Bogi63 írta:Ez nagyon fájt...Gondolod hogy ennyire elírta a lelkem? Amúgy ha nem is tudod ki az, simán rájöhetsz a szövegkörnyezetből..
Jólvanna

Ez nagyon fájt...Ilúvatar írta: az nem Kun Agüero?
az nem Kun Agüero?ke.andy írta:Javier Aguirre a meccs végén mindent elmondott.
"Rossz meccsek mindig előfordulnak, de ilyen sebességgel, amellyel megsemmisítettek minket, nagyon ritkán tarlálkozom."
Egyetértekcsabimo írta:Ember legyen a talpán aki tud választ adni arra, hogy kikböl áll a barcelona állandó kezdö 11-e. Tegnap egy olyan csapattal nyertünk 6-1re, ahol az uj igazolások közül nem volt kezdö: Alves-caceres-Keit-Hleb...a tavalyiak közül nem volt Henry-toure-Bojan...
Mindenre gondoltam a szezon elején, de h Gudy-Busquets középpályával fogunk egy atleticot 6-1re megverni arra biztos h nem...
Az emberek majd szép lassan rájönnek, h Ronaldinho nélkül is jó a csapat, és lehet szép a mutatott játék....Barcaforever írta:Ahhoz képest, h 2-3 éve 90.000-es átlagot hoztak a meccseink, kicsit keveslem a 75.000 embert.Mindig figyelem, mert márciusban ki akarok menni.
![]()
Mekkora volt, mikor Iniesta a 2. kapufát lőtte és 5 percen át éltették.INI-ESTA,INI-ESTA.
lehet, hogy hülyeség, de nekem az volt az első gondolatom, hogy direkt rúgta melléDrukker írta:Messi szlalomját öröm volt nézni. Bazzeg én őrjöngtem amikor mellérúgtam![]()
![]()
Ez mind igaz. Amikor Maxi gólja előtt labdát vesztett, olyan flegmán sétált, hogy egy pillanatra felforrt az agyvizem. Egyébként ettől eltekintve viszont jól játszott, sok labdát szerzett, és valóban tehetséges. Ám meg kell jegyezni, hogy azért Yaya szintjétől még messze van, csakhogy Sergi Pep embere, és újitása, ugyhogy nehéz dolga lesz sajnos Yayának. De remélem hosszútávon visszaveszi megérdemelt helyét a kezdőben, Serginek még van ideje.Rapika írta:Busquets a madrid góljánál és az azt megelőző és követő pár percben flegmult és adott el 2-3 lasztit.
De utána észrevette magát és nagyon jól játszott!
Gyönyörű megoldásai voltak,egyáltalán nem lógott ki a csapatból!
PArádés volt a csapat,élveztem a dolgot nagyon!
Ettől még katalán csapatért élnek-halnak, de ezen nem veszünk össze szvsz.Ilúvatar írta:gekkodan írta: BÜSZKE VAGYOK KATALÓNIA FIAIRA,
itt halkan szólok, hogy Messi argentinai, Henry franciai, Eto'o kameruni, stbstb
Hát amikor aszongya"nem szeretem használlni ezt a szót de most a barca lemosta az atleticot!SAJNOS!!!anyád sajnosIlúvatar írta:Taibi írta:
2. Az Atl. Madrid játékosainak nagy része rendkívül unszimpatikusan viselkedett meccs közben.
3. Farkas Norbi szerelmes Agüeróba. A 90perc alatt kb 180szor említette a nevét, még akkor is róla beszélt amikor már fél órája a padon ült. Tököm kivolt már vele.
2. pontra írnék: igen, egyszerűen hentesek voltak... Messit és szépen lerúgták, de olyan szinten, hogy szépen is vérzett a lába....
3. farkas norbi meg egy b*zi és kész.
Taibi írta:
2. Az Atl. Madrid játékosainak nagy része rendkívül unszimpatikusan viselkedett meccs közben.
3. Farkas Norbi szerelmes Agüeróba. A 90perc alatt kb 180szor említette a nevét, még akkor is róla beszélt amikor már fél órája a padon ült. Tököm kivolt már vele.