Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.04.30. 12:02:52

mostanában ez a módi: "ha utálom a barcát, akkor a focijukat is utálom!" okos felfogás :roll: szidjuk az 1etlen olyan csapatot, amelyik focizik, nem bekkel! inkább dicsőitsük az antifoci diadalát, mert megérdemlik!!!
lehet szidni minket, h nem mindig megy a játék, meg annyira még se vagyunk jók, de azért az már durva, h az a baj, h mi látványos futbbalt favorizáljuk, a kis "tilitoli"!
remélem az ilyenek életük végéig nem látnak focit, csak olyan meccseket, mint a görögök meccsei voltak 2004ben! bezzeg, akkor milyen jó lenne 1-1 barca meccs! szánalmas emberek, szánalmas...
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.30. 11:46:21

Realista24 írta:Az már nektek antifoci, ha nem ti nyertek? Mert a másik csapat a barcára erőlteti az akaratát és nem érvényesül a tilitoli foci?

esetleg normálisabban is a tudtunkra adhattad volna, h nem bírod a Barca-t... sztem nagyrészt objektívak voltunk, de ez rád nem jellemző...

még mindig bízom a Barca-Arsenal döntőben! (habár ismétlem, 2-1-es Arsenal győzelmet érzek, és ezzel kiesést...) "nálunk" meg egy 1-1, 2-2-es döntetlen kéne legalább :D
Asys
Entrenador del Barça

2009.04.30. 10:57:22

Realista24 írta:Az már nektek antifoci, ha nem ti nyertek? Mert a másik csapat a barcára erőlteti az akaratát és nem érvényesül a tilitoli foci?
A tilitoli focit ha jól tudom a Real is űzte, nem is akármilyen eredményességgel a 2000-es évek elején. Gondolom azért szereted a Realt mert a szép focit szereted! Vagy tévedek?
Az utóbbi időben a Real nem játszik szépen és ezt el kell ismerni, ennyi... de legalább a Madridnál megvan az elvárás a jó foci iránt, míg a Chelsea-nél nincs. Ha te szerinted ez foci amit a kékek bemutattak tegnap előtt akkor érdekes (hogy) reál szurkoló vagy... :roll:
Remélem ebben is tévedek! :wink:
Realista24
Jugador del Barça

2009.04.30. 10:26:12

Az már nektek antifoci, ha nem ti nyertek? Mert a másik csapat a barcára erőlteti az akaratát és nem érvényesül a tilitoli foci?
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.30. 07:40:36

miihii írta:
És végül egy kis értelmezés:
nekem az igazi,tenyeres-talpas célfoci (v újkeletűen:antifoci) a görög válogatott EB győztes "játéka" volt.Még most is elkap az ideg,ha belegondolok :evil:
Aztán a José-cselszkij bajnokságok nagyjából...
Hiddink-cselszkij kedden.Riogatni lehet vele az embereket a focitól :x
Pool-cselszkij utsó 20 összecsapás,kivéve az utsó 2-t.Inkább tűnt tolongásnak,mint focinak :twisted:
ezzel egyetértek, de annyival kiegészítenélek, h szerintem a jm-inter versenyre kelhetne a jm-chelsea-vel "látványosság" szempontjából.
egy biztos: műgirnyó mindkét csapatának "játékát" fel tudnák használni az Alcatraz-ban :D

tudjuk, h a foci igazságtalan, de ha a Barca elbukik a chelsea-vel szemben, vagy esetlegesen a döntőben egy antifocival szemben (bármelyik csapat ellen...), az kb olyan "katasztrófával" ér fel, mint az '54-es berni meccs...(legalábbis számomra, persze dúúúúúúúrva túlzással :D )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.04.30. 11:47:37-kor.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.04.30. 01:38:29

Arsenal ma elég gyenge volt, ezért jogos a MU győzelem. A taktikában dőlt el a dolog, a MU megölte az egész középpályát, nem hagyta Arsenalt kibontakozni. Az meglepett, hogy a MU végre önerőből is támadott hosszú idők óta először, de ettől függetlenül a döntőben biztosra veszem a bunkerfocit (amennyiben mi leszünk az ellenfelük, és ha ők is bejutnak).

Mivel jó lenne szép focit látni a döntőben, ezért sajnálom, ahogy a BL-meccsek alakultak e héten, de remélem, azért A FOCI fog diadalmaskodni jövő héten. Mert, amit pl. a Chelsea művelt, az egész pontosan az ellentéte volt a focinak...
miihii
KHAL

2009.04.29. 23:43:40

Kralo írta:
Továbbá nem mentség, hogy a Barca ellen mindenki ezt csinálja mint tegnap a Chelsea, vagy épp tavaly a MU, a keretük ezeknek az angol csapatoknak lehetne alkalmas egy igen nagy meccsre, ehelyett mit kapunk.. egy nagy nullát. Lehet valakinek ez tetszik, mert szimpatizál az adott angol csapattal, de én egyiket sem tudom akkora tiszteletben tartani, mint amekkora eredményket érnek el ezzel.
Isten bizony,egy véleményen vagynk erről.
Én is sokkal inkább megnéznék egy kard-ki-kard meccset a legjobbak közt.A tavalyi elődöntőink lehettek volna az év meccsei és idén is zseniális szórakozást nyújthatnának.
Csak sajnos mióta ilyen nagy pénzeket ölnek bele a csapatokba különböző cégek,személyek,elsődleges lett a sikeresség,bármi áron,és csak másodlagos a szórakoztatás.
Inkább megerőszakolják a(z esetenként saját) foci(juka)t,de a siker pénzt hoz,elismerést,és további szurkolókat,akik szintén pénzt.Mert igenis szurkolni fognak az időnként játékölő focit mutató csapatoknak is,mert mondjuk 9szer nyert BL-t ( :twisted: ) vagy mert ott játszik X-Y playa,v mert most ők a bajnokok v mert Bl-t nyertek.

Am attól,h szimpatizálok a MUval is,nem tetszik,h beálltak a BARCA ellen tavaly,de megértem.Ugyanúgy,ahogy rühellem a cselszkijt,de tőlük is megértem.Sajnos a felsőbb érdekek azt kívánják,h inkább csúnya győzelem,mint szép halál...Ez a foci a 21. században.

És végül egy kis értelmezés:
nekem az igazi,tenyeres-talpas célfoci (v újkeletűen:antifoci) a görög válogatott EB győztes "játéka" volt.Még most is elkap az ideg,ha belegondolok :evil:
Aztán a José-cselszkij bajnokságok nagyjából...
Hiddink-cselszkij kedden.Riogatni lehet vele az embereket a focitól :x
Pool-cselszkij utsó 20 összecsapás,kivéve az utsó 2-t.Inkább tűnt tolongásnak,mint focinak :twisted:

A MUnak idén voltak gyenge meccsei,talán több is,mint általában.De ettől még nem azt az undormány bekkelős kakit nyomatták,mint a fent említettek.Csak egyszerűen nem pörögtek annyira,így nem is dominálhattak.De ez még nem az antifocival egyenértékű.NÁLAM!Ezt csak azért írom le,mert lehet,h másnak más a "definició",ezért elbeszélhetünk egymás mellett :D

Nah,én elteszem magam reggelre,mindjárt kelek.Majd holnap folyt.,ha szükséges :D
Night,ALL!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.29. 23:17:31

ozsimiki írta:
Fecooo írta:
a focinak az tenne jót, ha a Barca nyerne... remélem ezzel azért, többé-kevésbé egyetértünk...
hát ez alap,de nem foci szinten (jó úgy is), hanem személy szerint nekem is jót tenne,meg itt mindenkinek :D de szntem a foci nem sérülne ha pl egy így játszó M.U. vagy egy Pool ellen játszó Chelsea nyerné( de ők neeeeee,főleg a tegnapi undormány miatt ne) sokkal inkább sérült amikor az elvileg NEM IS INDULHATÓ Milán megnyerte 07ben...

