Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
- visca el barca
- Presidente del Barça
neked is elgurult a gyogyszered...laci18 írta:Miért ne menjen Ezqu egy forintot sem ér Maxi is jobb nála.

láttál te valaha is Athletic Bilbao merkozest?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Te jól vagy? Mi az hogy egy forintot sem ér?laci18 írta:Miért ne menjen Ezqu egy forintot sem ér Maxi is jobb nála.
Mennyit játszott? Összesen egy fél meccset? Akkor mehet ha fizetnek érte!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Olvastam már korábban.antiimperialista írta:Az idegbeteg rendben van, azt, hogy nagyképű-e, nem tudom. Az alapján, amiket nyilatkozni szokott, nem tartom annak. Nem mondtam, hogy a világ legjobb csatárai között van, de az igaz, hogy Magyarországon alulértékelik őt is és Juhász Rolit is. Ld. LG kijelentése Oleguerről és Juhászról kicsit lejjeb. Olvasd el azt is, amit válaszoltam rá, mert sajnos nagyon igaz.
Annyiban értek veled egyet, hogy Oleguer fejlődését nagyban elősegítette, hogy a Barça utánpótlásában nőtt fel, Juhász viszont csak Magyarországon, persze erről nem ő tehet. És ha fordítva lett volna, akkor lehetne most fordított a helyzet.
Tehát úgy gondolom, hogy Oleguer azért csak jobb, de: ha valaki nem egy szupertehetséges játékos, akkor nagyon sokat számít az, hogy ki hova születik...
Juhász viszont sokat fejlődhet Brüsszelben, reméljük.
Előre a TITOlusokért!
-
- Llegenda del Barça
csak egy kicsit még a "magyar a barcában" témához.
egyáltalán nem evidencia az, h ha vki magyar, akkor csak fos lehet. erre ékes példa gera, király, sőt még torghelle és juhász is. utóbbinál nem kell elfelejteni, h az anderlecht kb olyan helyzetben van belgiumban, mint mondjuk a bayern a németeknél. ha szükségük van vkire, rámutatnak és elviszik. ennek ellenére nem az ottani piacról vásároltak (ami dugig van tehetséges afrikai futballistákkal. is.), hanem az itteni mtkból vitték el a gyereket, és állandó kezdő is náluk, már amikor egészben van. gerát nem kell bemutatni, ha abból a nulla wba-ból be tudott kerülni az év PL csapatába, akkor ez elég minősítés róla. ha ezek közül az emberek közül egy odakerülne a barcába, egy olyan csapatba, mint a barca, sztem egyáltalán nem lógna ki a sorból. kiv. lennék, h egy gili, egy presas v más a jelenlegi keretből mit tudna kezdeni egy olyan csapatban, ahol a fent említett magyarok bugiznak. az olyan zsenikről, mint ronaldinho, messi v a samu most nem beszélnék, mert ilyenekből egy-egy van, ők egy más kategóriát képviselnek.
egyáltalán nem evidencia az, h ha vki magyar, akkor csak fos lehet. erre ékes példa gera, király, sőt még torghelle és juhász is. utóbbinál nem kell elfelejteni, h az anderlecht kb olyan helyzetben van belgiumban, mint mondjuk a bayern a németeknél. ha szükségük van vkire, rámutatnak és elviszik. ennek ellenére nem az ottani piacról vásároltak (ami dugig van tehetséges afrikai futballistákkal. is.), hanem az itteni mtkból vitték el a gyereket, és állandó kezdő is náluk, már amikor egészben van. gerát nem kell bemutatni, ha abból a nulla wba-ból be tudott kerülni az év PL csapatába, akkor ez elég minősítés róla. ha ezek közül az emberek közül egy odakerülne a barcába, egy olyan csapatba, mint a barca, sztem egyáltalán nem lógna ki a sorból. kiv. lennék, h egy gili, egy presas v más a jelenlegi keretből mit tudna kezdeni egy olyan csapatban, ahol a fent említett magyarok bugiznak. az olyan zsenikről, mint ronaldinho, messi v a samu most nem beszélnék, mert ilyenekből egy-egy van, ők egy más kategóriát képviselnek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Eurobarca Staff
Úgy látom ez az Henry téma sokáig lesz még aktuális sztem nem kell már ide, bevallom régebben azt mondtam hozzák csak de aztán rájöttem Rijkaard az egy ékes felállást favorizálja úgy alakítja a játékoskeretet annak meg nem lenne semmi értelme h Eto'o és Henry(m nem hiszem h Rijkaard változtatna az alapelképzelésein legalább is eddig nem úgy tűnik) váltsák egymást akkor már inkább maradjon Maxi és neki kéne több játéklehetőséget biztosítani.laci18 írta:Azt írják hogy Ezqu visszamegy az Athleticohoz. Én örülnék neki sőt Maxit kölcsönadnám ugyebár Ezqu elmenne végleg és akkor jöhetne Henry mit ne mondjak jó lenne.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Henry nem fog jönni, ez nagyon biztos. Az Arsenal semmit sem és nélküle, Reyes nem tud annyit dobni a csapaton mint Henry....látáttok a totenem ellen őket....
Nincs Henry, nincs Arsenal....
Viera után nem fogják eladni a kincsüket....
Nincs Henry, nincs Arsenal....
Viera után nem fogják eladni a kincsüket....
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Kosz...Remelem osszejon 

GO BARCA !!!!
HARD TECHNO POWA !!!
HARD TECHNO POWA !!!
MIt irnak Mourinhorol az Elmundon 

GO BARCA !!!!
HARD TECHNO POWA !!!
HARD TECHNO POWA !!!
-
- Director del Fútbol
Az idegbeteg rendben van, azt, hogy nagyképű-e, nem tudom. Az alapján, amiket nyilatkozni szokott, nem tartom annak. Nem mondtam, hogy a világ legjobb csatárai között van, de az igaz, hogy Magyarországon alulértékelik őt is és Juhász Rolit is. Ld. LG kijelentése Oleguerről és Juhászról kicsit lejjeb. Olvasd el azt is, amit válaszoltam rá, mert sajnos nagyon igaz.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Hűha. Mi ez, ha nem elfogultság?antiimperialista írta:Egyébként meg egy Torghelle-szintű játékost a világ minden országában szeretnének
Torghelle egy idegbeteg, nagyképű hólyag, feleannyi játéktudással, mint amennyit képzel magáról. Akkor is, ha a HONFITÁRSAM.
Az argentínoknak lőtt gólja szép volt. A braziloknak lőtt góljánál tiszta ziccerből rárúgták a sípcsontjára a labdát.
Ettől még nem lesz sztár valaki.
Előre a TITOlusokért!
-
- Director del Fútbol
Veled ellentétben én szívesen látnám valamelyik honfitársamat a kedvenc külföldi csapatomban. Talán nem vagyok egyedül ezzel.Fernando írta:Nem kell magyar ide!
-
- Director del Fútbol
Nem fogok veled ezen vitatkozni. De pont ez a három ember igen sokra viheti. És az utóbbi két meccsből csak Torghelle játszott az egyiken, a másikon egyikük sem. Velük jóval erősebb a válogatott.LG írta:Ha Gera, Torghelle, Juhász télleg akkora klasszisok lennének, akkor nem lenne a válogatott annyira harmatos. Még Oleguer is klasszisokkal jobb Juhász Rolandnál.
És ha Oleguer magyar, Juhász meg katalán lenne, pont fordítva látnád. Ez az a negatív elfogultság, amiről beszéltem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2005.11.05. 10:36:49-kor.
- Fernando
- Llegenda del Barça
A mai világban egy kimagaslóan jó magyar futbalista sincs! Aki világszinten elismert lenne! EZ TÉNY!
Nem kell magyar ide! Jöjjön csak vmi jó hátvéd Oleguer helyére és nekem az sem lenne hatalmas érvágás ha Belletti-tQl is megválnánk! Még Oleguer-t nem kell temetni hisz RENGETEGET fejlQdött a szezon eleje és mostani idQ között. ÉS még fiatal nagyon fejlQdQképes!
Nem kell magyar ide! Jöjjön csak vmi jó hátvéd Oleguer helyére és nekem az sem lenne hatalmas érvágás ha Belletti-tQl is megválnánk! Még Oleguer-t nem kell temetni hisz RENGETEGET fejlQdött a szezon eleje és mostani idQ között. ÉS még fiatal nagyon fejlQdQképes!
Ha Gera, Torghelle, Juhász télleg akkora klasszisok lennének, akkor nem lenne a válogatott annyira harmatos. Még Oleguer is klasszisokkal jobb Juhász Rolandnál.
-
- Director del Fútbol
Szerintem pedig létezik. Például Gerát, aki elismert játékos az angol Premiershipben (!), sokan csak magyar szinten tartják jó játékosnak, úgy gondolják, hogy egy átlag angol, spanyol, stb. játékos is jobb nála. Sőt egyszer valaki azt mondta, hogy szégyen, hogy ezzel a teljesítménnyel Gera lehet a legjobb magyar játékosmrmonster írta:Negatív elfogultság? Ilyen nem létezik...
Magyarországon éppen pozitív elfogultság van...

Egyébként meg egy Torghelle-szintű játékost a világ minden országában szeretnének, itt még akkor is szidták, amikor gólt lőtt pl. az argentinoknak.
Hát nem tudom, amennyit én a liverpool elleni meccsből láttam, az nem volt túl biztató. Jobbszélsőt játszott azzal a hatalmas termetével, totál lomha volt és messziről fogta az embereit, akkor mentek el mellette vagy adtak be amikor akartak... Bár marhára örülnék ha egy magyar védő futkározna Oleguer helyén pl. És gondoljatok bele, mennyit tanulna Puyoltól?
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Negatív elfogultság? Ilyen nem létezik...antiimperialista írta: Bár sokan (a magyar játékosokat illető negatív elfogultság miatt) lehurrogtak, kb. 3-an azt mondtuk, hogy Roli simán megállná a helyét a Barcában.
Magyarországon éppen pozitív elfogultság van...
Előre a TITOlusokért!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Valószínűleg nem csak nekem tűnt fel, hogy a NS mindig kétszer olyan jóra értékeli a magyar légiósok teljesítményét, mint amilyet valójában produkált...Nóbi írta:JUHÁSZ Roli. azért szerintem érdemes odafigyelni arra a tényre, hogy komoly csapatok ellen (cselszki, pool) dícsérték a teljesítményét az újságírók és az edzője... szerintem ez nem rossz ajánlólevél
Úgyhogy nem kell attól hasra esni, hogy címlapos Juhász, meg Torghelle, stb.
Az Anderlecht meg 0 pontos a BL-ben...
Tök jó, hogy mindenki jobbhátvédet akar igazoltatni, a vezetőség szerintem mégcsak nem is gondolkozik rajta.
Előre a TITOlusokért!
-
- Director del Fútbol
Nem kell pironkodnod, ezt már tárgyaltuk ebben a topicban. Bár sokan (a magyar játékosokat illető negatív elfogultság miatt) lehurrogtak, kb. 3-an azt mondtuk, hogy Roli simán megállná a helyét a Barcában. De sajnos tényleg nem sanszos, hogy felmerül a neve itt. Bár, ha Ten Cate MTK-s múltját, kapcsolatait nézzük, akár ismerheti is őt...Nóbi írta:lehet le fogtok hülyézni, de szerintem az anderlecht fiatal védői közül is lehetne válogatni.. ők pedig ugyebár kompany és JUHÁSZ Roli. azért szerintem érdemes odafigyelni arra a tényre, hogy komoly csapatok ellen (cselszki, pool) dícsérték a teljesítményét az újságírók és az edzője... szerintem ez nem rossz ajánlólevél