Frank Rijkaard #2
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Boldog születésnapot! A csapat remek ajándékot adott, reméljük marad hosszútávon ez a forma, és marad a padon Frank is. Ez esetben ellhallgattatja majd a benne kételkedőket. Én továbbra is bízom benne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.09.30. 00:07:58-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Andris
- Adminisztrátor
Isten éltesse!
Én szeretném ha még sokáig maradna, de csak ha marad a csapat formája. és eredményei.

Én szeretném ha még sokáig maradna, de csak ha marad a csapat formája. és eredményei.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Sztem én azért Tamásnál nagyobb ellenszenvet érzek Oleguertől, sőt, undorodom tőle mint ember is , meg futballista ként is iszonyat bénának tartom DE! most egséz jó volt...lionelmessi19 írta: Szerintem Mikinek is ott foglal vhol helyet.
Mindemellett szerintem értheted a megszólítást, hiszen egyike vagy a PreSast vehemensen szídóknak...

- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem Mikinek is ott foglal vhol helyet.varga tamás írta:Nem tudom mire vélni a megszólítást, nem is értem. Nem emlékszem, hogy írtam volna valami sértőt Oleguerről a Zaragoza elleni találkozó kapcsán. Ezzel együtt továbbra is az utolsó helyet foglalja el nálam a Barca-játékosok népszerűségi listáján.ozsimiki írta:GRT FRANKÉn örülök a sikereknek,és a Zara elleni teljesítmény már lenyügőző volt....cseréi ismét jók voltak,Presasra egy rossz szava sem lehet senkinek,még V.T.nek sem...tökéletesen megoldotta most a feladatát,és még a támadásban sem bénázott!!!
Mindemellett szerintem értheted a megszólítást, hiszen egyike vagy a PreSast vehemensen szídóknak...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem tudom mire vélni a megszólítást, nem is értem. Nem emlékszem, hogy írtam volna valami sértőt Oleguerről a Zaragoza elleni találkozó kapcsán. Ezzel együtt továbbra is az utolsó helyet foglalja el nálam a Barca-játékosok népszerűségi listáján.ozsimiki írta:GRT FRANKÉn örülök a sikereknek,és a Zara elleni teljesítmény már lenyügőző volt....cseréi ismét jók voltak,Presasra egy rossz szava sem lehet senkinek,még V.T.nek sem...tökéletesen megoldotta most a feladatát,és még a támadásban sem bénázott!!!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
GRT FRANK
Én örülök a sikereknek,és a Zara elleni teljesítmény már lenyügőző volt....cseréi ismét jók voltak,Presasra egy rossz szava sem lehet senkinek,még V.T.nek sem...tökéletesen megoldotta most a feladatát,és még a támadásban sem bénázott!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Igy van, idegenben nehezebb lex, de én bizok benne.
Az ultimátum hatott, mondtam én, h ez lehet a megoldás. Mert azota mintha kicserélték volna a csapatot, és ebben Frankak is nagy szerepe van
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Én is ezt gondoltam. Biztos a "Katalán Nacionalista Alapítvány" fizeti a prémiumott Oli pályára lépséért.Rivaldinho írta:Rájöttem mér teszi be a Presast... Azér mer ha jáccik akkor prémiumot kap... és nyilván feleznek.. kezdő pedig azér szokott lenni mert a kezdők több prémiumot kapnak, mivel kezdtek, cserék pedig csak simán 'pályára léptek' szal ez a magyarázat mindenre.. Korrupt Rijkaard!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem meg Frank keze is benne van bőven ebben a dologban! Bár még az idegenbeli kép hiányzik,ott is ezt kell játszani,mert nem elég,ha csak hazai pályán tudjuk ezt kihozni a srácokból!
GRT Franknak,ahogy az egész Csapatnak is! Eddig 2ből 2
Remélem nem csak 3ból 3 lesz,hanem még jóval több nagy győzelem!
Viszont Zozzyval abban feltétlen egyetértek,hogy taktikai újjítás/ok nem ártana! Kisebb csapatok ellen ki lehetne próbálni pár dolgot,ez a keret képes lehet nem csak 1taktikai cuccra,hanem jóval többre is! Ezt jogosan várjátok el Franktől!
GRT Franknak,ahogy az egész Csapatnak is! Eddig 2ből 2

Viszont Zozzyval abban feltétlen egyetértek,hogy taktikai újjítás/ok nem ártana! Kisebb csapatok ellen ki lehetne próbálni pár dolgot,ez a keret képes lehet nem csak 1taktikai cuccra,hanem jóval többre is! Ezt jogosan várjátok el Franktől!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Azért az valahol szomoru, h a sztárok, mostanában elsősorban Messi tarja őt a padon. A védelmünk jo, a támado játék viszont nem tul acélos, igy szinte mindig benne van az x a játékunkban. Aztán villanak 1-et sztárok, és lövünk egy golt...utánna már könnyebb a kövit, mert kinyilik az ellenfél. Perxe, ha a szezon végéig minden meccset lehoznak a sztárok, egy szot sem szolok 

Ez csakis a katalán közönségnek szól hogy folyton behozza én bírom Olit de tény, hogy már nem a mostani Barca szintje igazi katalán szív dobog benne de nincs meg benne a képesség sajnos! jobbhátvdnek még elmegy erős jóindulattal meg szerencsével de középsővédőként pfff hát maga az életveszély 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Jól van, nem csalódtam Rijkaardban, azt hittem, hogy lesz egy jó meccs, amikor nem bakizik, de hozta a formáját és cseréjével felhozta a Sevillát. Nem tudom hogy miért van ez, de ezek a hibák már a védejegyévé váltak. Egyszerűen szerelmes Oleguerbe, mást nem tudok mondani, mert láthatja ő is, hogy Oleguer messze nem való a Barçába, ennek ellenére játszatja. Kíváncsi leszek a Zaragoza ellen miben hibázik... 

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Rájöttem mér teszi be a Presast... Azér mer ha jáccik akkor prémiumot kap... és nyilván feleznek.. kezdő pedig azér szokott lenni mert a kezdők több prémiumot kapnak, mivel kezdtek, cserék pedig csak simán 'pályára léptek' szal ez a magyarázat mindenre.. Korrupt Rijkaard! 

- albicelesteX
- A Vadász
ott volt a padon!de presas előnyt élvez nála!tegnap nyertünk!Persze ez a lényeg!A kommentátor is többször hangoztatta hogy 3 meccs a bizonyításra!Ebből kettő be van húzva!Igen de a Lyonról már mindenki leírta a véleményét egyértelműen ez nem az a Lyon volt aki a Madridot oktatta!Ez a Sevilla elleni meccs egy vicc volt 5/1 volt a kapuralövésük!És a meccs nagyobbik felében halványan játszottak!A végén rúgtak egy gólt egy jó barátunkról ennyi!Aztán jön a Zaragoza aki szerintem megint nincs a tavalyi formájában!Akkor érdemes elgondolkodni tényleg ez az a 3 meccs amin bizonyítania kell???Szerintem nem!és szerintem itt már riijkardnak nincs mit bizonyítania lefőtt neki a kávé és ha van egy csepp esze akkor magától megy el innen!