nah ezzel most egyetértek, akármennyire is nem bírom az mu-t...
bár ki tudja, ha crinya megy madridékhoz, lehet, h nem fogok úgy tekinteni rájuk többé :D
(anno a chelsea-t is egy luzitán miatt gyűlöltem....)

gergo9 írta: Én speciel ezzel sem... Max a Barca drukkereknek tenne jót ha mi nyernénk meg az attraktív focit szeretőknek. Attól hogy mi még ilyen focival estleg megnyerjük a béelt , sem a pool sem a chelsea sem az inter nem fog látványos, jó focit játszani hanem ugyanezt a taktikai undort amitől rosszul vagyok én is. Konkrétan a 6+5 szabály azért jelentősen legyengítené az angolokat és így jobban előtérbe kerülhetnének a spanyolok de a nézhetetlen focit játszó olaszok is előttünk járnak. Vmennyire kezed átalakulni a football de nagyon rossz irányban indult el...........
lehet, h az elfogultság is beszél belőlem, de speciel a Roma játékát nem nevezném nézhetetlennek... idén inkább lélektelen... a tavalyi Barca-ra emlékeztetnek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.04.29. 23:20:17-kor.
miihii
KHAL

2009.04.29. 23:17:02

ozsimiki írta:Nembaj mihiii, már hozzá vagyunk edződve, hogy játszunk bárhogy is, meg lesz a csapat találva :lol: bár picit jelenthet,h 23meccs óta veretlenek vagyunk,és egy elődöntőben lemossuk az ellenfelet.
Jelentem,én megadom magam!
Bevallom,igenis célfutballt játszik a MU!!!
Cél: a 24 meccses veretlenség :lol:
gergo9
Director del Fútbol

2009.04.29. 23:16:10

Fecooo írta: lehet, h kicsit túloztam, de a lényeget tartom:

a focinak az tenne jót, ha a Barca nyerne... remélem ezzel azért, többé-kevésbé egyetértünk...
Én speciel ezzel sem... Max a Barca drukkereknek tenne jót ha mi nyernénk meg az attraktív focit szeretőknek. Attól hogy mi még ilyen focival estleg megnyerjük a béelt , sem a pool sem a chelsea sem az inter nem fog látványos, jó focit játszani hanem ugyanezt a taktikai undort amitől rosszul vagyok én is. Konkrétan a 6+5 szabály azért jelentősen legyengítené az angolokat és így jobban előtérbe kerülhetnének a spanyolok de a nézhetetlen focit játszó olaszok is előttünk járnak. Vmennyire kezd átalakulni a football de nagyon rossz irányban indult el...........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2009.04.29. 23:21:38-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.29. 23:13:11

Fecooo írta:
hát ez alap,de nem foci szinten (jó úgy is), hanem személy szerint nekem is jót tenne,meg itt mindenkinek :D de szntem a foci nem sérülne ha pl egy így játszó M.U. vagy egy Pool ellen játszó Chelsea nyerné( de ők neeeeee,főleg a tegnapi undormány miatt ne) sokkal inkább sérült amikor az elvileg NEM IS INDULHATÓ Milán megnyerte 07ben...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kralo
Entrenador del Barça

2009.04.29. 23:12:06

Fecooo írta:
ozsimiki írta:
nem értek egyet, igaz, a werder sokszor bevállalós, de pl a Románál nem egyszer játszik még a célfocival is jobban,és élvezhetőbben a M.U., igaz ez Werderre is. Chelsea is képes lenyűgöző meccsekre, de sajnos focigyilkolásra is,ahogy láthattuk. BARCAval kapcsban egyetértek maxra,de nem skatulyáznám be ilyen könnyen más csapatokat sem.

