Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
neked is elgurult a gyogyszered...laci18 írta:Miért ne menjen Ezqu egy forintot sem ér Maxi is jobb nála.
Te jól vagy? Mi az hogy egy forintot sem ér?laci18 írta:Miért ne menjen Ezqu egy forintot sem ér Maxi is jobb nála.
Olvastam már korábban.antiimperialista írta:Az idegbeteg rendben van, azt, hogy nagyképű-e, nem tudom. Az alapján, amiket nyilatkozni szokott, nem tartom annak. Nem mondtam, hogy a világ legjobb csatárai között van, de az igaz, hogy Magyarországon alulértékelik őt is és Juhász Rolit is. Ld. LG kijelentése Oleguerről és Juhászról kicsit lejjeb. Olvasd el azt is, amit válaszoltam rá, mert sajnos nagyon igaz.
Úgy látom ez az Henry téma sokáig lesz még aktuális sztem nem kell már ide, bevallom régebben azt mondtam hozzák csak de aztán rájöttem Rijkaard az egy ékes felállást favorizálja úgy alakítja a játékoskeretet annak meg nem lenne semmi értelme h Eto'o és Henry(m nem hiszem h Rijkaard változtatna az alapelképzelésein legalább is eddig nem úgy tűnik) váltsák egymást akkor már inkább maradjon Maxi és neki kéne több játéklehetőséget biztosítani.laci18 írta:Azt írják hogy Ezqu visszamegy az Athleticohoz. Én örülnék neki sőt Maxit kölcsönadnám ugyebár Ezqu elmenne végleg és akkor jöhetne Henry mit ne mondjak jó lenne.
Hűha. Mi ez, ha nem elfogultság?antiimperialista írta:Egyébként meg egy Torghelle-szintű játékost a világ minden országában szeretnének
Veled ellentétben én szívesen látnám valamelyik honfitársamat a kedvenc külföldi csapatomban. Talán nem vagyok egyedül ezzel.Fernando írta:Nem kell magyar ide!
Nem fogok veled ezen vitatkozni. De pont ez a három ember igen sokra viheti. És az utóbbi két meccsből csak Torghelle játszott az egyiken, a másikon egyikük sem. Velük jóval erősebb a válogatott.LG írta:Ha Gera, Torghelle, Juhász télleg akkora klasszisok lennének, akkor nem lenne a válogatott annyira harmatos. Még Oleguer is klasszisokkal jobb Juhász Rolandnál.
Szerintem pedig létezik. Például Gerát, aki elismert játékos az angol Premiershipben (!), sokan csak magyar szinten tartják jó játékosnak, úgy gondolják, hogy egy átlag angol, spanyol, stb. játékos is jobb nála. Sőt egyszer valaki azt mondta, hogy szégyen, hogy ezzel a teljesítménnyel Gera lehet a legjobb magyar játékosmrmonster írta:Negatív elfogultság? Ilyen nem létezik...
Magyarországon éppen pozitív elfogultság van...
Negatív elfogultság? Ilyen nem létezik...antiimperialista írta: Bár sokan (a magyar játékosokat illető negatív elfogultság miatt) lehurrogtak, kb. 3-an azt mondtuk, hogy Roli simán megállná a helyét a Barcában.
Valószínűleg nem csak nekem tűnt fel, hogy a NS mindig kétszer olyan jóra értékeli a magyar légiósok teljesítményét, mint amilyet valójában produkált...Nóbi írta:JUHÁSZ Roli. azért szerintem érdemes odafigyelni arra a tényre, hogy komoly csapatok ellen (cselszki, pool) dícsérték a teljesítményét az újságírók és az edzője... szerintem ez nem rossz ajánlólevél
Nem kell pironkodnod, ezt már tárgyaltuk ebben a topicban. Bár sokan (a magyar játékosokat illető negatív elfogultság miatt) lehurrogtak, kb. 3-an azt mondtuk, hogy Roli simán megállná a helyét a Barcában. De sajnos tényleg nem sanszos, hogy felmerül a neve itt. Bár, ha Ten Cate MTK-s múltját, kapcsolatait nézzük, akár ismerheti is őt...Nóbi írta:lehet le fogtok hülyézni, de szerintem az anderlecht fiatal védői közül is lehetne válogatni.. ők pedig ugyebár kompany és JUHÁSZ Roli. azért szerintem érdemes odafigyelni arra a tényre, hogy komoly csapatok ellen (cselszki, pool) dícsérték a teljesítményét az újságírók és az edzője... szerintem ez nem rossz ajánlólevél