Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, de nem ajánlott. Akkor azért bőven növésben van az ember, és a súlyzózás(a gyúrás szót nem szeretem, a kondizás meg egészen más) miatt megálhattok a növésben. + a fiatal csontoknak sem biztos, h olyan jót tesz. Persze ha nem viszitek túlzásba, talán nem lesz akkora baj. + ha a súlyzázás mellé mást nem csináltak, nagyon kötött lesz az izomzatotok, ami nagyon nem jó.kabekabe írta:ÉN nálatok is fiatalabb vok, de én is ezt javaslom. Én most kezdtem(csak heti 1szer), személyi edzővel. Ha jó terembe mész, még a gépek is jók, az edzővel meg jó, mert beszélgethetsz és ő profin megmondja, hogy mit csinálj.Stelios írta:Szerintem meg 15 évesen nyugodtan ellehet járni gyúrni. Én is annyi, vagyok, mégis heti 3x-or járok. 25-30 kilóval edzésterv szerinti gyakorlatokkal és estefelé visszafogott kajálással eléggé izmos lesz a tested, ahogy a hasad is.
Egyébként nem a mennyiség számít. Napi 200 is bőven elég, csak normálisan csináld, és érezd, hogy erősödik a hasizom. Különösen ajánlom, azt a háromszög alakú haspadfélét. Nos, azzal 2-szer nehezebb, de sokkal hatásosabb.
Amúgy ezt a 2x300-as dolgot nem értem. Milyen beosztásokba csináltad? Mert gondolom nem egyszerre 300-at.
ÉN nálatok is fiatalabb vok, de én is ezt javaslom. Én most kezdtem(csak heti 1szer), személyi edzővel. Ha jó terembe mész, még a gépek is jók, az edzővel meg jó, mert beszélgethetsz és ő profin megmondja, hogy mit csinálj.Stelios írta:Szerintem meg 15 évesen nyugodtan ellehet járni gyúrni. Én is annyi, vagyok, mégis heti 3x-or járok. 25-30 kilóval edzésterv szerinti gyakorlatokkal és estefelé visszafogott kajálással eléggé izmos lesz a tested, ahogy a hasad is.
Egyébként nem a mennyiség számít. Napi 200 is bőven elég, csak normálisan csináld, és érezd, hogy erősödik a hasizom. Különösen ajánlom, azt a háromszög alakú haspadfélét. Nos, azzal 2-szer nehezebb, de sokkal hatásosabb.
Amúgy ezt a 2x300-as dolgot nem értem. Milyen beosztásokba csináltad? Mert gondolom nem egyszerre 300-at.
Nagyon szépen köszi!!Tim írta:Startmenü-vezérlőpult-mappabeállítások ezen belül az általános "fülecske"
itt megkeresed a rejtett mappák és fájlok megjelenitése opciót,és megjelölöd a megjelenítést.Ha már úgyis arra jársz kiveheted a pipát az ismert fájlkiterjesztések elrejtése elől.
Ezekután az application data mappát megtalálod azon a meghajtón ahová a windows van telepítve.Legyen ez most a példa kedvéért C.
Startmenü-sajátgép-helyi lemez(C)-documents&settings-a rólad elnevezett mappa.És már meg is érkeztél
Startmenü-vezérlőpult-mappabeállítások ezen belül az általános "fülecske"Tim írta:Biztos hogy van,csak azért nem találod mert rejtett mappa.Először engedélyezni kell a vezérlőpulton.House írta: egyébként nem tudja valaki, hogy hogy lehet az, hogy nincs Application Data mappa egyik partíciómon sem? Mert nem tudok új Brushokat berakni.
hát nekem az FM09 nem akar rajta menni, se az alcohol 120, se a daemon..Perrero írta:Win7 van a másik vinyómon, és mindent eltudtam rajta indítani amit vicán is...
Nem is használom olyan régen. Az SP2 megjelenése óta, sokadik frissítéssel megy, ráadásul jó kis jogtiszta cucc, sok támogatással:)Perrero írta:akkor neked még új lehet az xp... Vistával az ég világon semmi baj, ha okos vagy akkor nem is terheli le annyira a vasat, SP1 óta tök [auto_cenzúra]@, és nemsokára itt az sp2gekkodan írta:Én is az XP-re esküszöm. Alapvetően az az elméletem 95 óta, hogy Windowsot csak akkor cserélek, ha megjelent már az utódnak a Service Pack 3.
Addig mindig maradunk a régin
Win7 van a másik vinyómon, és mindent eltudtam rajta indítani amit vicán is...
Win 7 csak béta verziós, szóval nem is várható el tőle, hogy kompatibilis legyen vele bármi is. Majd a hivatalos verzió kijövetele után kicsivel érdemes csak ráálni.Rajmó írta:Szerintetek melyik a jobb op-rendszer, a Win 7, az XP vagy esetleg a Vista?
Jelenleg most Win 7-et használok, de idegesít, hogy alig kompatibilis vele valami, gondolok itt programokra,játékokra stb..
Mindháromnak vannak előnyei és hátrányai, kíváncsi vagyok a véleményetekre
Te Koma!Rivaldinho írta:Ha valakit érdekel, akkor megmutatom :
http://www.youtube.com/watch?v=5B7rt14VdJE
Ez a mi filmünk, egy 'pályázatra' készítettük.. 0 ft költségvetéssel.
Téma a 60as évek újhulláma volt a francia filmiparban! Szerintem eleget tettünk neki. Ja és úgy nézzétek, hogy én vagyok az a srác aki a legelején szerepel, napszemcsi, zakó!
Az USA-ban.....:Poldi:.. írta:hol?Sanama írta: PB lassan folytatódik is17.-én ,elvileg.
Már nagyon várom![]()
hol?Sanama írta:PB lassan folytatódik isVictor_Valdes írta:A Family Guy-ban tipikusan az ilyen fárasztó viccek vannak, pl: Amikor Peter elfelejt leülni![]()
.
Míg a South Park-ban teljesen más típúsu viccek vannak.
.
A két legnagyobb sorozat, na meg persze a P.B..
17.-én ,elvileg.
Már nagyon várom![]()
Na ne már! Tényleg! Mekkora egy ökör vagyok! Jézus, megyek elbújok szégyenemben! Nekem is most ugrott be!faithnomore írta:rock![]()
igazából nincs sok jobb ötletem, esetleg még 1 kifejezést tudok:
"smash to atoms" vagyis porrá zúzni
PB lassan folytatódik isVictor_Valdes írta:A Family Guy-ban tipikusan az ilyen fárasztó viccek vannak, pl: Amikor Peter elfelejt leülni![]()
.
Míg a South Park-ban teljesen más típúsu viccek vannak.
.
A két legnagyobb sorozat, na meg persze a P.B..