Rivaldo11 írta:Nagyon nagyon sok jó kapus van a világon. Érdemes a kört leszűkíteni mondjuk ligánként 5-6 csapatra, és azon csapatok kapusainak a teljesítményét vizsgálni. A többi csapatét lényegtelen.
Ezt teszem, és így állítom azt, hogy top 10-es kapus.
Most ezt próbálom megérteni

(nem gúnyosan értem)
Mi alapján választod ki azt az 5-6 csapatot?Mert ha helyezés alapján akkor szvsz nincs értelme mivel akkor pl az Espanyolból Kamenit nem is veszed figyelembe pedig szvsz jobb kapusról van szó mint Valdes.
Amikor a legjobb játékosokat nevezzük meg akkor sem 5-6 csapatból választunk emberkéket hiszen mindenhol fociznak nagyon is jó játékosok.
Én azt mondom globálisan mindenkit figyelembe véve van értelme nézni a dolgokat mert maradva Kameninél lehet,h sokkal jobb teljesítményt nyújt mint Valdes csak kisebb csapatban és így nincs annyira előtérben.És ha helyet cserélnének Victorral akkor máris másabb lenne a helyzet...
Na mindegy a lényeg,h nálam nincs a top 10-ben Valdes.De nem is szidom,főleg most nem mivel nincs rossz formában.És amíg elbírjuk meg nem mennek el rajta meccsek stb addig egy rossz szavam nem lesz rá.Jó Ő nekünk...
És bár már írtam de mégegyszer....nem is pártolom új kapus igazolását mert eddig mindig csúnyán mellé nyúltunk lásd Rüstü,Bonano,Enke stb...más kérdés,h Rüstünek meg Enkének leginkább csak itt nem ment.Szóval maradjon csak Valdes mert mindenki másra átok ül itt a Barcában.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure