Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, az egy dolog. De, emlékezzünk csak vissza, hogy Ronni sem a legjobbját mutatta az első éveibensasi1 írta:...............Picit sok volt már az idő, közben 1 évet öregedett.......Primitive írta:mert szerintem Henry - nek csak időre van szüksége, hogy megtalálja önmagát,
...............Picit sok volt már az idő, közben 1 évet öregedett.......Primitive írta:mert szerintem Henry - nek csak időre van szüksége, hogy megtalálja önmagát,
Ez most igaz de sztem jövőre már magánéletileg is lenyugszik+egy új edzővel lehet h képes lenne egy jó teljesítményre nem ojanra mint az Arsenal-ban de egy jó teljesítményt még lenyomhat.Sőt még a tavalyi szezonban is jól játszott az Arsenalban.orska írta:Itt csak az a baj hogy egy Henry kaliberü, világklasszis focistától az ember mindig többet vár el mint a "szürke eminenciásoktól". Henry nem játszik se jobban se rosszabbul az átlagnál, csakhát ki az aki Henry-től el tudja fogadni az átlagosat hosszú távon. Se cseleket nem vállal be, gólt már elég régen rúgott, nem beszélve a lent említett tehnikai baikikról. Neki húzóembernek kellene lennie, aki a kritikus pillanatokban kirántja a csapatot a bajból. Lassan egy éve itt van, és egy kezemen meg tudnám számolni hány igazán jó meccse volt. És a legnagyobb gond hogy nem látom a fejlődést az idő múlásával.
korrekt, hogy te dícsérted meg először.lionelmessi19 írta:Hát ma nem rajta múlik, elég jól hajt, szinte végig.
Villanthatna..most elkell...
Igen eltűntem egy jó időre, mert akkor is hihetetlen mód leesett a forum színvonala, a nagyon gyenge hozzászólásokkal (te is vettél ki belőle, bár igazából semmi gondom nem volt veled, és most se).lionelmessi19 írta:G-Jay... a gondolkodás módom nem sokat változott... de nem tudom hogy pontosan mire gondolsz. Egyébként te közben eltűntél egy jó évre, és most jöttél vissza, lehet hogy a Henry topic alapján még nem kéne feltétlen elítélni, de szíved joga...![]()
Amúgy Henry is jó sok gólvonalról gólt lőtt... és Bojan is azért fontosat...
Nem kérte senki h falnak menj..Sőt egy szót nem írtam Bojanról.. nem is tartozna ide...
Tudod... kezeltem már le labdát úgy hogy 30 méter magasról megragadt a lábfejemen. Előfordult... és oszt?Ehhez a részhez am. fentebb kapod a választ...
A Celtic elleni góljáról áradoztam, mikor rúgta. Az elmúlt meccsen viszont egész más szintet ütött meg...
Ebben is lehet valami. De szerintem ez úgy ahogya van, elmondható az egész gárdáról. Szerintem mindenkinek vannak fizikális lemaradásai. Részben a sokáig tartó hármas terhelés, a rengeteg sérült és valószínűleg (bár ebbe nem látok bele) az edzésmódszerek "hatékonysága" miatt lehet.chi omega írta:az, hogy elpattan tőle a labda, kizárt dolog, hogy önbizalmi probléma legyen. az ilyesmi teljesen egyértelműen fizikális gond. könyörgöm, egy ilyen szintű játékosnak egy labda levétele ilyen tempónál az olyan, mint neked orrot fújni. kivéve ha nem stimmel a kondi..
Én már elmondtam itt párszor. Nagyon nagy játékosnak tartom, de a Celtic elleni meccs óta neki is nagyon nem megy. Voltak fontos góljai idén, de mélyen elmarad attól, amit vártunk tőle, amikor ennyi pénzért idehoztuk. Ebbe nyilván belejátszik a magánéleti gondja, az új játékrendszer, a sérülés ami sokáig vele volt.Etooka írta:Mi a véleményetek?