Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varatrix írta:hy!
A összes nyári sagának láttam a reális esélyét, hogy az adott játékos klubot vált.
Fabregas esetében nem látom.
Azt látom, hogy az Arsenal adja el a kulcs játékosait.
Viszont Fabregas kitűnik Adebayor, és Kolo mellett.
Valamiért elképzelhetetlennek tartom, hogy megváljanak a legjobbjuktól épeszű áron.
Ugyanakkor nem hiszem, hogy a Barca vezetőség egyazon nyáron megdönti, a klub átigazolási rekordját.![]()
Mert valljuk be az Arsenal megteheti, hogy akkora árat kér érte.
Viszont nincs több Et'onk, maximum egy Keitank.
Én nem hiszem, hogy létre jön az üzlet.
Meglehet győzni az ellentétéről...
Én sem lennék boldogtalan, ha egy ilyen erősítés érkezne a csapathoz.
"100 millió Messiért?
A People magazin szerint a Manchester City hamarosan 100 millió fontot fog ajánlani a Barcelona argentin sztárjáért, Leo Messiért. Amennyiben a gránátvörös-kékek meg tudnák szerezni Fabregast az Arsenaltól, minimális esély lehetne Messi szerződtetésére."
forrás: MCFC.hu
Gracias!
Én is tartottam tőle hogy a Real elviszi, de Xabi Alonso után remélem lemondanak róla. Másrészt kíváncsi vagyok Cesc mennyire állna ki a Barca mellet ha a két klub vetekedne iránta. Remélem a szíve még helyén van.Chino írta:Ha jól tudom a Real is érdeklődött Cesc után, szal jövőre nem hiszem, hogy jöhetne. Perez odadob vagy 60-70 millát és kész. Ha le akarjuk igazolni most kellene. Talán meg is érné. Nem kellene Xavi utódjára vadászni sokat és egy gyengébb játékosért kiadni majd ennyi pénzt, mert két év múlva sajnos muszáj lesz.
Mivel törnénk derékba a karrierjét, hogy rotálnánk és mindenki tudna pihenni. Ennyi erővel Ini karrierjét is szétcsesznénk. Ezzel a középpályánk még erősebb lenne, mert mindig lenne ütős és friss játékos. Nem egy Gudjohnsent kellene becserélni vagy pihentetés esetén kezdetni. Egyre inkább azt gondolom, hogy megérné, mert előbb utóbb levadásszák.
Persze Matával is kiegyeznék, nem Cesc-szintű játékos, de ebben a Barcelonában is megállná a helyét sztem.
Chino írta: Persze Matával is kiegyeznék, nem Cesc-szintű játékos, de ebben a Barcelonában is megállná a helyét sztem.
Onnan gondolom, hogy 2 év múlva lejár a szerződése, tehát jövő ilyenkor már csak egy éve lesz hátra. Elképzelhető, hogy a klub akkor nem hosszabbít vele és 2011 nyarán ingyen távozik, mint idén Syl, de az is megeshet, hogy eladják, mert már nem válhat hasznára a csapatnak.Abidal esetével kapcsolatban fogalmam sincs, honnan gondolsz ilyeneket. Az égvilágon minden az idei szezonján múlik, és minden esélye megvan egy jó teljesítményre, ha idén elkerülik a jogtalan kiállítások és a sérülések.
Hát mindennel egyetértek,ezzel nem.szerk: Ráadásul a srác évek óta most van először abban a helyzetben, és kitudja mikor lesz még ilyen: úgy jöhet ide, hogy akár biztos helye lehet már idén a kezdőben, de jövőre és azután már mindenképp. Hiszen ez Iniesta baltámadóként való használatát jelentené, amitől nem idegenkedik Pep, és ahogy Henry öregszik illetve kiszáll, ez maradéktalanul bebiztosítódna.
Hoppá. Találtam itt némi képzavart.Bojan Krkic írta:Ez mind szép és jó csak jövőre Fabregas még drágább leszCFirpo3 írta:Háát.
Fabergas élete egyik legnehezebb döntése előtt áll szerintem. És tényleg ő lehet a kulcs a leigazolásában.
