Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott csak ezt találtam:gekkodan írta: www.goal.com
www.goal.comsasi1 írta:Hol olvastad?gekkodan írta:Állítólag ma egyezett meg az Interrel.
Hát, igen. Egy tökösebb szakember tudta volna motiválni rendesen.Pavel írta:Megköszönhetjük a vezetésnek és Frankinek, hogy elveszítjük Ronniet.
Hol olvastad?gekkodan írta:Állítólag ma egyezett meg az Interrel.
Állítólag ma egyezett meg az Interrel.sasi1 írta:Hmmm..samsungsport.hu írta:A Daily Mirror információja szerint a Barcelona mindent elkövet, hogy megszerezze Alexander Hlebet az Arsenaltól.
Őt el tudnám képzelni én is......
Hmmm..samsungsport.hu írta:A Daily Mirror információja szerint a Barcelona mindent elkövet, hogy megszerezze Alexander Hlebet az Arsenaltól.
Ezen énis gondolkoztam de tényleg esélytelensasi1 írta:Hogyan fog együtt játszani Ronaldinho, és Kaka ?
Nem lehet, hogy Kaka meg jön hozzánk?
Tudjuk, hogy csak bemásoltad...norbert55 írta:Abidal-Garay-Milito-Lahm
Deco-Touré
Iniesta-Quaresma
Eto'o-Bojan
FOGJÁTOK MÁR FEL H EZT NEM ÉN ÍRTAM CSAK BEMÁSOLTAM AZ EGYIK FÓRUMOZÓ ÍRÁSÁT H MIK NEM VANNAK.
NA VÁGJÁTOK?
kennyke írta:es kihagynad messit???? azigen tesviiiiir..........norbert55 írta: Abidal-Garay-Milito-Lahm
Deco-Touré
Iniesta-Quaresma
Eto'o-Bojan
Ezt nem én írtam csak leírtam h eggyes fórumozók ilyeneket írnak.kennyke írta:es kihagynad messit???? azigen tesviiiiir..........norbert55 írta: Abidal-Garay-Milito-Lahm
Deco-Touré
Iniesta-Quaresma
Eto'o-Bojan
Ne feledkezzünk meg Crosas-ról sem.2 év múlva már lehet látni h lesz e belőle vki v mehet amerre lát.barca99 írta:Keitaval csak annyi a bajom, hogy Touréval együtt megy az ANK-ra... és akkor majd megérezzük, hogy nincs a keretben egy vkp sem.
Nekem nemkéne Keita. Most mondtak itt annyi nevet. Pl kia rák az a Kerlon nemhinném hogy akkora játékos lenne. Nasri se kellene ide. Egyedül egy nevet mondott az eddigi fórumozásai alatt M. Riijkaard aki nekem is tetszett, mert tisztelem és becsülöm mert remek futballista válna belőle ha valaki elvinni a Sportingból ő Joao Moutinho. Ezzel nem azt mondom hogy vegyük meg mert áh meg oh meg nekem ő kell.barca99 írta:Keitaval csak annyi a bajom, hogy Touréval együtt megy az ANK-ra... és akkor majd megérezzük, hogy nincs a keretben egy vkp sem.