Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindkét állitást túlzásnak érzem, illetve nem mernék ilyen könnyelműen jósolgatni.Nero. írta:Samper írta: Nem, ilyen kerettel kötelező elhozni vagy a bajnokságot vagy a BLt. Annak függvényében hogy valószínűleg a Madrid jövőre gyenge lesz.
Nem, ilyen kerettel kötelező elhozni vagy a bajnokságot vagy a BLt. Annak függvényében hogy valószínűleg a Madrid jövőre gyenge lesz.Samper írta:Minthogy úgyis elmegy, LE-t már felesleges csepülni. Az ilyen meccsek csak azt bizonyítják, hogy a keret önmagát nem tudja eligazgatni. Ide valódi edző kell, aki nem veszi adottnak, amit talál. Ezért mozgáslehetőséget és türelmet is kell kapnia.
Talán mert ő lépett fel? És került helyzetbe amiből gól lett.S.Agüero írta:Jaj, Gomes hozzájárult nagyban a gólhoz? Mert lepattant a labda róla?Ez ilyen "kapaszkodjunk bele minden szalmaszálba".
Mit kéne csinálni?Bob_Marley írta: Rotálás dologgal megint lehetne vitatkozni, de egy ilyen szerda után mit kéne csinálni? Messi volt az élő példa, hogy mit jelentett a 90 percig az ellenfél térfelén védekezni és folyamat labdát szerezni. Rá 3 és fél napra nincs erő.
Honnan tudod, hogy nem tudnak írni és olvasni?visca el barca írta:az akarattal nincs gond (mondom ezt 2-1-nél), de hogy megint felküldte a két analfabétát egyszerre és ezzel 60 percig kettős hátrányban játszottunk, az egyszerűen nonszensz. ember ennyire vak nem lehetSamper írta:Most a Depor elleni szünetben derül ki, hogy ilyen helyzetben gatyába tudja-e rázni a csapatot.
De eltiltott volt.ktm írta:Ha Neymar nem volt eltiltott, akkor leültethette volna a padra legalább és félidőben be is küldhette volna.
Ki a két analfabéta?visca el barca írta:az akarattal nincs gond (mondom ezt 2-1-nél), de hogy megint felküldte a két analfabétát egyszerre és ezzel 60 percig kettős hátrányban játszottunk, az egyszerűen nonszensz. ember ennyire vak nem lehetSamper írta:Most a Depor elleni szünetben derül ki, hogy ilyen helyzetben gatyába tudja-e rázni a csapatot.
az akarattal nincs gond (mondom ezt 2-1-nél), de hogy megint felküldte a két analfabétát egyszerre és ezzel 60 percig kettős hátrányban játszottunk, az egyszerűen nonszensz. ember ennyire vak nem lehetSamper írta:Most a Depor elleni szünetben derül ki, hogy ilyen helyzetben gatyába tudja-e rázni a csapatot.
Azt soha nem mondtam, hogy tutira, de szerinted nem nagyobb az esélye egy spanyolnak hazai "pályáról"? Válogatott ismertség miatt, nyelv miatt nem könnyebb beilleszkednie? Rakiticék pl szinte azonnal fel is vették a ritmust.csababarca írta:Itt a fórumon vannak bevett klisék, amiket alkalmazni tudnak néhányan,ilyen dogmaszerű szövegek, amiket mindig be lehet dobni.Stalkyard írta:Hogy lehetne egy olyan ember a legkézenfekvőbb megoldás, akinek komolyabb edzői tapasztalata konvergál a nullához? De most komolyan, emberek...
Ilyen ez is, ami most Unzuénél van, hogy mivel itt volt a csapattal, ezért tökéletes választás.
A gyúrós példa állja a helyét, kb ennyi realitása van.
De van olyan klisé is, mint a ligából jövő játékosok beválnak tutira, a külföldről nem. Na most erre sincs semmi kézzelfogható bizonyíték, vannak példák mellette, ellene is...(Rakitic,Alba,Bravo vs Neymar, Lajos, Stegen, csak hogy a közelmúltból említsek példákat)
De ezek ilyen fejből kiverhetetlen berögződések, amiket be kell fújni mindig, ha edzőkérdés van, vagy igazolni akarunk.
De Mathieu minek menne? Negyedik számúnak meg rotálni sehol nem találnánk jobbat.palesz77 írta: Ezzel egyetértek, főleg hogy szerintem Matyi és Masch is menni fognak a nyáron.
Ezzel egyetértek, főleg hogy szerintem Matyi és Masch is menni fognak a nyáron. De alapból is kell a 3 védős felálláshoz ember, még ha Alba és Digne használható is 3. embernek, mint már láthattuk. Marlon lehet már jövőre felkerül, Mina a hírek szerint szintén érkezik mint fiatal védő, Lemost is rebesgetik, lesz szerintem oda igazolás a nyáron..csababarca írta:Én ha ez lenne, maradna, akkor nem egy olcsó kh cserét hoznék, hanem Piqué és Umtiti mellé harmadiknak egy kezdő szintet. Masch meg rotáció tagja lenne.
De ez én vagyok.
Jobbhátvéd nem, de kéne akkor szerintem egy jobbszélső támadó, és a középpályára ugyanúgy kéne ember, plusz kellene kh is. Felállástól függetlenül zsebbe kell nyúlni nyáron szerintem, mert a keret minőségén nem javít ez a felállás, most nagyon ment így, mert mindenki hirtelen úgy küzdött, mint nagyon rég, de attól még a problémák java megmaradt a keret minőségét nézve.TripleH írta:Én csak ebben az esetben támogatnám, hogy ő legyen. Ezzel legalább nem kéne 60-80millios jobbhátvéd, csak egy jóval olcsóbb kh csere. Ráadásul valszeg. Vidal is még inkább passzolni fog a rendszerbe.
Az biztos, hogy ezzel a felállással is vannak még gondok, a PSG ellen is látszott, hogy elég könnyen össze lehet zavarni a hátsó 3-ast, fogunk még kikapni szerintem akkor is, ha a mostani rendszerben játszunk tovább.. De építeni lehetne rá nekem úgy tűnik, Busiék is javultak, Messi posztja is ez volt hosszú ideje igazából, csak így a jobb szél se üres.. Vannak előnyei, hátrányai, mint minden felállásnak, de szerintem ezen érdemes még dolgozni.csababarca írta:Mindenesetre, meg kell várni azért pár hetet, hogy mennyire működik ez a rendszer, alkalmas e hosszútávon a dolog,vagy csak tűzoltásnak volt jó.
Az utóbbi hetekben pont ez zajlott szerintem, remélhetőleg nem csak a PSG elleni meccsre készülve.Stalkyard írta:Nem lenne jobb folyamatosan frissíteni, mikor már látszik hogy kifutóban van egy szisztéma?
Itt a fórumon vannak bevett klisék, amiket alkalmazni tudnak néhányan,ilyen dogmaszerű szövegek, amiket mindig be lehet dobni.Stalkyard írta:Hogy lehetne egy olyan ember a legkézenfekvőbb megoldás, akinek komolyabb edzői tapasztalata konvergál a nullához? De most komolyan, emberek...