Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Deus
Boixos Nois

2008.04.15. 11:38:22

Taibi írta:Sztem meg tök yó lenne egy ijen barsza:

-------------------Casillas----------------
Dani Álves------Garaly----------Keita
Messi---Fabregas-Nari-Diegó--CéRoni
------------Eto------Benzema---------

padon meg ijenek: pinto, jorkéra, nestea, bojan, iniesta, milito, yaya, Sergej Gomez Hernandez Esclapez (ő az új bojan)

akik mehetnek: váldez, pujol, zambtrota, ábidal, markez, kszavi, herny, rommie, dos santos

Sztetek nem lenne kircsi?

ja és edzőnek meg akkor jön ugye a suszter
LOL b+... Cassillas felõlem oké xD Garay -t sztem megszerzunk.
CéRoni???? uramisten... egy ilyen udorito feregnek nincs helye a barcaban!!!!!!
a ``mehetnek`` kozul MIT KERES OTT Xavi, puyol és dos santos bazze? Igaz, hogy a Puyol mar kivenhedt, de akkoris o a barca szive... cserepadon ulhetne...
KépKép
Fluwy
Barça B

2008.04.15. 08:18:04

Bárcsak ne menne el Zambi és tényleg csak Oli helyett kellene valaki.. de attól félek elmegy.. akkor kéne csak Alves! Amugy szerintem mostanába nagyon küzd és már néha jol is játszik Zambi! Én nagyon birom!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.14. 21:20:43

barca0417 írta:Alveshez én se ragaszkodnék annyira, jó játékos, de drága, nem is kicsit, persze a spórolást se kell túlzásba vinni, de sztem nem a jobb bekk poszt a gyengénk most.
A másik bajom Alvessel, hogy ő inkább fennt lenne Messi nyakán, nem pedig Puyolnak segítene. Pedig Puyolnak kéne több támogatás, nem Messinek.
Ezenkívül nem tudom mi a bajotok Zambrottával, teszi a dolgát rendesen, nincs a legjobb formájáben, de ki van jelenleg abban, akinek bármi köze is van a Barcához....??
inkább igazolnék vkit a padra Zambi helyettesének, Oleguer helyett.
Nekem semmi bajom Zambrottával, csak lehet, hogy év végén el fog menni, :(
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
barca0417
Entrenador del Barça

2008.04.14. 21:17:50

Alveshez én se ragaszkodnék annyira, jó játékos, de drága, nem is kicsit, persze a spórolást se kell túlzásba vinni, de sztem nem a jobb bekk poszt a gyengénk most.
A másik bajom Alvessel, hogy ő inkább fennt lenne Messi nyakán, nem pedig Puyolnak segítene. Pedig Puyolnak kéne több támogatás, nem Messinek.
Ezenkívül nem tudom mi a bajotok Zambrottával, teszi a dolgát rendesen, nincs a legjobb formájáben, de ki van jelenleg abban, akinek bármi köze is van a Barcához....??
inkább igazolnék vkit a padra Zambi helyettesének, Oleguer helyett.
Kép
Fluwy
Barça B

2008.04.14. 21:03:10

Olyasmi játékosokban gondolkodom mint volt Yaya! Semmi nagy név, de annál kőkeményebb, és stabilabb, nekünk pedig ez a fontos most, nem pedig a sztárok, vagy sztárjelöltek igazolása. BL-t is Giuly, Oleguer, meg ilyesmi játékosokkal nyertünk, nem vagyok már messze sem biztos abban, hogy hiányoznak nekünk a nagy nevek! Van belőlük elég.

G.
[/quote]

Teljesen egyetértek! Sikerre éhes fiatal még nem befutott emberek kellenek most! Van egy jó alap Eto'o Iniesta Xavi Puyol... és melléjük kell a lelkes hajtós focistákat beépíteni. Én azért Alvest hoznám nagy névnek. :)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.14. 16:58:03

Komiszka írta:Én nem erőltetném D. Alvest 35 millióért.... Hát mégiscsak egy védő:D De lehet ,hogy ez maradi felfogás.
Nem feltétlen. Bár manapság tényleg nehéz jó szélsővédőt találni, de 35 millát én sem adnék érte.
Sokkal fontosabb Deco és Dinho pótlása! Henry nyugodtan maradjon, akárki is kiesik, nagyon fontos szerepekhez juthat még, ismerjük a sérüléshullámokat amik minket kergetnek...
Foggalmam sincs kit kellene hozni, majd a vezetőség eldönti, a lehetőségeket mi ugysem tudjuk felmérni. Olyasmi játékosokban gondolkodom mint volt Yaya! Semmi nagy név, de annál kőkeményebb, és stabilabb, nekünk pedig ez a fontos most, nem pedig a sztárok, vagy sztárjelöltek igazolása. BL-t is Giuly, Oleguer, meg ilyesmi játékosokkal nyertünk, nem vagyok már messze sem biztos abban, hogy hiányoznak nekünk a nagy nevek! Van belőlük elég.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Fluwy
Barça B

