csababarca írta:Én ha ez lenne, maradna, akkor nem egy olcsó kh cserét hoznék, hanem Piqué és Umtiti mellé harmadiknak egy kezdő szintet. Masch meg rotáció tagja lenne.
De ez én vagyok.
Ezzel egyetértek, főleg hogy szerintem Matyi és Masch is menni fognak a nyáron. De alapból is kell a 3 védős felálláshoz ember, még ha Alba és Digne használható is 3. embernek, mint már láthattuk. Marlon lehet már jövőre felkerül, Mina a hírek szerint szintén érkezik mint fiatal védő, Lemost is rebesgetik, lesz szerintem oda igazolás a nyáron..
TripleH írta:Én csak ebben az esetben támogatnám, hogy ő legyen. Ezzel legalább nem kéne 60-80millios jobbhátvéd, csak egy jóval olcsóbb kh csere. Ráadásul valszeg. Vidal is még inkább passzolni fog a rendszerbe.
Jobbhátvéd nem, de kéne akkor szerintem egy jobbszélső támadó, és a középpályára ugyanúgy kéne ember, plusz kellene kh is. Felállástól függetlenül zsebbe kell nyúlni nyáron szerintem, mert a keret minőségén nem javít ez a felállás, most nagyon ment így, mert mindenki hirtelen úgy küzdött, mint nagyon rég, de attól még a problémák java megmaradt a keret minőségét nézve.
Ez már kezd off meg FM lenni itt, de szerintem Vidal és Rafinha a két szélen inkább kiegészítő megoldás kéne legyenek, akik bevethetők máshol is ha úgy van. Rafinha a PSG ellen is látszott, hogy jó-jó, de nem a legjobb, sokkal többet kihozhattunk volna abból az oldalból egy Dembélé féle játékossal szerintem - védekezni nyilván kell, de ha Neymar így meg tudja oldani, nem hiszem, hogy másnak nem menne. A középpályán meg nem javult most hirtelen a minőség, Ini egyre többet hiányzik sajnos úgy néz ki, oda is kéne attól még ember, hogy most megint jobban megy kicsit a szekér. De persze ez csak saját vélemény.
csababarca írta:Mindenesetre, meg kell várni azért pár hetet, hogy mennyire működik ez a rendszer, alkalmas e hosszútávon a dolog,vagy csak tűzoltásnak volt jó.
Az biztos, hogy ezzel a felállással is vannak még gondok, a PSG ellen is látszott, hogy elég könnyen össze lehet zavarni a hátsó 3-ast, fogunk még kikapni szerintem akkor is, ha a mostani rendszerben játszunk tovább.. De építeni lehetne rá nekem úgy tűnik, Busiék is javultak, Messi posztja is ez volt hosszú ideje igazából, csak így a jobb szél se üres.. Vannak előnyei, hátrányai, mint minden felállásnak, de szerintem ezen érdemes még dolgozni.
Mindjárt kiderül, hogy Lucho is így látja-e, vagy visszaáll a "megszokott" felállásra. Remélem nem..
Stalkyard írta:Nem lenne jobb folyamatosan frissíteni, mikor már látszik hogy kifutóban van egy szisztéma?
Az utóbbi hetekben pont ez zajlott szerintem, remélhetőleg nem csak a PSG elleni meccsre készülve.