Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én abszolút eggyet értek G-Jay el.Szandi írta: Én is szeretem a Romat és a Barcat is. .
természetesen mindhárom barcás gyereket csípem, de a spanyol válogatott vhogy kimaradt az életemből. sztem egyszerűen nem érnek annyit csapatként (legalábbis kb 78 óta, amióta a focit követem), h szimpatikusak legyenek. de mondtam, ez csak magánvélemény.G-Jay írta:Értem én, csak kicsit furcsa, hogy ha a Barcában játszó játékosokat szereted, hiszen ne mondd, hogy Puyol Xavi és Ini nem egy kedvelhető hármas itt Barcelonában, akkor mért nem szorítasz annak, hogy máshol, a nemzeti csapatban is sikeresek legyenek. De ezek szerint te ezt külön veszed, és nem befolyásolják a játékosok, azt, hogy melyik csapatnak szurkolsz. Ha jól értem...Jól értem?
Mert ő még 4.játékvezetőnek is alakalmatlannak bizonyultantiimperialista írta:Rosetti vezeti a döntőt. Én inkább Michelnek adtam volna, szerintem jobb bíró... A svájciak meg azon sopánkodnak, hogy miért nem Busacca (ő ugyebár svájci). Ilyen erővel bárki vezethetné, mert Busacca erősen közepes... Mi is elkezdhetnénk sírni, hogy miért nem a 4. játékvezetők gyöngye, Kassai Viktor vezeti a döntőt?
szerintem kizárt hogy az oroszok meg tudnák ismételni a hollandok ellen mutatott játékot.különben is egy elődöntőben nem számít,ki hogy játszott eddig,csak az számít,hogy mennyire tudnak felpörögni a játékosok,ki tudják-e hozni magukból a legjobbjukat.majd meglátjuk,én nagyon fogok szorítani a spanyolokért!ha van csapat aki megérdemel már egy világesemény-döntőt, akkor azok a spanyolok!LG írta: A hollandokról is azt gondolták, h jobbak, ahhoz képest le lettek focizva. Sztem ha azt a játékot hozzák, akkor továbbmennek. A spanyolok az 1. meccset leszámitva nem mutattak sok mindent, az oroszok forditva. Ők 1re jobbak, a spanyolok 1re rosszabbak.
A hollandokról is azt gondolták, h jobbak, ahhoz képest le lettek focizva. Sztem ha azt a játékot hozzák, akkor továbbmennek. A spanyolok az 1. meccset leszámitva nem mutattak sok mindent, az oroszok forditva. Ők 1re jobbak, a spanyolok 1re rosszabbak.socio66 írta:az hogy holnap ki fognak esniBarcelona144 írta:Oroszokról mi aa véleményetek?remélem
jól játszanak,és egységes csapat(csoda-e?),de szerintem túl nagy teher nekik ez az Eb-elődöntő,ráadásul a spanyolok egyszerűen jobbak is.Kizártnak tartom hogy ők játszák a döntőt! dettó ugyanez igaz a Törökökre is!
az hogy holnap ki fognak esniBarcelona144 írta:Oroszokról mi aa véleményetek?
Tofi írta:Főleg úgy hogy 9-10 ember nem játszhat különféle okok miatt!Még azt is olvastam hogy a 3. számú kapus mezőnyjátékost is játszhat!Haider írta:Ma van esélyük a törököknek.Ha ugyanúgy küzdenek mint az előbbi meccseken akkor győzhetnek.![]()