Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LOL b+... Cassillas felõlem oké xD Garay -t sztem megszerzunk.Taibi írta:Sztem meg tök yó lenne egy ijen barsza:
-------------------Casillas----------------
Dani Álves------Garaly----------Keita
Messi---Fabregas-Nari-Diegó--CéRoni
------------Eto------Benzema---------
padon meg ijenek: pinto, jorkéra, nestea, bojan, iniesta, milito, yaya, Sergej Gomez Hernandez Esclapez (ő az új bojan)
akik mehetnek: váldez, pujol, zambtrota, ábidal, markez, kszavi, herny, rommie, dos santos
Sztetek nem lenne kircsi?
ja és edzőnek meg akkor jön ugye a suszter
Nekem semmi bajom Zambrottával, csak lehet, hogy év végén el fog menni,barca0417 írta:Alveshez én se ragaszkodnék annyira, jó játékos, de drága, nem is kicsit, persze a spórolást se kell túlzásba vinni, de sztem nem a jobb bekk poszt a gyengénk most.
A másik bajom Alvessel, hogy ő inkább fennt lenne Messi nyakán, nem pedig Puyolnak segítene. Pedig Puyolnak kéne több támogatás, nem Messinek.
Ezenkívül nem tudom mi a bajotok Zambrottával, teszi a dolgát rendesen, nincs a legjobb formájáben, de ki van jelenleg abban, akinek bármi köze is van a Barcához....??
inkább igazolnék vkit a padra Zambi helyettesének, Oleguer helyett.
Nem feltétlen. Bár manapság tényleg nehéz jó szélsővédőt találni, de 35 millát én sem adnék érte.Komiszka írta:Én nem erőltetném D. Alvest 35 millióért.... Hát mégiscsak egy védő:D De lehet ,hogy ez maradi felfogás.
az az elég fura lenne ha mondjuk a ronaldinho meg a decoért kapott pénzt teljes egészében egy jobbhátvédre költenénk amiböl sokkal olcsobban lehet találni tehetséges fiatalokatnorbert55 írta:Fabregas tuti h nem jön.Alves valószínűbb ha adunk érte 35 millót akk jön.
Replay írta:A Sport szerint egyre közelebb Dani Alvés és Fabregas, Bojan-nak új szerződést fognak felajánlani.
Továbbá a goal.com ir a lehetséges távozókról:
Thierry Henry, Gianluca Zambrotta, Oleguer, Lilian Thuram, Edmílson, Santi Ezquerro.
Ronaldinho a Milan-ba, Deco - jelenlegi állás szerint - Bayern-be menne.
Érdekes, hogy Gudjohnsen-ről és Sylvinho-ról semmi hir.
Részemről annyit, hogy nehezen kivitelezhetőnek tartom az ilyen szintü átalakitást, vagyis 10-12 játékostól megszabadulnak (nagyon nyomott áron vagy ingyen) és helyettük igazolnak újakat.
Felmerül az is, vajon ki lesz az edző következő szezonban és ő mit akar.
teljesen jó!!!!Taibi írta:Sztem meg tök yó lenne egy ijen barsza:
padon meg ijenek: pinto, jorkéra, nestea, bojan, iniesta, milito, yaya, Sergej Gomez Hernandez Esclapez (ő az új bojan)
akik mehetnek: váldez, pujol, zambtrota, ábidal, markez, kszavi, herny, rommie, dos santos
Ez egy kifejeztetten egoista mondat volt...Varatrix írta:Ha normálisan gondolkozunk egy olyan forgató könyv teccene nekem hogy:
Hát nagyonVaratrix írta: Távozik:Deco, Zambrotta, ( Ronaldinho sajnos, de ez lessz)
Nagyjából hármukból egy olyan 40 millió be is jön ha nagyon optimisták vagyunk.
Taibi írta:Sztem meg tök yó lenne egy ijen barsza:
Tök f.sza lenneTaibi írta:Sztem meg tök yó lenne egy ijen barsza: