Jó lenne egy PSV - Villareal döntőtothmark írta:Remélem idén is lesz magyar (Dzsudzsák) az Európa Liga döntőben!

nem néztem,pont terembe edzettemozsimiki írta:nem nézted a sorsolást?:Ddaffy írta:azt valaki mondja már meg,hogy ki döntötte el az otthon kezdést. mert a tottenham és utána(?) a barca ellen is otthon kezdünk. ez hogy jött ki?
akit először húztak a negyeddöntőnél az kezd otthon.
amikor kész voltak a párosítások, kihúzták, volt 1-4ig négy szám, (a negeddöntőket jelölte, 1. volt a Madrid-Spurs, stb) és akit először húztak annak a párharcnak a győztese kezdi otthon az elődöntőt. Madridét előbb húzták. Így volt: 4,2, majd 1,3
aszhem.
nem nézted a sorsolást?:Ddaffy írta:azt valaki mondja már meg,hogy ki döntötte el az otthon kezdést. mert a tottenham és utána(?) a barca ellen is otthon kezdünk. ez hogy jött ki?
[/quote]LG írta: Jó, de ebből nem lehetnek kiindulni. Ez egy teljesen más párharc lesz. És sztem a Tottenham gyors szélső meg fogják keseríteni a Real védők dolgát. Igazából a komolyabb csapatok ellen a Madrid védelme abszolút sebezhető, ezt már sokszor láttuk, a Milan kiégett sztárjai annyira nem tették próbára, a Lyon középszerű támadói sem, a Spurben sztem megvannak azok az emberek, akik hazaküldhetik a Realt.
nem kell itt mentegetőzniFecooo írta:ha döntőzünk, akkor mindenképpen olyan ellenfelet kapunk, akit ilyen-olyan okból vernünk KELL(ene)!
Chelsea: ha győznénk, akkor vége lesz az övrebőzésnek...
MU: egyszerűen nem lehet ellenük veszíteni, nagyon gyenge ez a MU (bocsi Ozsi és Miihii...)
Inter: őket meg helyre kell rakni...
Legyen így. Ámen.LG írta:És sztem a Tottenham gyors szélső meg fogják keseríteni a Real védők dolgát. Igazából a komolyabb csapatok ellen a Madrid védelme abszolút sebezhető, ezt már sokszor láttuk, a Milan kiégett sztárjai annyira nem tették próbára, a Lyon középszerű támadói sem, a Spurben sztem megvannak azok az emberek, akik hazaküldhetik a Realt.
Igazából idéztél,de elbeszélsz mellettem. Nem azt írtam,h nem kell megverni őket,és ki fogunk esni, csak pont azt,h még nagyobb lesz a győzelmi kényszer így rajtunk, ezen csapatok miatt. A Madrid egy esetleges elődöntőbeli továbbjutásával, szinte feledtetné az alázásokat, amiket rájuk mértünk. Ettől függetlenül én is úgy érzem, hogy legyűrjük őket, csak nem lesz egyszerű, hiszen ez az esélyesség,és kényszer (főleg a Madrid ellen) valamikor visszaüthet. De Pep alatt még nem ütött, remélem most sem.Lionel85 írta:Én adok vagy kemény 5% esélyt a Tottenhamnek. Már a Milan ellen éppenhogy jutottak tovább. Az ellen a Milan ellen, amely a csoportkörben simán alulmaradt a Reallal szemben.ozsimiki írta:Nah hát nem örülök annyira a sorsolásnak, leírom miért...
Egyszerűen mindenképp gáz lesz ha nem döntőzünk. Sahtar ellen kiesni vicc lenne, utána pedig jön valószínű a Real, na ellenük meg nem kell magyaráznom,h milyen érzés lenne kiesni. Ha nem ők, akkor pedig a Spurs, na ott is óriási favoritok leszünk. Szóval óriási teher lesz rajtunk, jóval nagyobb, mintha egy M.U.,vagy Chelsea jönne pl a az elődöntőben.
Másik ok amiatt bosszankodok,h a klasszikusok elértéktelenednek így szépen tavasszal, 4db jöhet össze 14napon belülnem lesz olyan varázsa, és 100%,h látunk legalább 1 nagyon trét.
Így még inkább bízok abban,hogy a Spurs megtréfálja őket, erre látok 30%esélyt nekik.
