Marci:
Én nem azt várom Henrytől h letámadjon, vagy hogy szereljen, sőt még azt se h védekezni visszamenjen, hanem azt hogy támadásoknál mozogjon, helyezkedjen sokat. Ez a vacak álló foci lett a halála a Barcának, amiben nyilván nagy része van Frankynek, de Henry iszonyat keveset mozog támadásoknál pl Bojanhoz képest, ha már labdakezelésnél őt hoztad fel.
Arra kitérve, azért továbbra is úgy látom, hogy Henry még akár Bojanhoz képest se vmi sikeres ezen a téren, sztem természetes és alapvető h a két játékostól teljesen mást várok el egyenlőre... Amúgy ténylegesen átgondolva, annyiban módosítanám a dolgot ezzel kapcsolatban, az álláspontomat, hogy nem 'nem tud' labdát kezelni, mert láttuk ugye réggebben hogy ez nem így van, inkább itt BCN-ban nem megy. Ez sztem az önbizalom megcsappanása lehet, nekem is szokott rossz meccsemen lenni olyan h már végképp semmi nem jön ki... egyszóval tartom h marhára nem tudja lekezelni a labdát az elmúlt nagyon sok meccsen, botrányos módon, de nem gondolom hogy focizni elfelejtett volna...
Ordenáré stílus?

Én nemtom mit nevezel annak, de sztem igencsak odafigyelek rá hogy semmi ilyen ne legyen... persze elszúrhattam egy rossz pillanatban de most pont nem emlékszek ilyenre...
Etooka: hát ezt már ő maga is elmondta párszor, nem igazán fekszik neki ez a téma... de egyenlőre neki kell alkalmazkodni... lehet ha edző váltás lesz, majd jobban kedveznek neki a dolgok..
G-Jay... a gondolkodás módom nem sokat változott... de nem tudom hogy pontosan mire gondolsz. Egyébként te közben eltűntél egy jó évre, és most jöttél vissza, lehet hogy a Henry topic alapján még nem kéne feltétlen elítélni, de szíved joga...
Amúgy Henry is jó sok gólvonalról gólt lőtt... és Bojan is azért fontosat...
Nem kérte senki h falnak menj..

Sőt egy szót nem írtam Bojanról.. nem is tartozna ide...
Tudod... kezeltem már le labdát úgy hogy 30 méter magasról megragadt a lábfejemen. Előfordult... és oszt?

Ehhez a részhez am. fentebb kapod a választ...
A Celtic elleni góljáról áradoztam, mikor rúgta. Az elmúlt meccsen viszont egész más szintet ütött meg...
Nos... látom h sokakat bánt hogy én, mivel Henryt kevésbé szeretem (fontos!!!! nem utálom, sőt ellenérzésem sincs alapvetően, de a csapat jó részénél kevésbé kedvelem) ő az első, sőt sokszor idő híjján az egyetlen akit kommentálok...
Nem hiszem hogy a stílusom bármikor is felháborodásra okot adott vna, de oda fogok figyelni.
Viszont... továbbra is ugyanígy megírom minden meccs után hogy mi nem tetszett... remélem majd egyre több olyat is hogy mi igen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila