Labdarúgó EB 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki nyeri az EB-t?

Portugália
36
10%
Spanyolország
186
52%
Olaszország
16
5%
Hollandia
52
15%
Franciaország
30
8%
Németország
21
6%
Címvédés lesz, azaz Görögország
2
1%
Más
12
3%

Szavazatok száma: 355
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.25. 21:29:00

Egyenlőre a mindenki által lehordott és bemocskolt török csapat jobban játszik a németeknél. Lehmann nem tud leszokni erről a balf.aszkodásásról
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2008.06.25. 21:29:36-kor.
in to exile
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.25. 21:15:16

Vesszenek a törökök! Megint sokáig vezettek. :lol:
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.25. 21:13:26

Sweinstejger egyenlít Német-Török 1-1
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Benga
Entrenador del Barça

2008.06.25. 21:12:19

Kazim Kazimnak kis túlzással eddig egy darab jó labdaérintése SEM volt. Erre :shock:
Azér török B csapat villog :lol:
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.25. 21:09:33

Boral gól vezet török ország :P :P
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.25. 21:08:42

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!

Így továbbb!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.25. 21:01:23

PFF...hú de félelmetesek a németek,nagyon remélem kizúgnak a píbe,törökök eddig alázzák őket, GO TÖRÖKÖK!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.25. 20:45:39

Szandi írta: Én is szeretem a Romat és a Barcat is. .
Én abszolút eggyet értek G-Jay el.
Egyrészt szeretni lehet több csapatot, de rajongani csak eggyért lehet igazán. És ez az olyan megnyilvánulásokban láccik, ha egy boltban sok mez közül meik mezt akaztanád le ha csak 1 et vehetnél. Természetesen azt amelyik klubbot a legjobban szeretd. Ami a mi esetünkben a Barcelona. Nem lehet egyformán szeretni mind 2 őt. Nekem is szimpatikus klubb a liverpool, de mégis minden fölös pémz Fc Barcelonás tárgykra költeném :wink:
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.25. 20:37:00

G-Jay írta:Értem én, csak kicsit furcsa, hogy ha a Barcában játszó játékosokat szereted, hiszen ne mondd, hogy Puyol Xavi és Ini nem egy kedvelhető hármas itt Barcelonában, akkor mért nem szorítasz annak, hogy máshol, a nemzeti csapatban is sikeresek legyenek. De ezek szerint te ezt külön veszed, és nem befolyásolják a játékosok, azt, hogy melyik csapatnak szurkolsz. Ha jól értem...Jól értem?
természetesen mindhárom barcás gyereket csípem, de a spanyol válogatott vhogy kimaradt az életemből. sztem egyszerűen nem érnek annyit csapatként (legalábbis kb 78 óta, amióta a focit követem), h szimpatikusak legyenek. de mondtam, ez csak magánvélemény.
azért arra kívácsi lennék, h a sikerkovács luis "feketeszar" aragones hogyan viszonyul mondjuk marcos sennához, és viszont. :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.25. 20:06:13

Értem én, csak kicsit furcsa, hogy ha a Barcában játszó játékosokat szereted, hiszen ne mondd, hogy Puyol Xavi és Ini nem egy kedvelhető hármas itt Barcelonában, akkor mért nem szorítasz annak, hogy máshol, a nemzeti csapatban is sikeresek legyenek. De ezek szerint te ezt külön veszed, és nem befolyásolják a játékosok, azt, hogy melyik csapatnak szurkolsz. Ha jól értem...Jól értem?

Szandi! Én is a MU-nak szorítok ha angol meccsről van szó, vagy olaszországból csak a Romát vagyok hajlandó megnézni, de ettől még soha nem fogok nekik úgy szorítani, mint a Barcának, mert szerintem két csapatnak ugyanúgy nem lehet szorítani, nem lehet valakinek két "csapata". De ez csak szerintem. Szal fura ha valaki hétfőn azt mondja, hogy MI nyertünk, egy Barca meccs után. Kedden meg az, hogy MI rosszul játszottunk, egy Roma meccs után. Nem fér össze a két MI nekem. Remélem érthető.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Szandi
Főnökasszony

2008.06.25. 20:03:56

Miért ne lehetne egyszerre több csapatnak szurkolni? Semmi közük egymáshoz, nem is egy országban játszanak. ( ergó nem is lehetnek olyan húde nagy ellenfelek) Én is szeretem a Romat és a Barcat is. Nemértem az összefüggést.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.25. 19:54:13