Szerintem hosszútávon mindenképp megérné rákölteni 40 milliót.
Csak kérdés, hogy nem lenne-e jobb inkább jövőre szerződtetni?
Más: legjobban annak örülnék, ha jönne Filipe ingyen, és egyből kölcsön menne valahova ahol kezdő lehet, jövőre Abidal úgyis távozik (valószínűleg) és akkor már lenne hely Filipének.
Jó is lenne ha 40 milkáért elhozhatnánkFernando írta:Nekem nem kéne annyira Cesc. Én oda meg vissza azért nem vagyok érte, főleg, hogy 40 (!) millióért... Meg kinek a kárára játszana annyit, mint az Arsenalban? Mert sztem az egyértelmű, hogy nem ücsörögni akar a Barcában a padon, ha Anglia egyik legnépszerűbb klubjának a csapatkapitánya és állandó kezdője is lehet...
CFirpo3 írta:Háát.
Fabergas élete egyik legnehezebb döntése előtt áll szerintem. És tényleg ő lehet a kulcs a leigazolásában.
Más: legjobban annak örülnék, ha jönne Filipe ingyen, és egyből kölcsön menne valahova ahol kezdő lehet, jövőre Abidal úgyis távozik (valószínűleg) és akkor már lenne hely Filipének.
Szerintem is ez lenne. És akkor lenne egy minőségi, tapasztalt támadó csere Henry személyében.barcafan0911 írta:
Szerintem ha Fabregas érkezne akkor a kezdőbe kerülne és más menne a padra. Valahogy így nézne ki a csapat:
Szerintem ha Fabregas érkezne akkor a kezdőbe kerülne és más menne a padra. Valahogy így nézne ki a csapat:danikaa10 írta:Ezzel egy baj van, Fabregas nem egy Bojan vagy más fiatal tehetség aki csak tanul a nagyoktól és végül is még elfogadják a padozást. Fabregas oké, hogy fiatal, de egyértelműen nem padra való játékos. Nem kéne tönkretenni a pályafutását, lehet ez kicsit erős de én így látom, ha idén érkezik benne van a pakliban, hogy úgy járna mint Hleb, igaz, hogy Fab valószínűleg több játéklehetőséget kapna, de kétlem hogy állandó kezdő lenne.barcafan0911 írta:Szerintem a Barcának fölösleges lenne egy 30 milliós ajánlatot tennie Fabregasért, az Arsenal csak nevetne egy jót, úgy viselkednének mint a Valencia. Bárcsak belenyúlna mélyen a zsebébe Laporta és jöhetne Cesc. Mellesleg tényleg hosszútávú befektetés lenne, ha olyat produkálna mint Ini vagy Xavi, akkor azt is eltudom képzelni hogy itt vonul vissza.
Ezzel egy baj van, Fabregas nem egy Bojan vagy más fiatal tehetség aki csak tanul a nagyoktól és végül is még elfogadják a padozást. Fabregas oké, hogy fiatal, de egyértelműen nem padra való játékos. Nem kéne tönkretenni a pályafutását, lehet ez kicsit erős de én így látom, ha idén érkezik benne van a pakliban, hogy úgy járna mint Hleb, igaz, hogy Fab valószínűleg több játéklehetőséget kapna, de kétlem hogy állandó kezdő lenne.barcafan0911 írta:Szerintem a Barcának fölösleges lenne egy 30 milliós ajánlatot tennie Fabregasért, az Arsenal csak nevetne egy jót, úgy viselkednének mint a Valencia. Bárcsak belenyúlna mélyen a zsebébe Laporta és jöhetne Cesc. Mellesleg tényleg hosszútávú befektetés lenne, ha olyat produkálna mint Ini vagy Xavi, akkor azt is eltudom képzelni hogy itt vonul vissza.
Ez mind szép és jó csak jövőre Fabregas még drágább leszCFirpo3 írta:Háát.
De Filipe hogyan jönne ingyen ? Van valami új fejlemény vagy mi?CFirpo3 írta:Háát.