2008.04.14. 16:44:42

Roni biztos Deco 80% hogy távozik ezenkívül Thierry Henry, Gianluca Zambrotta, Oleguer, Lilian Thuram, Edmílson és Santi Ezquerro akik mehetnek (na nem sztem hanem a vezetés szerint, és én Henry-t és Zambit csak nagyon jó pénzért Olit ingyen is :D ). Pénz az lesz ha ök valóban mennek meg amugy is van márcsak ésszerű igazolások kellenének.
Alvest én is támogatom, sőt Cesc-nek is örülnék de itt mérlegelni kell hogy mennyiért lehetne öt elhozni. Túl sokat nem áldoznék érte. Középsővédő, védekező középpálya és valami támadó irányító kellene mindenképp.
De legföképpen egy ÚJ EDZŐ mert azt nem hiszem el h csak 4-3-3-at tudunk játszani amikor zambi meg abidal is játszhatna középpályán szélsőt.
éS
Barça B

2008.04.14. 16:18:48

Én 4 posztra biztosan hoznék játékost idén
1.jobb bekk:Alves, sztem nagyonis megérné a pénzét, Lahm megsem közelíti meghát német..és én se angolt, se németet se egyetlen olaszt sem látnék itt szívesen..de ez csak az én véleményem.
2.középső védő:Garay sztem tökéletes lenne thuram pótlására a jövőre tekintettel is
3.vkp:Yaya mellé sztem Veloso tökéletes lenne(technikás és ha kapu elé kerül akkor se torpan meg ráadásul védőként is bevethető)
4tkp:2 játékost tudnék elképzelni az 1ik Van der vaart és a másik Diego
kettejük közül ha bármelyik jönne megállná a helyét.
ja és 1 új edző mindenekelőtt 8)
the Legend
Barça B

2008.04.14. 14:55:13

norbert55 írta:Fabregas tuti h nem jön.Alves valószínűbb ha adunk érte 35 millót akk jön.
az az elég fura lenne ha mondjuk a ronaldinho meg a decoért kapott pénzt teljes egészében egy jobbhátvédre költenénk amiböl sokkal olcsobban lehet találni tehetséges fiatalokat :? :) 8)
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.14. 14:37:11

De a Sport miért ír Cescről, amikor a vezetőségnek nem áll szándékában eurómilliókért visszavásárolni egy saját nevelést? #-o Jah, hogy el kell adni a lapot?
Komiszka
Jugador del Barça

2008.04.14. 14:21:25

Én nem erőltetném D. Alvest 35 millióért.... Hát mégiscsak egy védő:D De lehet ,hogy ez maradi felfogás. a Barcának irányító kell ha Deco távozik, Fabregas jó lenne de nem fog visszajönni az Arsenalból, Diego viszont sztem jó lenne. Jól jönne egy védő is mert Thuram Zambrotta és Marquez is kérdőjeles. Sztem Garay a mi emberünk ,viszonylag olcsó és tehetséges.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.14. 14:13:58

Replay írta:A Sport szerint egyre közelebb Dani Alvés és Fabregas, Bojan-nak új szerződést fognak felajánlani.

Továbbá a goal.com ir a lehetséges távozókról:
Thierry Henry, Gianluca Zambrotta, Oleguer, Lilian Thuram, Edmílson, Santi Ezquerro.
Ronaldinho a Milan-ba, Deco - jelenlegi állás szerint - Bayern-be menne.

Érdekes, hogy Gudjohnsen-ről és Sylvinho-ról semmi hir.

Részemről annyit, hogy nehezen kivitelezhetőnek tartom az ilyen szintü átalakitást, vagyis 10-12 játékostól megszabadulnak (nagyon nyomott áron vagy ingyen) és helyettük igazolnak újakat.
Felmerül az is, vajon ki lesz az edző következő szezonban és ő mit akar.

Milyen sport a nemzeti?V ha netes lap akk linkelnétek kösz.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.04.14. 14:06:07

az előző nyilatkozatuk alapján ,,25 millióért elküldik a cimpőét'' akkor 35 ötért mezt is kapunk? Nem vagyok túl bizakodó, én Garay-al bizakodóbb vagyok. De a Barragán ügybe ugy látom nincs túl sok ember aki eggyet ért velem.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.14. 13:58:14

Fabregas tuti h nem jön.Alves valószínűbb ha adunk érte 35 millót akk jön.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.04.14. 13:56:02

Takivini hogy miért igazonám be Barragánt. Mert kell egy játékos zambrotta helyére. Garay pedig ki helyére Puyol Milito?

