2007.09.23. 09:42:37
Hát nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én annak ellenére, hogy nyertünk, nem nagyon voltam elégedett a tegnapi taktikával. Nem értem miért nem giovani kezdett deco helyett. Kaphatott volna 1 lehetőséget. Deco mostanában nagyon haloványan teljesít. Na mind1 ez az én szubijektív véleményem. Talán ez volt a kisebbik problémám.
A másik a Yaya-Presas csere. Na ehhez megint csak gratulálni tudok. Lehozza az egyetlen játékost a pályáról, aki magasságban és fizikálisan fel tudja venni a versenyt a sevilla égimeszelő csatárával, Kanoutéval. És persze kiről kaptuk a gólt, na kiről, hát persze hogy Oleguerről. Egyszerűen nem hiszem el, hogy enm tudja elfelejteni már ezt a gyerekt Rijkaard. Akkor inkább hozta volna be Thuramot, annak is több értelme lett volna.
Ezt leszámítva tetszett a meccs. Örülök a győzelemnek, de szebben mutatott volna a 2-0. Végre nagy összecsapáson is tudtunk nyerni (nem mintha a lyon elleni nem az lett volna), de ez megint 1 itthoni meccs volt. Mi lesz megint idegenben... Remélem most már elkapják a fiuk a fonalat és nem is eresztik el többet.
Dinho: jótt tenne neki, ha pár meccset vagy a kispadon, vagy a lelátón csücsülne és látná, hogy nélküle is van Barca és több olyan játékos is van a keretben, aki simán pótolja. Talán ráébredne 1-2 dologra és megindulna nál a formajavulás, mert ha így folytatja, akkor jövőre nem lesz szükség a szolgálataira és akkor tényleg mehet a "brazil klubbválogatottba". Na de ennek nem örülnék, uhogy szedd össze magad Roni!