Most kezdődött a bajnokság de már a nyári igazolásról beszélsz!!norbert55 írta:Mitszólnátok ilyen nyári igazolásokhoz?
Huntelaar,Vargas,Lahm.Henrique(kölcsönből vissza).

Lásd Eb. Torres gólja igaz????MichaaBee írta:Philipp Lahm? gólerős és jó védő.
Igen, az első legyen a védekezés, de támadásokban is segitsen. Alves nagy erősség a jobbszélen, de a játékunk akkor lenne nagyon veszélyes, ha lenne egy hasonló emberke a balszélen is. Persze, nemondom, h ez az ember Vargas, de lehet. Én még megmondom őszintén, talán 2 meccsen láttam azt a gyereket játszani, szóval nemtudom, mit tud.CFirpo3 írta:Csakhogy ide nem gólerős hátvéd kell, hanem olyan, aki jól védekezik.ZS10 írta:Juan Manuel Vargas (Nézzétek meg milyen gólátlagot produkál balhátvédként:
http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Manuel_Vargas
Csakhogy ide nem gólerős hátvéd kell, hanem olyan, aki jól védekezik.ZS10 írta:Juan Manuel Vargas (Nézzétek meg milyen gólátlagot produkál balhátvédként:
http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Manuel_Vargas
35LG írta:Nemtom, hány éves pontosan, de asszem közelebb van a 40-hez, mint a 35-höz.
Én meg mindjárt beleszerkesztek, hogy ha nem koncentrál, akkor meg egy rakás kaki a teljesítménye. Így is kell?MessiFan írta:Ha koncentrál, nincs olyan lövés, amit Rüştü ne tudna kivédeni. Félelmetesen okos, fürge és nagyon jó a büntetőknél. És persze a legfontosabb, hogy Rüştünek karaktere van.
Én Rüştüt szívesen látnám megint Barca mezben!LG írta:de nem sirnék, ha szereznénk egy klasszis kapust a helyére.
De balhátvédből csak egy veterán aki levezet, és egy totál formán kívüli, egyre rosszabb Abidal. Felőlem sylvinho vagy abidal helyett is jöhetne.MessiFan írta:Minek? Ígyis van 9 védőnk. Ha még visszajön Adriano Buss akkor 10dr. Mezey írta:Állítólag Vargast akarjuk elhozni a Fiorentinából, balhátvéd. Jó lenne ha már a télen jönne.
annyit tudok róla hogy 24éves és védő...manuel írta:Nemtudom hogy észrevetéttek ede a Betisben futballozó Nelson nagyon jójátékos én szerintem.Na és szerintettek????.
Nem tudja esetleg valaki hogy mi is az ő posztja???mert ha az ami Abidalé akkor sztem ő jöhetne helyette.
nem azt mondom, h Nelson rossz játékos, de Iniesta legalább 4x megforgatta legutóbbmanuel írta:Nemtudom hogy észrevetéttek ede a Betisben futballozó Nelson nagyon jójátékos én szerintem.Na és szerintettek????.
Nem tudja esetleg valaki hogy mi is az ő posztja???mert ha az ami Abidalé akkor sztem ő jöhetne helyette.
Minek? Ígyis van 9 védőnk. Ha még visszajön Adriano Buss akkor 10dr. Mezey írta:Állítólag Vargast akarjuk elhozni a Fiorentinából, balhátvéd. Jó lenne ha már a télen jönne.
manuel írta:Nem hinném hogy a csapatnak most a kapus igazolás volna a legfontosabb problémája.Amúgyis az igazolásokatt követve ami inkább hihető hir lehet hogy már töbször hangott adtak a médiának a barca vezetői nem is egyszer hogy nagyon szeretnék Joao Moutinhótt megszerezni,nos én ezt inkább logikusabb vagy úgymond helyesebb döntésnek tartanám mint annó. egy kapus igazolást.Számomra hiányzik a csapatból egy Decó féle irányitó középályás aki Xavival és Inivel illtv. Touréval partyban volna.
Az is igaz hogy Hleb is középályás megminden de azért ő benne nincs az a technikai tudás,az a irányitó szellem mint annó.Decóban.És ha Txikiék komolyan gondolják Moutinhó igazolásátt akkor én támogatom hiszen ő nála megfelelőbb kp-t nehezen lehett találni mostanság ilyen fiatalon.
Mikor és hol hangoztatták a Barca vezetői többször is, h szeretnék megszerezni Moutinhot?Eurobarca.hu írta: Az elmúlt hétben téma volt Joao Moutinho megszerzése is, ám jelen pillanatban a portugál megvásárlására van a legkisebb esély. Ennek egyik oka, hogy Moutinho szerződésében immár nem él az a pont, mely a kivásárlási árát rögzítené, s ez azt jelenti, hogy a Sporting most bármennyi pénzt elkérhet a középpályásért.
Június 15-ig ez az összeg 25 millió euró volt, de most jó esély van rá, hogy a portugál klub még többet kérne Moutinhóért, amit a Barcelona nem szándékozik kifizetni. A futballista ügynökei egyébiránt már fölajánlották eladásra Moutinhót, de a Barca negatív válaszának nem csak anyagi okai vannak, hanem szakmaiak is. Guardioláék ugyanis túlságosan is hasonló játékosnak tartják Moutinhót Xavihoz és Iniestához mérten, ezért nem elsősorban őt szeretnék a csapatban tudni.
Nem tudom ki lenne megfelelő megoldás! Így hirtelenjében Lahm jut az eszembe, de régebben volt is vmi bulvár szülemény, h ő jön ide...majd a vezetőség remélhetőleg kiküld 1 delegációt Argentínába, vagy Brazíliába ahonnan hozunk 1 nagy tehetségetsenzu írta:sokan itt teljesen odavannak Clichyért, de én nem hoznám ide, elég sérülékenyNastradamus írta: De így is van 1 csomó középpályásunk...szerintem nem kell senki, inkább menjen Abidal és vegyünk a helyére valakit...csak kit
sokan itt teljesen odavannak Clichyért, de én nem hoznám ide, elég sérülékenyNastradamus írta: De így is van 1 csomó középpályásunk...szerintem nem kell senki, inkább menjen Abidal és vegyünk a helyére valakit...csak kit