Kralo írta:
Továbbá nem mentség, hogy a Barca ellen mindenki ezt csinálja mint tegnap a Chelsea, vagy épp tavaly a MU, a keretük ezeknek az angol csapatoknak lehetne alkalmas egy igen nagy meccsre, ehelyett mit kapunk.. egy nagy nullát. Lehet valakinek ez tetszik, mert szimpatizál az adott angol csapattal, de én egyiket sem tudom akkora tiszteletben tartani, mint amekkora eredményket érnek el ezzel.
Isten bizony,egy véleményen vagynk erről.
Én is sokkal inkább megnéznék egy kard-ki-kard meccset a legjobbak közt.A tavalyi elődöntőink lehettek volna az év meccsei és idén is zseniális szórakozást nyújthatnának.
Csak sajnos mióta ilyen nagy pénzeket ölnek bele a csapatokba különböző cégek,személyek,elsődleges lett a sikeresség,bármi áron,és csak másodlagos a szórakoztatás.
Inkább megerőszakolják a(z esetenként saját) foci(juka)t,de a siker pénzt hoz,elismerést,és további szurkolókat,akik szintén pénzt.Mert igenis szurkolni fognak az időnként játékölő focit mutató csapatoknak is,mert mondjuk 9szer nyert BL-t (

) vagy mert ott játszik X-Y playa,v mert most ők a bajnokok v mert Bl-t nyertek.
Am attól,h szimpatizálok a MUval is,nem tetszik,h beálltak a BARCA ellen tavaly,de megértem.Ugyanúgy,ahogy rühellem a cselszkijt,de tőlük is megértem.Sajnos a felsőbb érdekek azt kívánják,h inkább csúnya győzelem,mint szép halál...Ez a foci a 21. században.
És végül egy kis értelmezés:
nekem az igazi,tenyeres-talpas célfoci (v újkeletűen:antifoci) a görög válogatott EB győztes "játéka" volt.Még most is elkap az ideg,ha belegondolok
Aztán a José-cselszkij bajnokságok nagyjából...
Hiddink-cselszkij kedden.Riogatni lehet vele az embereket a focitól
Pool-cselszkij utsó 20 összecsapás,kivéve az utsó 2-t.Inkább tűnt tolongásnak,mint focinak
A MUnak idén voltak gyenge meccsei,talán több is,mint általában.De ettől még nem azt az undormány bekkelős kakit nyomatták,mint a fent említettek.Csak egyszerűen nem pörögtek annyira,így nem is dominálhattak.De ez még nem az antifocival egyenértékű.NÁLAM!Ezt csak azért írom le,mert lehet,h másnak más a "definició",ezért elbeszélhetünk egymás mellett
Nah,én elteszem magam reggelre,mindjárt kelek.Majd holnap folyt.,ha szükséges
Night,ALL!