Csak a Barca! írta:Hát nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én annak ellenére, hogy nyertünk, nem nagyon voltam elégedett a tegnapi taktikával. Nem értem miért nem giovani kezdett deco helyett. Kaphatott volna 1 lehetőséget. Deco mostanában nagyon haloványan teljesít. Na mind1 ez az én szubijektív véleményem. Talán ez volt a kisebbik problémám.
A másik a Yaya-Presas csere. Na ehhez megint csak gratulálni tudok. Lehozza az egyetlen játékost a pályáról, aki magasságban és fizikálisan fel tudja venni a versenyt a sevilla égimeszelő csatárával, Kanoutéval. És persze kiről kaptuk a gólt, na kiről, hát persze hogy Oleguerről. Egyszerűen nem hiszem el, hogy enm tudja elfelejteni már ezt a gyerekt Rijkaard. Akkor inkább hozta volna be Thuramot, annak is több értelme lett volna.
szvsz Deco hétközbe jó volt, de amúgy teljesen egyet értek.
amíg Rijkaard lesz a edző, nem fog nagyot változni a kép...
-
- Capitá del Barça
egyébként én sem értem hogy miért nem thuramot hozta be! ha jól emlékszem ő is ott volt a padon??
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
-
- Eurobarca Staff
A cserének azzal a felével, hogy lehozta Tourét teljesen egyetértettem 70. perctől kezdve (ezt már írtam az ő topicjávaba is) teljesen elsavasodott, látszoitt rajta, hogy jót tenne neki egy kis pihi. A csere másik részéről meg inkább nem nyilatkoznék.Csak a Barca! írta:A Yaya-Presas csere. Na ehhez megint csak gratulálni tudok. Lehozza az egyetlen játékost a pályáról, aki magasságban és fizikálisan fel tudja venni a versenyt a sevilla égimeszelő csatárával, Kanoutéval.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én annak ellenére, hogy nyertünk, nem nagyon voltam elégedett a tegnapi taktikával. Nem értem miért nem giovani kezdett deco helyett. Kaphatott volna 1 lehetőséget. Deco mostanában nagyon haloványan teljesít. Na mind1 ez az én szubijektív véleményem. Talán ez volt a kisebbik problémám.
A másik a Yaya-Presas csere. Na ehhez megint csak gratulálni tudok. Lehozza az egyetlen játékost a pályáról, aki magasságban és fizikálisan fel tudja venni a versenyt a sevilla égimeszelő csatárával, Kanoutéval. És persze kiről kaptuk a gólt, na kiről, hát persze hogy Oleguerről. Egyszerűen nem hiszem el, hogy enm tudja elfelejteni már ezt a gyerekt Rijkaard. Akkor inkább hozta volna be Thuramot, annak is több értelme lett volna.
Ezt leszámítva tetszett a meccs. Örülök a győzelemnek, de szebben mutatott volna a 2-0. Végre nagy összecsapáson is tudtunk nyerni (nem mintha a lyon elleni nem az lett volna), de ez megint 1 itthoni meccs volt. Mi lesz megint idegenben... Remélem most már elkapják a fiuk a fonalat és nem is eresztik el többet.
Dinho: jótt tenne neki, ha pár meccset vagy a kispadon, vagy a lelátón csücsülne és látná, hogy nélküle is van Barca és több olyan játékos is van a keretben, aki simán pótolja. Talán ráébredne 1-2 dologra és megindulna nál a formajavulás, mert ha így folytatja, akkor jövőre nem lesz szükség a szolgálataira és akkor tényleg mehet a "brazil klubbválogatottba". Na de ennek nem örülnék, uhogy szedd össze magad Roni!
Ezt leszámítva tetszett a meccs. Örülök a győzelemnek, de szebben mutatott volna a 2-0. Végre nagy összecsapáson is tudtunk nyerni (nem mintha a lyon elleni nem az lett volna), de ez megint 1 itthoni meccs volt. Mi lesz megint idegenben... Remélem most már elkapják a fiuk a fonalat és nem is eresztik el többet.
Dinho: jótt tenne neki, ha pár meccset vagy a kispadon, vagy a lelátón csücsülne és látná, hogy nélküle is van Barca és több olyan játékos is van a keretben, aki simán pótolja. Talán ráébredne 1-2 dologra és megindulna nál a formajavulás, mert ha így folytatja, akkor jövőre nem lesz szükség a szolgálataira és akkor tényleg mehet a "brazil klubbválogatottba". Na de ennek nem örülnék, uhogy szedd össze magad Roni!