Az ukránok verhetők, kiesni 99%-ig biztos vagyok, hogy nem fogunk! Eszembe se jut ez a tényező. A Real elleni elődöntő pedig olyan, hogy őket is meg kell vernünk, ha tényleg akarunk mi győzni Londonban.
Jó, de ebből nem lehetnek kiindulni. Ez egy teljesen más párharc lesz. És sztem a Tottenham gyors szélső meg fogják keseríteni a Real védők dolgát. Igazából a komolyabb csapatok ellen a Madrid védelme abszolút sebezhető, ezt már sokszor láttuk, a Milan kiégett sztárjai annyira nem tették próbára, a Lyon középszerű támadói sem, a Spurben sztem megvannak azok az emberek, akik hazaküldhetik a Realt.[/quote]Lionel85 írta:Én adok vagy kemény 5% esélyt a Tottenhamnek. Már a Milan ellen éppenhogy jutottak tovább. Az ellen a Milan ellen, amely a csoportkörben simán alulmaradt a Reallal szemben.ozsimiki írta:
Így még inkább bízok abban,hogy a Spurs megtréfálja őket, erre látok 30%esélyt nekik.
fogadás?LG írta:Annyira biztosak vagytok abban a Barca-Real elődöntőbe. Tudjátok mit? Én akkor tippelek egy merészet: nem fog létre jönni, a Spurs lesz az ellenfelünk.
Én adok vagy kemény 5% esélyt a Tottenhamnek. Már a Milan ellen éppenhogy jutottak tovább. Az ellen a Milan ellen, amely a csoportkörben simán alulmaradt a Reallal szemben.ozsimiki írta:Nah hát nem örülök annyira a sorsolásnak, leírom miért...
Egyszerűen mindenképp gáz lesz ha nem döntőzünk. Sahtar ellen kiesni vicc lenne, utána pedig jön valószínű a Real, na ellenük meg nem kell magyaráznom,h milyen érzés lenne kiesni. Ha nem ők, akkor pedig a Spurs, na ott is óriási favoritok leszünk. Szóval óriási teher lesz rajtunk, jóval nagyobb, mintha egy M.U.,vagy Chelsea jönne pl a az elődöntőben.
Másik ok amiatt bosszankodok,h a klasszikusok elértéktelenednek így szépen tavasszal, 4db jöhet össze 14napon belülnem lesz olyan varázsa, és 100%,h látunk legalább 1 nagyon trét.
szerintem pedig mi jártunk jobban és ti rosszabbulLG írta:Azért sztem jobban jártunk, mint a Real. Én egyáltalán nem vagyok benne biztos, h túl mennek a Spurs-ön. Vagy ha túl is mennek, hogy nem lesz sima ügy arra a nyakamat tenném.
Az angol rangadó komoly lesz, itt nem tudnám megtippelni ki megy tovább.
Az Internek meg azért illene a Schalke-t átlépni.
Igazából a Barca és az Inter továbbjutásban már most biztos vagyok, de a másik két párharc sztem abszolút két esélyes.
ha ezt nem nyeritek meg,akkor összeszégyellhetitek magatokat!Hát igen, ha úgy alakul ahogy te írod, akkor az inter kivételével az a 4 csapat jut be a 4 közé, melyek a leginkább megérdemlik ( Chelsea lenne nálam a 4-ik). Viszont ha az esélyeket nézzük, akkor a 4 csapat közül nekünk van a legjobb sanszunk, utána az Inter és ti és a Mu-nak lesz a legnehezebb dolga. Az abszolút 50-50%
Hát igen, ha úgy alakul ahogy te írod, akkor az inter kivételével az a 4 csapat jut be a 4 közé, melyek a leginkább megérdemlik ( Chelsea lenne nálam a 4-ik). Viszont ha az esélyeket nézzük, akkor a 4 csapat közül nekünk van a legjobb sanszunk, utána az Inter és ti és a Mu-nak lesz a legnehezebb dolga. Az abszolút 50-50%daffy írta:ez elég sima. mu,inter,barca,real. jöhet a klasszikus. a kupával ellentétben itt nem érzem,hogy olyan nagy sanszunk lenne,mert mégis csak 2 meccs,de nem vagyok szomorú. kb az a 4 csapat lesz a 4ben,aki a legjobban megérdemelné.