És azt magyarázd meg hogy minek a Barcának Nasri.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Rio Buscape
Barça B

2008.04.14. 11:09:26

Most viccet félretéve egy Dani Alves, Fabregas, Sylva, Keita iigazolások nem tűnnek lehetetlennek, sztem ha eladnánk a nagy sztárokat, Dinhot-Henry-t akkor csak kettőjükért kapnánk kb 40 millát
Szóval 100 milla alatt nem úszná meg a barca ezeket az igazolásokat, viszont ha ezeket megszerezné a barca akkor egyenesbe álnánk ha olyan lenne az edzői munka is.
Valdesröl senki sem beszél, sztem rémgyenge kapus, mallorca szint, Gomest, vagy Frey-t sokkal szívesebben látnám a csapatba, de erre kevés esély van
Capon
Llegenda del Barça

2008.04.14. 10:53:38

Nekem azok az összeállitások tetszenek ahol Iniesta, Xavi, Nasri meg még 6 támadó középpályás szerepel. Egyszerüen zseniális. Komolyan mondom. Védekezni meg ki fog? Majd az ágyban mindenki nem? Ha már veszitek a fáradságot, hogy 11 nevet leírjatok akkor azon is elgondolkozhatnátok közben, hogy hogy müködik egy foci csapat. Nem 11 támadóval.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2008.04.14. 11:11:34-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
robben
Jugador del Barça

2008.04.14. 10:12:09

Dani Alves és Fabregas nagyon jót tenne a csapatnak, talán még esetleg Benzemát és Keitát tenném ide.
Replay
Director del Fútbol

2008.04.14. 09:55:27

A Sport szerint egyre közelebb Dani Alvés és Fabregas, Bojan-nak új szerződést fognak felajánlani.

Továbbá a goal.com ir a lehetséges távozókról:
Thierry Henry, Gianluca Zambrotta, Oleguer, Lilian Thuram, Edmílson, Santi Ezquerro.
Ronaldinho a Milan-ba, Deco - jelenlegi állás szerint - Bayern-be menne.

Érdekes, hogy Gudjohnsen-ről és Sylvinho-ról semmi hir.

Részemről annyit, hogy nehezen kivitelezhetőnek tartom az ilyen szintü átalakitást, vagyis 10-12 játékostól megszabadulnak (nagyon nyomott áron vagy ingyen) és helyettük igazolnak újakat.
Felmerül az is, vajon ki lesz az edző következő szezonban és ő mit akar.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.14. 08:29:52

padon meg ijenek: pinto, jorkéra, nestea, bojan, iniesta, milito, yaya, Sergej Gomez Hernandez Esclapez (ő az új bojan)

akik mehetnek: váldez, pujol, zambtrota, ábidal, markez, kszavi, herny, rommie, dos santos

teljesen jó!!!!
Wa2x_
Barça B

2008.04.14. 07:54:17

Megy a katyvasz, ilyen lehetetlen igazolásokról (C.Ronaldo, Silva, Fabregas) csak azt nem értem, hogy focit ismerő ember, aki regel ide minek ír össze ennyi hülyeséget??
A büdös életbe nem fog ideigazolni egyik sem, de erre 1 üveg whiskey-m van! :)
Meg a másik az, hogy a Barcának nem lesz ennyi pénze, nem is volt sose!
És posztra kell igazolni a hiányokat pótolni nem össze-vissza, csak azért, h legyen pár nagy név és Real kettő legyünk......
Hinni akkor is, ha a tételt olykor csak hitünk bizonyítja, s küzdeni, bárha elégtételt csak a jövő ad álmainkra.
FCB> °Mes que un club.
Dave87
Capitá del Barça

2008.04.13. 21:13:45

Ezt a topicot lehet át kéne nevezni, v lezárni?
Mit össze gagyizik itt pár ember, esküszöm, még 2 hét, és valaki megírja Taibi hsz-ét full komolyba. Jót röhögünk ezen, de nincs már messze. :D
takivini
Capitá del Barça

2008.04.13. 20:41:44

Varatrix írta:Ha normálisan gondolkozunk egy olyan forgató könyv teccene nekem hogy:
Ez egy kifejeztetten egoista mondat volt... :lol:
Varatrix írta: Távozik:Deco, Zambrotta, ( Ronaldinho sajnos, de ez lessz)

Nagyjából hármukból egy olyan 40 millió be is jön ha nagyon optimisták vagyunk.
Hát nagyon :D

:lol: :lol: :lol: =D> =D>
Kép
Master19
Capitá del Barça

2008.04.13. 20:41:05

Tök f.sza lenne :D Megértem hogy te is felhúztad magad...Nekem is sikerült :wink:
Kép
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2008.04.13. 20:38:12

Sztem meg tök yó lenne egy ijen barsza:

Lezárt