Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem még korai..akkor a legtöbben még bőven növésben vannak, és még fejlődnek a csontjaik is. Bár én is akkor kezdtem, ha újra csinálhatnám később kezdeném el, vagy inkább egyátalán nem. A súlyzós edzések nem a legjobb, vannak annál sokkal jobbak. Ha vagy még is súlyzózni akar vki, az csináljon mellé vmi más sportot is, én is ezt teszem.Stelios írta:Szerintem meg 15 évesen nyugodtan ellehet járni gyúrni. Én is annyi, vagyok, mégis heti 3x-or járok. 25-30 kilóval edzésterv szerinti gyakorlatokkal és estefelé visszafogott kajálással eléggé izmos lesz a tested, ahogy a hasad is.
Jóó persze, 196 centivel én se aggódnékozsimiki írta:csinálhatsz napi 10.000et is, ha volt előtte ott felesleg 5-10kiló, akkor nem fog eltűnni ezek által, fussál naponta, vagy úszás,stb, kikockul meglátod.LM10 írta:Tavaly nyáron 2 hónapig napi 600-at( ebéd után 300 vacsi után 300) csináltam. És csak oldalt látszik meg... van rajtam olyan kisebb zsírréteg mert még 2 éve tök dagadt voltam és kicsi de ez idő alatt megnyúltam...
én tavaly nyáron felszedtem 15kilót, nem látszott mert 196 cm magas vok,de azért éreztem, aztán karácsonyig szép fokozatosan leadtam, de h látszódjanak is azok a kockák, ahhoz rendszeres mozgás kell, valószínű ennyi (600) erősítéssel bőven elég hasizmod van,csak a fentebb írt dolgok miatt nem látszik egy réteg miatt
amit úgy tudsz eltüntetni ahogy írtuk..
csinálhatsz napi 10.000et is, ha volt előtte ott felesleg 5-10kiló, akkor nem fog eltűnni ezek által, fussál naponta, vagy úszás,stb, kikockul meglátod.LM10 írta:Tavaly nyáron 2 hónapig napi 600-at( ebéd után 300 vacsi után 300) csináltam. És csak oldalt látszik meg... van rajtam olyan kisebb zsírréteg mert még 2 éve tök dagadt voltam és kicsi de ez idő alatt megnyúltam...
ha 190cm és 70 kg vagy, akkor nem hiszem, hogy sok zsír lehet rajtadLM10 írta:Végül is igaz...szal... 15 éves vagyok,190cm és 70 Kg. Kockahasat szeretnék. Úgy tudom hogy ez ügyben nagyon kemény diéta kell. Ajánlottak nekem egy L-Carnitine nevű táplálékiegészítőt, ez egy pezsgőtabletta ami jobban segít lebontani a zsírt, és így gyorsabb lesz a hatás. Van itt vki a fórumon aki tudna nekem segíteni?
Hát sztem elősször is egyél, mert 70 kiló 190 cm-nél egy csajnál még elmegy, de fiúnál az nagyon kevés. Bár látom, mégcsak 15 éves vagy, szóval ez fog változni, nem kell félni. Kockahasra: napi 200 hasizom, és nem kell semmi, tetsépités meg felejtsd el, főleg 15 évesen.LM10 írta:Végül is igaz...szal... 15 éves vagyok,190cm és 70 Kg. Kockahasat szeretnék. Úgy tudom hogy ez ügyben nagyon kemény diéta kell. Ajánlottak nekem egy L-Carnitine nevű táplálékiegészítőt, ez egy pezsgőtabletta ami jobban segít lebontani a zsírt, és így gyorsabb lesz a hatás. Van itt vki a fórumon aki tudna nekem segíteni?
Offtopic, azért van mert itt akármiről lehet beszélni, erről is akár.LM10 írta:A konkurenciás oldalon is van olyan topic ami testépítéssel foglalkozik, és arra gondoltam hogy nem-e lehetne nyitni itt is egy ilyen topicot ha van rá igény? Szerintem sok mindenki számára hasznos lenne.
Henry a császár. :DDDD az a séró.Monti írta:Te jo eg Henry milyen csavo azon a kepen![]()
Rooney meg..hat nem lett szebb![]()
Kulonben felismerheto a nagyreszuk,egy-ketto van akinel otletem sem volt pl.:Giggs
Azért Ronaldinho-t se volt vmi nagyon nehéz!faithnomore írta:CRonaldo nem sokat változottegyből felismertem őt meg Lampardot is
Viszont Ibránál meg Tottinál pl ötletem sem volt
Rooney, Ronaldinho, Henry, Deco, Beckham és CR-t ismertem fel.
Sajnos megint lemaradta róla... Nem baj, remélem valahonnan le tudom szedni.kudu írta:Ma este végre megint showder klub az RTL-en![]()
![]()
Kezdődik a tavaszi szezon