Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.04.08. 14:47:44

hát Henry és R10 azért más kaliber, nemhiszem hogy a helyére igazoltuk volna anno :? Mindenesetre sajnálatos lenne, ha elmenne :cry:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.04.08. 14:41:57

2.: azt sejthették, mert akkor már egy éve szarakodott....
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.04.08. 14:32:27

Két dolgot tudok elképzelni, hogy miért hozták ide Henryt!
1. Csak PR-nek jött.
2. Sejtették, vagy tudták, hogy Ronnieval van vmi és valószínűleg elmegy.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Dave87
Capitá del Barça

2008.04.08. 14:24:55

Tudom, hogy mindig védem Henryt, de akkor is azt mondom, h nem lassult le, sőt semmit nem felejtett.
Játékrendszer, családi okok, a csapatot övező morális válság. Kihat rá is ugyanúgy, mint mindenki másra kihatna / kihat.
Egyértelmű, hogy nem illik bele a mostani Barcába. Amikor Henry játszik vagy padoztatni kéne Eto'o-t, (amit mindannyian tudunk, h nem szabad!), vagy felbomlik az "egyensúly" elöl. Eto'o is teljesen impotens ott a jobbszélen, ez nem az ő posztja!Nem is értem, mit keres ott.
Ha ez kell a javuláshoz, hát adjuk el Henryt, mert ezt rossz nézni. :cry:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.04.08. 14:13:34

sztem meg Messire kellene építeni, és vhogy mellé Bojan, Dos és Eto'o
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Primitive
Entrenador del Barça

2008.04.08. 14:06:00

sasi1 írta:
Primitive írta:mert szerintem Henry - nek csak időre van szüksége, hogy megtalálja önmagát,
...............Picit sok volt már az idő, közben 1 évet öregedett.......
:roll:
Persze, az egy dolog. De, emlékezzünk csak vissza, hogy Ronni sem a legjobbját mutatta az első éveiben :wink: Tudom, hogy nem lehet erre alapozni, de szerintem nem kellene elengedni őt, ha már elhoztuk. Itt volt egy évet kirándulni? Leesett az ára, azért ha ebbe belegondolunk, akkor rájövünk hogy nem kéne elengedni, még ha padozna is...
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Wa2x_
Barça B

2008.04.08. 13:58:38

Sosem lesz ő már a régi, felesleges erre várni, csak reálisan kéne gondolkozni... egyre csak idősebb lesz, látszik, h lelassult a játéka, és nem találja a helyét, meg-meg lövi a maga gólját, de ezen kívül semmi.. és ezt bárki megtenné.

Ha marad is (inkább ne), nálam pados lenne, Eto'o harcosabb, eltökéltebb.
És legalább Bojan is több lehetőséget kapna, rá kell most építeni a jövő csapatát!
Hinni akkor is, ha a tételt olykor csak hitünk bizonyítja, s küzdeni, bárha elégtételt csak a jövő ad álmainkra.
FCB> °Mes que un club.
sasi1
Entrenador del Barça

2008.04.08. 13:54:22

Primitive írta:mert szerintem Henry - nek csak időre van szüksége, hogy megtalálja önmagát,
...............Picit sok volt már az idő, közben 1 évet öregedett.......
:roll:
Primitive
Entrenador del Barça

2008.04.08. 13:17:38

:? Hát, ennek a hírnek nem örülök :twisted: Ha, már kiadtunk érte ennyi pénzt, akkor annak legyen valami látszatja is :roll: Remélem, hogy ez a hír kamu, mert szerintem Henry - nek csak időre van szüksége, hogy megtalálja önmagát, és ha ez sikerül, akkor nagy bajban lesznek az ellen védői. Sajnálnám, ha elmenne, meg ez gazdaságilag is igencsak deficites lenne... :?
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
sasi1
Entrenador del Barça

