Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Realista24 írta:Az már nektek antifoci, ha nem ti nyertek? Mert a másik csapat a barcára erőlteti az akaratát és nem érvényesül a tilitoli foci?
A tilitoli focit ha jól tudom a Real is űzte, nem is akármilyen eredményességgel a 2000-es évek elején. Gondolom azért szereted a Realt mert a szép focit szereted! Vagy tévedek?Realista24 írta:Az már nektek antifoci, ha nem ti nyertek? Mert a másik csapat a barcára erőlteti az akaratát és nem érvényesül a tilitoli foci?
ezzel egyetértek, de annyival kiegészítenélek, h szerintem a jm-inter versenyre kelhetne a jm-chelsea-vel "látványosság" szempontjából.miihii írta:
És végül egy kis értelmezés:
nekem az igazi,tenyeres-talpas célfoci (v újkeletűen:antifoci) a görög válogatott EB győztes "játéka" volt.Még most is elkap az ideg,ha belegondolok![]()
Aztán a José-cselszkij bajnokságok nagyjából...
Hiddink-cselszkij kedden.Riogatni lehet vele az embereket a focitól![]()
Pool-cselszkij utsó 20 összecsapás,kivéve az utsó 2-t.Inkább tűnt tolongásnak,mint focinak![]()
Isten bizony,egy véleményen vagynk erről.Kralo írta:
Továbbá nem mentség, hogy a Barca ellen mindenki ezt csinálja mint tegnap a Chelsea, vagy épp tavaly a MU, a keretük ezeknek az angol csapatoknak lehetne alkalmas egy igen nagy meccsre, ehelyett mit kapunk.. egy nagy nullát. Lehet valakinek ez tetszik, mert szimpatizál az adott angol csapattal, de én egyiket sem tudom akkora tiszteletben tartani, mint amekkora eredményket érnek el ezzel.
ozsimiki írta:hát ez alap,de nem foci szinten (jó úgy is), hanem személy szerint nekem is jót tenne,meg itt mindenkinekFecooo írta:
a focinak az tenne jót, ha a Barca nyerne... remélem ezzel azért, többé-kevésbé egyetértünk...de szntem a foci nem sérülne ha pl egy így játszó M.U. vagy egy Pool ellen játszó Chelsea nyerné( de ők neeeeee,főleg a tegnapi undormány miatt ne) sokkal inkább sérült amikor az elvileg NEM IS INDULHATÓ Milán megnyerte 07ben...
lehet, h az elfogultság is beszél belőlem, de speciel a Roma játékát nem nevezném nézhetetlennek... idén inkább lélektelen... a tavalyi Barca-ra emlékeztetnek...gergo9 írta: Én speciel ezzel sem... Max a Barca drukkereknek tenne jót ha mi nyernénk meg az attraktív focit szeretőknek. Attól hogy mi még ilyen focival estleg megnyerjük a béelt , sem a pool sem a chelsea sem az inter nem fog látványos, jó focit játszani hanem ugyanezt a taktikai undort amitől rosszul vagyok én is. Konkrétan a 6+5 szabály azért jelentősen legyengítené az angolokat és így jobban előtérbe kerülhetnének a spanyolok de a nézhetetlen focit játszó olaszok is előttünk járnak. Vmennyire kezed átalakulni a football de nagyon rossz irányban indult el...........
Jelentem,én megadom magam!ozsimiki írta:Nembaj mihiii, már hozzá vagyunk edződve, hogy játszunk bárhogy is, meg lesz a csapat találvabár picit jelenthet,h 23meccs óta veretlenek vagyunk,és egy elődöntőben lemossuk az ellenfelet.
Én speciel ezzel sem... Max a Barca drukkereknek tenne jót ha mi nyernénk meg az attraktív focit szeretőknek. Attól hogy mi még ilyen focival estleg megnyerjük a béelt , sem a pool sem a chelsea sem az inter nem fog látványos, jó focit játszani hanem ugyanezt a taktikai undort amitől rosszul vagyok én is. Konkrétan a 6+5 szabály azért jelentősen legyengítené az angolokat és így jobban előtérbe kerülhetnének a spanyolok de a nézhetetlen focit játszó olaszok is előttünk járnak. Vmennyire kezd átalakulni a football de nagyon rossz irányban indult el...........Fecooo írta: lehet, h kicsit túloztam, de a lényeget tartom:
a focinak az tenne jót, ha a Barca nyerne... remélem ezzel azért, többé-kevésbé egyetértünk...
hát ez alap,de nem foci szinten (jó úgy is), hanem személy szerint nekem is jót tenne,meg itt mindenkinekFecooo írta:
a focinak az tenne jót, ha a Barca nyerne... remélem ezzel azért, többé-kevésbé egyetértünk...
Egyáltalán nem túloztál.Fecooo írta:ozsimiki írta:
nem értek egyet, igaz, a werder sokszor bevállalós, de pl a Románál nem egyszer játszik még a célfocival is jobban,és élvezhetőbben a M.U., igaz ez Werderre is. Chelsea is képes lenyűgöző meccsekre, de sajnos focigyilkolásra is,ahogy láthattuk. BARCAval kapcsban egyetértek maxra,de nem skatulyáznám be ilyen könnyen más csapatokat sem.
lehet, h kicsit túloztam, de a lényeget tartom:
A tavalyi elődöntőről már írtam az angol topicba.Lényege:Fecooo írta:ezzel most egyet kell értsek miihii, mert tényleg így volt... ugyanakkor az mu játékára ebben az idényben igencsak találó a "célfoci" kifejezés... persze vannak ilyen meccseik is, de en bloc az angol foci ma már másról se szól, csak a kőkemény defenzív fociról... egy stoke city erre a legjobb példa...
az mu tavaly egy átlövéssel jutott a döntőbe, idén EGY góllal verték ki a porto-t, most megint 1 góllal volt jobbak... ez túl sok...
ozsimiki írta:
nem értek egyet, igaz, a werder sokszor bevállalós, de pl a Románál nem egyszer játszik még a célfocival is jobban,és élvezhetőbben a M.U., igaz ez Werderre is. Chelsea is képes lenyűgöző meccsekre, de sajnos focigyilkolásra is,ahogy láthattuk. BARCAval kapcsban egyetértek maxra,de nem skatulyáznám be ilyen könnyen más csapatokat sem.
nem értek egyet, igaz, a werder sokszor bevállalós, de pl a Románál nem egyszer játszik még a célfocival is jobban,és élvezhetőbben a M.U., igaz ez Werderre is. Chelsea is képes lenyűgöző meccsekre, de sajnos focigyilkolásra is,ahogy láthattuk. BARCAval kapcsban egyetértek maxra,de nem skatulyáznám be ilyen könnyen más csapatokat sem.Fecooo írta:
vegyük a totális öngyilkos focit játszó Werder-t, az idén csak a bajnokságban 52 gólt kapó Roma-t, vagy "kicsiben" a Gijón-t
a lényeg, h jelenleg a Barca a "FOCI" zászlóshajója, az MU és társai meg sajnos az eredményfocival erősebbek...
ozsimiki írta:
ok, ki nem játszik cél focit? mindenki ezt játsza, a BARCA az egyedüli aki minden meccsén próbál hű maradni a híréhez. és kifújt. Arsenal? ugyan, mostaninál még a célfoci is jobb lett volna. Chelsea? láthattuk,h tegnap mit játszanak,ha úgy érzik,h szükség van rá. Inter? ugyanmár...
nem is azt írtam,h ez maga a paradicsom, csak megjegyeztem, hogy elsült a lába. jobban örültem volna én is egy kis gólnak, mint egy nagy kapufának,de látványosnak látványos volt.szajko írta:Felőlem lőhet 20 kapufát is, de az a 20 még mindig kevesebb mint 1 kis gól.ozsimiki írta:
Céer megint lőtt majdnem egy bombát,nem volt kis kapufa.
ok, ki nem játszik cél focit? mindenki ezt játsza, a BARCA az egyedüli aki minden meccsén próbál hű maradni a híréhez. és kifújt. Arsenal? ugyan, mostaninál még a célfoci is jobb lett volna. Chelsea? láthattuk,h tegnap mit játszanak,ha úgy érzik,h szükség van rá. Inter? ugyanmár...Fecooo írta:ezzel most egyet kell értsek miihii, mert tényleg így volt... ugyanakkor az mu játékára ebben az idényben igencsak találó a "célfoci" kifejezés... persze vannak ilyen meccseik is, de en bloc az angol foci ma már másról se szól, csak a kőkemény defenzív fociról... egy stoke city erre a legjobb példa...
az mu tavaly egy átlövéssel jutott a döntőbe, idén EGY góllal verték ki a porto-t, most megint 1 góllal volt jobbak... ez túl sok...
Felőlem lőhet 20 kapufát is, de az a 20 még mindig kevesebb mint 1 kis gól.ozsimiki írta:
Céer megint lőtt majdnem egy bombát,nem volt kis kapufa.