2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A kapuból való kimozdulás továbbra is a leggyengébb pontja. Ha régen bizonytalanul mozdult ki, akkor mostanság elmondható: nem igazán mozdul ki. Minden ellenünk lőtt szöglet nem kis félelmet okoz bennem (is). Ha ebben tud fejlődni (miért ne tudna, hisz fiatal), akkor egyértelműen a világ legjobb kapusa válhat belőle. Így "csak" TOP 10-es kapus.Nandi írta:...Évekkel ezelőtt nagy hibája volt, hogy néha bizonytalanul mozdult ki a kapujából, de szerencsére ezt mára már teljesen kinőtte, és magabiztossága hihetetlen reflex-szel párosul. Félelemetesen gyorsan reagál
Most ezt próbálom megérteniRivaldo11 írta:Nagyon nagyon sok jó kapus van a világon. Érdemes a kört leszűkíteni mondjuk ligánként 5-6 csapatra, és azon csapatok kapusainak a teljesítményét vizsgálni. A többi csapatét lényegtelen.
Ezt teszem, és így állítom azt, hogy top 10-es kapus.
ez már így lesz mindig. Mármint hogy a Valdes-ellenesek mindig is fel fogják emlegetni a hibáit, amikől egyébként a mostani bajnokságban nem volt egy sem....boixosnoisbarca írta:Te meg továbbra is vak!
Azért mert nem 1ezik a véleményünk nem kell lehülyézni gyíkarc!!Kíváncsi lennék h a 07-08as szezonban miket írtál Valdesről amikor pl. 1 beadásnál leült meg hasonlókat csinált.Akkor is sztároltad te uborka???
Te továbbra is hülye vagy!!!boixosnoisbarca írta:Én továbbra is azt írom,h Victor nem Barca színtű játékos.ó.
Itt a pont.Tökéletesen leírtad.Victor for prez'!Nandi írta:ezt a dilemmát sosem fogom megérteni. Világelitbe tartozó kapus, aki több idényen keresztül a csapat egyik legjobbja volt, és aki ráadásul még katalán is. Egyáltalán hogy kerülhet szóba az elküldése? Tény, hogy van nála jobb hálóőr, de nem annyival hogy megérné annyi pénzt rááldozni, nem annyival hogy emiatt érezhetően jobb eredményeink lennének. Nem is beszélve arról, hogy Victor egy végtelenül szimpatikus és szerethető srác. Évekkel ezelőtt nagy hibája volt, hogy néha bizonytalanul mozdult ki a kapujából, de szerencsére ezt mára már teljesen kinőtte, és magabiztossága hihetetlen reflex-szel párosul. Érdemes kikockázni védéseit közelről leadott lövéseknél, és összehasonlítani más sztárkapusokkal. Félelemetesen gyorsan reagál
Messi199 írta:Igaz is Valdésnek volt néhány bakija a múlt szezonba rengeteg potyát kapott de ebbe az évbe rá se lehet ismerni jol véd de elenben nem igaz Casillasra aki közbe botrányos miket csinál
..mondhattad volna ezt ha ellenetek mind2 ziccer-t "nemfogjameg". egyre jobb valdes. nagyon csipázom régóta.Raúl@Real írta:A Barcához nem méltó ez a gyenge kapus...
Miről beszélsz?? Casillas jobb, elismerem, de azért a "gyenge" szó igen erős kifejezés, nem gondolod?!Raúl@Real írta:A Barcához nem méltó ez a gyenge kapus...
Áh, távol álljon tőlem, csak eszmét cseréltünk.Barcaforever írta: Ilyenkor 2 Barcelona drukker nem lehet egymás ellensége szal.![]()
Ilyenkor 2 Barcelona drukker nem lehet egymás ellensége szal.gonosz írta:Idén jól muzsikál, de előző szezonban voltak furcsa megmozdulásai. Én is kapus vagyok (nyilván nem olyan szinten tolom az ipart), tudom, hogy kell egy biztosnak mondható védelem és akkor sokkal magabiztosabb és jobb teljesítményre képes az ember. Idén ez így működik, egyébként tavaly sem őt hibáztattam nyilván. Szóval ne értsd félre Barcaforever!