2008.04.08. 13:06:37

MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.04.07. 21:42:44

ő az a játékos, akinek tényleg kell adni időt. látszik rajta az akarás. szvsz
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.07. 19:21:58

orska írta:Itt csak az a baj hogy egy Henry kaliberü, világklasszis focistától az ember mindig többet vár el mint a "szürke eminenciásoktól". Henry nem játszik se jobban se rosszabbul az átlagnál, csakhát ki az aki Henry-től el tudja fogadni az átlagosat hosszú távon. Se cseleket nem vállal be, gólt már elég régen rúgott, nem beszélve a lent említett tehnikai baikikról. Neki húzóembernek kellene lennie, aki a kritikus pillanatokban kirántja a csapatot a bajból. Lassan egy éve itt van, és egy kezemen meg tudnám számolni hány igazán jó meccse volt. És a legnagyobb gond hogy nem látom a fejlődést az idő múlásával.
Ez most igaz de sztem jövőre már magánéletileg is lenyugszik+egy új edzővel lehet h képes lenne egy jó teljesítményre nem ojanra mint az Arsenal-ban de egy jó teljesítményt még lenyomhat.Sőt még a tavalyi szezonban is jól játszott az Arsenalban.
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.04.07. 19:15:11

Egy 30 éves játékostól ne várjuk el, hogy fejlődjön... Tegnap este megint 0 volt, szeretném látni a nevét a távozók listáján az év végén, bár sajnos szerintem maradni fog.
Kép
Kép
Kép
orska
Jugador del Barça

2008.04.07. 19:04:54

Itt csak az a baj hogy egy Henry kaliberü, világklasszis focistától az ember mindig többet vár el mint a "szürke eminenciásoktól". Henry nem játszik se jobban se rosszabbul az átlagnál, csakhát ki az aki Henry-től el tudja fogadni az átlagosat hosszú távon. Se cseleket nem vállal be, gólt már elég régen rúgott, nem beszélve a lent említett tehnikai baikikról. Neki húzóembernek kellene lennie, aki a kritikus pillanatokban kirántja a csapatot a bajból. Lassan egy éve itt van, és egy kezemen meg tudnám számolni hány igazán jó meccse volt. És a legnagyobb gond hogy nem látom a fejlődést az idő múlásával.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.07. 13:01:01

Lehet h már nem lesz olyan mint az Arsenal-ban ez logikus, de képes megújulni és a csapat hasznára válni a jövőévre.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.06. 23:13:53

lionelmessi19 írta:Hát ma nem rajta múlik, elég jól hajt, szinte végig.
Villanthatna..most elkell...
korrekt, hogy te dícsérted meg először.
aztán lehet, hogy ettől annyira zavarba jött, olvasva az öltőzben a kommented, hogy a második félidőben szépen el is szürkült.
danko94
Entrenador del Barça

2008.04.06. 22:36:37

Nagyon küzd TITI de ő mégis egy középcsatár és nem jobb oldali scatárszal nemértem h mér Gio játszik középne mért nem Henry :?
Andris
Adminisztrátor

2008.04.06. 22:31:17

Hát ma nem rajta múlik, elég jól hajt, szinte végig.
Villanthatna..most elkell...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.03. 21:56:16

lionelmessi19 írta:G-Jay... a gondolkodás módom nem sokat változott... de nem tudom hogy pontosan mire gondolsz. Egyébként te közben eltűntél egy jó évre, és most jöttél vissza, lehet hogy a Henry topic alapján még nem kéne feltétlen elítélni, de szíved joga... :)

Amúgy Henry is jó sok gólvonalról gólt lőtt... és Bojan is azért fontosat...
Nem kérte senki h falnak menj.. :shock: Sőt egy szót nem írtam Bojanról.. nem is tartozna ide...
Tudod... kezeltem már le labdát úgy hogy 30 méter magasról megragadt a lábfejemen. Előfordult... és oszt? :) Ehhez a részhez am. fentebb kapod a választ...
A Celtic elleni góljáról áradoztam, mikor rúgta. Az elmúlt meccsen viszont egész más szintet ütött meg...
Igen eltűntem egy jó időre, mert akkor is hihetetlen mód leesett a forum színvonala, a nagyon gyenge hozzászólásokkal (te is vettél ki belőle, bár igazából semmi gondom nem volt veled, és most se).