G-Jay, azt, h miért lehet szurkolni a spanyoloknak, csak azért kérdeztem, mert legalább annyira értelmetlen a kérdés, mint ugyanez az olaszokkal kapcsolatban. mindenki annak szurkol, akinek akar. ez a barca gyöngyszemek a válogatottban történet nekem nem igazán jön össze, abszolút külön kezelem a Klubot a válogatottól. ráadásul ez elég jól megy már lassan több, mint 25 éve.
de ez a magánvéleményem, egyáltalán nem kötelező egyetérteni vele.

a de rossi-kép csak azért van kint, mert sokan fikázták amiatt, h elmondta a véleményét az inter bajnokságával kapcsolatban, én pedig így próbálok szolidáris lenni vele.
de ez már egy másik történet. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.25. 19:26:51

Boixos!

Azért egy Barca forumon elég érdekes olyat kérdezni, hogy a spanyoloknak miért lehet szurkolni. Azért, mert ott játszik három gyöngyszeme a katalán egyletnek, aminek itt szurkolnak ezen a forumon. Nem pedig a Roma-nak, vagy más olasz csapatnak. Innentől kezdve nem nagyon értem, hogy miért meglepő, hogyha egy Barca fan nem érti, hogy az imádott csapat játékosaival tűzdelt spanyol csapatnak mért nem szurkol egy másik Barca fan. Persze megérthető, hogy mittudomén, már régebb óta szorít valaki egy válogatottért mint a Barcá-ért, vagy valamilyen okból amúgy utálja a spanyolokat. Mint pl én a Németeket vagy Olaszokat. Én hányok az olasz focitól, soha egy olasz bajnokit nem nézek meg, és ha tehetem olasz válogatottat sem. (Egyedül talán a Roma akit tisztelek és méltatok onnan).
Persze te érthetően szurkolsz nekik, hisz Roma fanatikus is vagy (nem példázza ezt semmi jobban, minthogy Roma-s avatarod van Barca-s fórumon), bár nálam sosem volt érthető az, hogy hogyan lehet két csapatnak is szurkolni egyszerre.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Capon
Llegenda del Barça

2008.06.25. 18:42:14

Én pl. azért a spanyoloknak szurkolok mert ott játszik a legtöbb olyan játékos akit nagyon szeretk Xavi, Puyi, Ini (remélem nem hagytam ki senkit)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.25. 18:32:42

néhány napja nem értette Riva és Dani, h miért lehet a digóknak szurkolni... miért, a spanyoloknak miért lehet? mondjuk azon kívűl, h az ember a barca miatt hozza a kötelezőt (bár engem még ez sem hat meg különösebben). mit tett le a spanyol válogatott a futball asztalára eddig a negyven évenkénti értékelhető eredmény felmutatásával? (ami azért nem 40 év, mert '84ben eb-ezüstöt nyertek.)
igazából olyan túlzottan nem repedek meg az olasz válogatottért, max az ott játszó rómaiak miatt érdekelnek jobban az átlagnál. a legutóbbi vb-n sem szurkoltam nekik különösebben, pláne, h olyan játékosok tömkelege játszott náluk, akiknek inkább a pályán kívűl, masszív eltiltásban lett volna a helyük, ráadásul egy olyan szövetségi kapitány vezette őket, akinek legalább annyira szaros volt a keze a játékosok adásvételének sumákságai miatt, mint mondjuk mogginak a saját balhéjában.
de ettől függetlenül sem mondanám azt, h kizárólag tré játékkal és kumma nagy mákkal, tehát érdemtelenül nyertek akkor, amikor leesett nekik vmi. nem egy nagy meccset nyomtak, és még szerencséjük sem volt mindig, elég, ha a 90es vb elődöntőre, a 94es vb-döntőre v a franciák elleni eb döntőre gondolok. mint ahogy bárkinek, úgy nekik is nyugodtan lehet szurkolni, az lenne a durva, ha mindenkinek egy brigád utőán kellene szaladnia. vagy szurkoljak a "ragyogó" angoloknak, akik azóta tudnak egymás után két cselt megcsinálni, mióta 10-15 éve elkezdtek a latin futballisták odaigazolni, és villantottak nekik párat (nem kis érdeme volt ebben di matteonak, di canionak és persze zolának).
ezzel együtt a spanyol-olasz meccsen a foci szégyene lett volna, ha azzal a borzalmas "játékkal" az olaszok jutottak tovább. de azért a spanyoloktól sem kell hanyatt esni, nagyon necces volt nekik is az a bugi, és az oroszok elleni meccsük sem lesz sétagalopp. ahogy LG is írta, a spanyolok egyre szarabbak, a ruszkik viszont egyre jobbak lettek, és biztos nem fogja őket egy kicsit sem fűteni a visszavágás lehetősége a csoportmeccses zakóért.
PUYOL-XAVI-INIESTA
aronba
Jugador d'estrella

