Arsenal örülhet,h nyílt maradt a továbbjutás,bár ha a játékot nézem,akkor nem,de sajna bármi megtörténhet.
Most engem is bosszant,mert ha 4,akkor sem lehet egy szava sem a vendégeknek...Fecooo írta:egyszerűen nem hiszem el, h szinte minden meccsét 1-1 góllal húzza be az mu ebben az idényben... néha becsúszik 1nél több gólos siker, de a sikerekes meccseken a győzelemhez szükséges több gólok száma átlagosan az 1hez konvergál...(nem vagyok matematikus, mielőtt vki megvádolna)
bocsi Miki és Miihii, de bosszantanak ezek a dolgok, most meg pláne...
nincs semmi baj,de az időzítés borzasztóan rossz ennek a hsznek, pont most,amikor az égiek,meg almunia bravúrjai mentették meg az ágyusokat a kiütéstőlFecooo írta:egyszerűen nem hiszem el, h szinte minden meccsét 1-1 góllal húzza be az mu ebben az idényben... néha becsúszik 1nél több gólos siker, de a sikerekes meccseken a győzelemhez szükséges több gólok száma átlagosan az 1hez konvergál...(nem vagyok matematikus, mielőtt vki megvádolna)
bocsi Miki és Miihii, de bosszantanak ezek a dolgok, most meg pláne...
ha nem sok gólos egy meccs, akkor nem is lehet élvezhető? én a mostanit élvezem. és abból, h tavaly nem volt jó a meccs az következik, h most se lesz az? nincs több kérdésem.nexam írta: múltkor is nagyon sok gólos találkozót láthattunk...
annyira élveztem
múltkor is nagyon sok gólos találkozót láthattunk...azt kell mondanom, h hihetetlenül erős ez a MU, nagyon jól játszanak. élményszámba menne egy Barcelona - MU döntő.
Nah mihiii leírta már helyettem,de tessék, pár perce írtam:pety27 írta:naa ne mározsimiki írta:hát lehetne eddig 3-0, nagyon jók vagyunk ,így tovább.
2-0al nyugodt lennék visszavágóra.
Almunia elképesztő,h mennyit fejlődött az utóbbi időben
(ejjj szándákosan eltöri nyakkal Tevez lábát(:D) , Carlos azért visszahúzhatta volna még előbb,de szerencsére nem lett nagyobb gond.)
![]()
ez egy Barca oldal,amúgy kíváncsi vagyok egy ManU.-Barca döntőn kinek szurkolnál.
Nem-nem!Valdés1 írta:De bazz most Barca oldara irogatnak a MU szurkolok?:S![]()
Egy picit visszaolvasva láthatóvá válik a válasz!pety27 írta:naa ne mározsimiki írta:hát lehetne eddig 3-0, nagyon jók vagyunk ,így tovább.
(ejjj szándákosan eltöri nyakkal Tevez lábát(:D) , Carlos azért visszahúzhatta volna még előbb,de szerencsére nem lett nagyobb gond.)
![]()
ez egy Barca oldal,amúgy kíváncsi vagyok egy ManU.-Barca döntőn kinek szurkolnál.
naa ne mározsimiki írta:hát lehetne eddig 3-0, nagyon jók vagyunk ,így tovább.
Mar 4-0 is lehetneozsimiki írta:hát lehetne eddig 3-0, nagyon jók vagyunk ,így tovább.
Barátom!ozsimiki írta:Nah nemsokára M.U.-Arsenal
hát úgy voltam vele,h BARCA miatt jobban szeretném,ha most esne ki a M.U. ,őket is kedvelem,de a döntőben teljesen egyértelmű lenne,h BARCA-ért szorítanék,így inkább Arsenallal játszuk majd a döntőt, könnyebb is lenne szntem.
De látván tegnapi Chelseat, azt mondom,h jusson csak be a M.U. (is remélem), mert ha ne Adj Isten a BARCA nem jutna be, akkor lesz aki megbosszulja (már részemről), ha pedig bejutunk (nagyon remélem),akkor verjük meg csak a címvédőt,és hódítsuk el úgy a címet, nagy dolog lenne!
Szóval ma legalább 1 gólos győzelmet várok, nem lesz szntem sok gól,bár ha vendégek megszerzik a vezetést akkor bármi lehet, akár 3-3 is![]()
GO M.U.!
Mivel még a Zenittel játszott Uefa kupás meccset ezért nem nevezhették a béelre kedves kolléga.szajko írta:Arshavinnal mivan? Miért nem játszik?
Ez a szerencséje a munak. Azért ültem le, hogy lássam őt, erre nincs ott.