lehet, h kicsit túloztam, de a lényeget tartom:

Egyáltalán nem túloztál. :)

Továbbá nem mentség, hogy a Barca ellen mindenki ezt csinálja mint tegnap a Chelsea, vagy épp tavaly a MU, a keretük ezeknek az angol csapatoknak lehetne alkalmas egy igen nagy meccsre, ehelyett mit kapunk.. egy nagy nullát. Lehet valakinek ez tetszik, mert szimpatizál az adott angol csapattal, de én egyiket sem tudom akkora tiszteletben tartani, mint amekkora eredményket érnek el ezzel.
miihii
KHAL

2009.04.29. 23:11:01

Fecooo írta:ezzel most egyet kell értsek miihii, mert tényleg így volt... ugyanakkor az mu játékára ebben az idényben igencsak találó a "célfoci" kifejezés... persze vannak ilyen meccseik is, de en bloc az angol foci ma már másról se szól, csak a kőkemény defenzív fociról... egy stoke city erre a legjobb példa...
az mu tavaly egy átlövéssel jutott a döntőbe, idén EGY góllal verték ki a porto-t, most megint 1 góllal volt jobbak... ez túl sok...
A tavalyi elődöntőről már írtam az angol topicba.Lényege:
nincs az a csapat,aki leállni velünk focizni,ilyen komoly tétnél pláne.A MU sem hülyék gyülekezete,h belemenjenek egy adok-kapokba velünk.Mint ahogy a cselszkij sem volt.Ezek elég jól értelmezhető "gesztusok" tőlük.
Porto:
valóban,idegenben egy góllal ment tovább a Mu.De hol van az előírva,h min 2vel kell nyerni?Ha 20 van közte,akkor is csak egyszer jut tovább vele egy csapat :D Lásd Bayern (Bocs,Poldi! :wink: ),sokkal mentek tovább,aztán annyi volt.
Most megint 1 gólt lőttek,a játék képe alapján megérdemelt 5 helyett.Nem volt szerencséjük ezúttal,ez is a Vörösök hibája?
Nem minden 1:0 célfutballra utal ám!
Bár,ha vki naon utálja a MU-t,akkor bele lehet magyarázni.Csak akkor szóljon előre,mert meg sem próbálom magyarázni a bizonyítványt.Felesleges klimpírozás lenne a klaviatúrán.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.29. 23:10:19

volt már, kitágyalták már a kollégák...

én nem örülök neki, mivel van Viasat6-om... csak sport1-em nincs...
sasi1
Entrenador del Barça

2009.04.29. 23:07:26

Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.29. 23:03:06

ozsimiki írta:
nem értek egyet, igaz, a werder sokszor bevállalós, de pl a Románál nem egyszer játszik még a célfocival is jobban,és élvezhetőbben a M.U., igaz ez Werderre is. Chelsea is képes lenyűgöző meccsekre, de sajnos focigyilkolásra is,ahogy láthattuk. BARCAval kapcsban egyetértek maxra,de nem skatulyáznám be ilyen könnyen más csapatokat sem.

lehet, h kicsit túloztam, de a lényeget tartom:

ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.29. 23:00:06

Fecooo írta:

vegyük a totális öngyilkos focit játszó Werder-t, az idén csak a bajnokságban 52 gólt kapó Roma-t, vagy "kicsiben" a Gijón-t :D
a lényeg, h jelenleg a Barca a "FOCI" zászlóshajója, az MU és társai meg sajnos az eredményfocival erősebbek...
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.29. 22:58:55

a tippem jövőhétre 2-1, Arsenal győzelem és MU továbbjutás :(
szajko
Director del Fútbol