Látod te is beismered hogy sok gólt lőtt Henry. Az meg hogy előfordul hogy igy veszi le? Szerintem Henrynak ez specialitása, hogy nem veszít lendületet levétel közben (ezért jegyeztem meg), noha ebből sokat idén nem láttunk, ugyhogy osztom azt a véleményed, hogy ennek mentális és formai okai vannak.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.03. 21:07:31

"Akkor elárulok egy titkot. Minden csatár sétálgat. Mivel csatár. A támadóknak nem az a feladata, hogy a 16-oson belül szereljenek."

sőt. nem csak a csatárok sétálgatnak, hanem mindenki. ugyanis intenzív mozgás kizárólag azon a területen van, amerre a labda kószál, a többiek helyezkednek. wow.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.04.03. 21:05:56

Végre, nem sokkal jobb érzés utálkozás nélkül leírni a kritikát? Nem azt kértem, hogy szeresd, és ömlengj róla. Csak ne vidd túlzásba a szapulást. Persze mindez nem csak rád és nem csak Henry-ra igaz, hanem általánosságban is.

Ordenáré stílus inkább a legutóbbinál volt.

Én bízom benne (és azt hiszem, hogy nem teljesíthetetlen elvárás részemről vele szemben), hogy rúgjon még hat gólt. Persze, ha az eddigi átlagát nézzük, akkor nem lesz egyszerű dolga, de akkor meglenne a 20 gól a szezonban. Hiába is vártunk jóval többet tőle, azért 20 gól 20 gól marad, pláne, hogy ismerjük a körülményeket.

Gekkodan pedig nagyon jól összefoglalta szerintem Henry szituját.

Szerk:
chi omega írta:az, hogy elpattan tőle a labda, kizárt dolog, hogy önbizalmi probléma legyen. az ilyesmi teljesen egyértelműen fizikális gond. könyörgöm, egy ilyen szintű játékosnak egy labda levétele ilyen tempónál az olyan, mint neked orrot fújni. kivéve ha nem stimmel a kondi..
Ebben is lehet valami. De szerintem ez úgy ahogya van, elmondható az egész gárdáról. Szerintem mindenkinek vannak fizikális lemaradásai. Részben a sokáig tartó hármas terhelés, a rengeteg sérült és valószínűleg (bár ebbe nem látok bele) az edzésmódszerek "hatékonysága" miatt lehet.

Abban pedig egyetértek LM19-el, hogy Henry tényleg sokszor nem találja a helyét elöl (elbújik a védők mögött, rossz irányba indul meg), de ezt én még mindig az összeszokatlanságnak és a szisztémának - amiben nem találja a helyét - tudom be.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2008.04.03. 21:14:52-kor.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.03. 21:03:00

az, hogy elpattan tőle a labda, kizárt dolog, hogy önbizalmi probléma legyen. az ilyesmi teljesen egyértelműen fizikális gond. könyörgöm, egy ilyen szintű játékosnak egy labda levétele ilyen tempónál az olyan, mint neked orrot fújni. kivéve ha nem stimmel a kondi..
Andris
Adminisztrátor

2008.04.03. 20:40:02

Marci:

Én nem azt várom Henrytől h letámadjon, vagy hogy szereljen, sőt még azt se h védekezni visszamenjen, hanem azt hogy támadásoknál mozogjon, helyezkedjen sokat. Ez a vacak álló foci lett a halála a Barcának, amiben nyilván nagy része van Frankynek, de Henry iszonyat keveset mozog támadásoknál pl Bojanhoz képest, ha már labdakezelésnél őt hoztad fel.
Arra kitérve, azért továbbra is úgy látom, hogy Henry még akár Bojanhoz képest se vmi sikeres ezen a téren, sztem természetes és alapvető h a két játékostól teljesen mást várok el egyenlőre... Amúgy ténylegesen átgondolva, annyiban módosítanám a dolgot ezzel kapcsolatban, az álláspontomat, hogy nem 'nem tud' labdát kezelni, mert láttuk ugye réggebben hogy ez nem így van, inkább itt BCN-ban nem megy. Ez sztem az önbizalom megcsappanása lehet, nekem is szokott rossz meccsemen lenni olyan h már végképp semmi nem jön ki... egyszóval tartom h marhára nem tudja lekezelni a labdát az elmúlt nagyon sok meccsen, botrányos módon, de nem gondolom hogy focizni elfelejtett volna...

