szoval idén is, és jövőre is jogtalanul mennek a BLben...
Pedig szívesen kijavítanálak, de ha egyszer igazad vanozsimiki írta:Javítsatok ki ha tévednék:
bl főtáblán nem azért vannak mert 4.lettek,hanem azért mert megnyerték a sorozatot...a 4.hellyel max selejtezőben indulhatnak...
Javítsatok ki ha tévednék:Game90 írta:8 pont büntetést kaptak.barca99 írta:Milánt, hogy -nemtommennyiből BL főtáblán vannak.
Ha már főleg nekem címezted,akkor válaszolok is:barca99 írta:Pontosan ugyan ezt akartam én is kérdzni, főleg Mikinek címezve. Ő az egyik legfőbb Milán ellendrukker, mert csalók, de a Reggina szimpatikus. Én elhiszem hogy -11 pontból bentmaradtak, de akkor megtapsolom a Milánt, hogy -nemtommennyiből BL főtáblán vannak.
Nekem egyik sem szimpatikus, mert.... CSALÓK!
8 pont büntetést kaptak.barca99 írta:Milánt, hogy -nemtommennyiből BL főtáblán vannak.
Kovinho már megelőzöttBalika Gaucho írta:De nem tudom mivan az Internél , majd Game!