2009.04.29. 22:57:37

Én bízok az Arsenalba. 3-1-re is képesek lehetnek otthol.
Csak nincs meg az a játékos aki Fabregassal tudna játszani... Nasri nagyon gyengén játszik, Adebayor is egy nagy nulla, Walcott is csak néha villan. Diaby és Song meg "..." :D
Arshavinnal tudna focizni.
Attól függetlenül, hogy ebbe a párharcba az Arsenalnak szorítok és bízok benne, hogy továbbjut... Mu - Barca döntőt várok.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.29. 22:55:11

ozsimiki írta:
ok, ki nem játszik cél focit? mindenki ezt játsza, a BARCA az egyedüli aki minden meccsén próbál hű maradni a híréhez. és kifújt. Arsenal? ugyan, mostaninál még a célfoci is jobb lett volna. Chelsea? láthattuk,h tegnap mit játszanak,ha úgy érzik,h szükség van rá. Inter? ugyanmár...

azért vannak még csapatok, akik hasonló felfogásban játszanak, bár az igaz, h nem is eredményesek...
vegyük a totális öngyilkos focit játszó Werder-t, az idén csak a bajnokságban 52 gólt kapó Roma-t, vagy "kicsiben" a Gijón-t :D
a lényeg, h jelenleg a Barca a "FOCI" zászlóshajója, az MU és társai meg sajnos az eredményfocival erősebbek...
de remélem, ahogy tavaly a spanyol válogatott, úgy most is az igazi nagybetűs focit játszó csapat nyer... tavaly bebizonyosodott, h az ilyen csapatok játéka a foci legjobb propagandája...
barca99
Llegenda del Barça

2009.04.29. 22:52:53

A Barca miért nem játszik célfocit? :D Hiszen van célja, nyerni. Csak ezt máshogy csinálja, mint a többiek. Elég szerencsétlen egy kifejezés szvsz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.29. 22:51:40

szajko írta:
ozsimiki írta:
Céer megint lőtt majdnem egy bombát,nem volt kis kapufa.
Felőlem lőhet 20 kapufát is, de az a 20 még mindig kevesebb mint 1 kis gól. :wink:
nem is azt írtam,h ez maga a paradicsom, csak megjegyeztem, hogy elsült a lába. jobban örültem volna én is egy kis gólnak, mint egy nagy kapufának,de látványosnak látványos volt.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.29. 22:50:24

Fecooo írta:ezzel most egyet kell értsek miihii, mert tényleg így volt... ugyanakkor az mu játékára ebben az idényben igencsak találó a "célfoci" kifejezés... persze vannak ilyen meccseik is, de en bloc az angol foci ma már másról se szól, csak a kőkemény defenzív fociról... egy stoke city erre a legjobb példa...
az mu tavaly egy átlövéssel jutott a döntőbe, idén EGY góllal verték ki a porto-t, most megint 1 góllal volt jobbak... ez túl sok...
ok, ki nem játszik cél focit? mindenki ezt játsza, a BARCA az egyedüli aki minden meccsén próbál hű maradni a híréhez. és kifújt. Arsenal? ugyan, mostaninál még a célfoci is jobb lett volna. Chelsea? láthattuk,h tegnap mit játszanak,ha úgy érzik,h szükség van rá. Inter? ugyanmár...
egyszerűen arról van szó,h a M.U. az ügyeletes, akire lehet fújni bármikor,mert mostanában ők azok akiket le kell győzni, de ez természetes független! szurkolói hozzáállás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2009.04.29. 22:53:05-kor.
Kép
szajko
Director del Fútbol

2009.04.29. 22:48:19

ozsimiki írta:
Céer megint lőtt majdnem egy bombát,nem volt kis kapufa.
Felőlem lőhet 20 kapufát is, de az a 20 még mindig kevesebb mint 1 kis gól. :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.29. 22:47:58

ezzel most egyet kell értsek miihii, mert tényleg így volt... ugyanakkor az mu játékára ebben az idényben igencsak találó a "célfoci" kifejezés... persze vannak ilyen meccseik is, de en bloc az angol foci ma már másról se szól, csak a kőkemény defenzív fociról... egy stoke city erre a legjobb példa...
Lezárt