Ordenáré stílus? :? Én nemtom mit nevezel annak, de sztem igencsak odafigyelek rá hogy semmi ilyen ne legyen... persze elszúrhattam egy rossz pillanatban de most pont nem emlékszek ilyenre...

Etooka: hát ezt már ő maga is elmondta párszor, nem igazán fekszik neki ez a téma... de egyenlőre neki kell alkalmazkodni... lehet ha edző váltás lesz, majd jobban kedveznek neki a dolgok..

G-Jay... a gondolkodás módom nem sokat változott... de nem tudom hogy pontosan mire gondolsz. Egyébként te közben eltűntél egy jó évre, és most jöttél vissza, lehet hogy a Henry topic alapján még nem kéne feltétlen elítélni, de szíved joga... :)

Amúgy Henry is jó sok gólvonalról gólt lőtt... és Bojan is azért fontosat...
Nem kérte senki h falnak menj.. :shock: Sőt egy szót nem írtam Bojanról.. nem is tartozna ide...
Tudod... kezeltem már le labdát úgy hogy 30 méter magasról megragadt a lábfejemen. Előfordult... és oszt? :) Ehhez a részhez am. fentebb kapod a választ...
A Celtic elleni góljáról áradoztam, mikor rúgta. Az elmúlt meccsen viszont egész más szintet ütött meg...

Nos... látom h sokakat bánt hogy én, mivel Henryt kevésbé szeretem (fontos!!!! nem utálom, sőt ellenérzésem sincs alapvetően, de a csapat jó részénél kevésbé kedvelem) ő az első, sőt sokszor idő híjján az egyetlen akit kommentálok...
Nem hiszem hogy a stílusom bármikor is felháborodásra okot adott vna, de oda fogok figyelni.
Viszont... továbbra is ugyanígy megírom minden meccs után hogy mi nem tetszett... remélem majd egyre több olyat is hogy mi igen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
tenkl
Jugador d'estrella

2008.04.03. 20:34:37

Sajnos attól tartok, ha majd Messi visszatér, neki kell a kispadon maradnia Bojan helyett. Eto menne középen, Messi jobb, Bojan bal oldalon. Természetesen egy fél időt mindenképp érdemel.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.03. 20:29:44

Etooka írta:Mi a véleményetek?

:!:
Én már elmondtam itt párszor. Nagyon nagy játékosnak tartom, de a Celtic elleni meccs óta neki is nagyon nem megy. Voltak fontos góljai idén, de mélyen elmarad attól, amit vártunk tőle, amikor ennyi pénzért idehoztuk. Ebbe nyilván belejátszik a magánéleti gondja, az új játékrendszer, a sérülés ami sokáig vele volt.

Ettől még a legnagyobb gond talán az, hogy nem fekszik neki a spanyol foci és a játékrendszer, valamint a csapat morálja és állapota senkire sincs jó hatással. Ld. Milito aki fél évig sziporkázott, de már neki sem megy, vagy Abidal, aki jól kezdett, most meg az egyik legnagyobb szerencsétlenségeket csinálja.

Szóval sok összetevője van, de lehet, hogy egy relatív hosszú angliai múlt után már egyszerűen 31 évesen nem tud átszokni a teljesen más focihoz. A Juventusban sem ment neki, holott előtte a Monacoban már látszódott mekkora ász, aztán Wenger elvitte Londonba és a világ őt csodálta.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Lezárt