2008.06.25. 16:29:57

antiimperialista írta:Rosetti vezeti a döntőt. Én inkább Michelnek adtam volna, szerintem jobb bíró... A svájciak meg azon sopánkodnak, hogy miért nem Busacca (ő ugyebár svájci). Ilyen erővel bárki vezethetné, mert Busacca erősen közepes... Mi is elkezdhetnénk sírni, hogy miért nem a 4. játékvezetők gyöngye, Kassai Viktor vezeti a döntőt? :D
Mert ő még 4.játékvezetőnek is alakalmatlannak bizonyult :D
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.25. 16:29:25

muszáj lesz döntőzni! méltóan kell elbúcsúzni aragonestől, egy eb győzelem tökéletes lenne :P
socio66

2008.06.25. 16:27:27

LG írta: A hollandokról is azt gondolták, h jobbak, ahhoz képest le lettek focizva. Sztem ha azt a játékot hozzák, akkor továbbmennek. A spanyolok az 1. meccset leszámitva nem mutattak sok mindent, az oroszok forditva. Ők 1re jobbak, a spanyolok 1re rosszabbak.
szerintem kizárt hogy az oroszok meg tudnák ismételni a hollandok ellen mutatott játékot.különben is egy elődöntőben nem számít,ki hogy játszott eddig,csak az számít,hogy mennyire tudnak felpörögni a játékosok,ki tudják-e hozni magukból a legjobbjukat.majd meglátjuk,én nagyon fogok szorítani a spanyolokért!ha van csapat aki megérdemel már egy világesemény-döntőt, akkor azok a spanyolok!
VamosEspana!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.25. 16:18:47

socio66 írta:
Barcelona144 írta:Oroszokról mi aa véleményetek?
az hogy holnap ki fognak esni :lol: remélem
jól játszanak,és egységes csapat(csoda-e?),de szerintem túl nagy teher nekik ez az Eb-elődöntő,ráadásul a spanyolok egyszerűen jobbak is.Kizártnak tartom hogy ők játszák a döntőt! dettó ugyanez igaz a Törökökre is!
A hollandokról is azt gondolták, h jobbak, ahhoz képest le lettek focizva. Sztem ha azt a játékot hozzák, akkor továbbmennek. A spanyolok az 1. meccset leszámitva nem mutattak sok mindent, az oroszok forditva. Ők 1re jobbak, a spanyolok 1re rosszabbak.
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.06.25. 16:13:35

Rosetti vezeti a döntőt. Én inkább Michelnek adtam volna, szerintem jobb bíró... A svájciak meg azon sopánkodnak, hogy miért nem Busacca (ő ugyebár svájci). Ilyen erővel bárki vezethetné, mert Busacca erősen közepes... Mi is elkezdhetnénk sírni, hogy miért nem a 4. játékvezetők gyöngye, Kassai Viktor vezeti a döntőt? :D
19
socio66

2008.06.25. 16:11:29

Barcelona144 írta:Oroszokról mi aa véleményetek?
az hogy holnap ki fognak esni :lol: remélem
jól játszanak,és egységes csapat(csoda-e?),de szerintem túl nagy teher nekik ez az Eb-elődöntő,ráadásul a spanyolok egyszerűen jobbak is.Kizártnak tartom hogy ők játszák a döntőt! dettó ugyanez igaz a Törökökre is!
Barcelona144
Barça B

2008.06.25. 16:02:04

Oroszokról mi aa véleményetek?
socio66

2008.06.25. 15:56:25

Laza írta:de láttam és?
semmi,hagyjuk,ne idegesíts.... :?
Haider
Barça B
Kapcsolat:

2008.06.25. 15:44:02

Tofi írta:
Haider írta:Ma van esélyük a törököknek.Ha ugyanúgy küzdenek mint az előbbi meccseken akkor győzhetnek.
Főleg úgy hogy 9-10 ember nem játszhat különféle okok miatt!Még azt is olvastam hogy a 3. számú kapus mezőnyjátékost is játszhat! :D :D

Az nagy lenne. :D :D :) :lol:
Hajrá Barca!!!!!!!!!!!!!!

http://www.travian.hu/?uc=hu8_38608
Haider
Barça B
Kapcsolat:

2008.06.25. 15:43:04

Törökország számára nincs lehetetlen.
Hajrá Barca!!!!!!!!!!!!!!

http://www.travian.hu/?uc=hu8_38608
Lezárt