2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nagyrészt igazad van a hsz-edben, de ez a mondatod kilóg a sorból. Ugyanis:messi6502 írta: ...Most Zlatant kell segíteni, de a dicsőítés a semmire, az már túlzás.
ez szintén olyan komment, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni...Bestbarca írta:Okés ma senki nem írt semmi olyan extra támadót ez tény! Én sem védelmet írtam, csak megfogalmaztam a véleményem, ami ugyan ez lenne, egy másik csapat másik játékosáról is hasonló szituban! Ha tüzet szítottam bocsánat, nem ez volt a cél!miihii írta:Mire lenyugodnának a kedélyek,fel kell piszkálni megint a parazsat és a végén mindenképp a kritikusokat szidni,h miért kellett ezt megint?Ők reagálnak és megy minden tovább minden nap?Csak mert ismétlem,a mai napon senki nem írt semmi támadót.
Ez most nem csak neked szól:
Baromira elegem van abból egyébként, hogy Ibra imádó, Ibra fan, meg tököm tudja mi vagyok, azért, mert látom a fától az erdőt! Én nem védem, csak tisztán látok! Nem írtam, hogy gólkirály lesz, nem írtam, hogy ő az Isten, max annyit, hogy a képességei meg vannak, aki meg ezt nem látja az nézzen golfot! Ha egy ladbarúgást eddig soha nem látott embertől megkérdezném, hogy mi a véleménye a szituról, ő is ezt mondaná! Könyörgöm idő kell az alkalmazkodáshoz, beilleszkedéshez, legyen szó akár iskoláról, új lakhelyről, mit tudom én új szemüvegről, vagy épp a labdarúgásról! Ez olyan alap dolog, mint hogy az alma lefelé esik! Lehet vitatni sok féle képpen, de attól még kupán vág!![]()
Tudnék valami nagyon csúnyát írni, de nem fogok. De azért kíváncsi vagyok mi az a [auto_cenzúra] nagy vicc ebben.lluisllach89 írta:Cooltiszo írta:
A Messis részt úgy értettem, hogy ő sem futkározik a labda után 5 km-t, letámad, de csak addig, hogy ez ne veszélyeztesse a támadásokhoz szükséges erőnlétetét.Humor topic.
Cooltiszo írta:
A Messis részt úgy értettem, hogy ő sem futkározik a labda után 5 km-t, letámad, de csak addig, hogy ez ne veszélyeztesse a támadásokhoz szükséges erőnlétetét.
Teljesen egyetértek a hozzászólással!Bestbarca írta:Én nem tudom, hogy lehetne megfogni ezt az értelemetlen sárral dobálózást! Én mindíg is szerettem Ibrát, ez tény. Már az Ajaxban is remek volt, későbbiekben is bizonyított. Én nem Ibra fan vagyok a játékát szeretem!!! Mint ember milyen, nem tudom, valszeg ti se, gondolom nem találkoztok vele minden nap. Hogy a sajtó meg mit hoz le róla, az alapján nagy hiba lenne ítélni! Persze nem zörög a haraszt, de akkor is! Semmivel sem parasztabb, vagy bomlasztóbb, mint Eto'o volt! Kb. Ugyan az a 2 karakter! Az egyik a f@rkát mutogatja, a másik lefejel egy riportert...Nem azért lett kicserélve Eto'o, mert nem jó, vagy nem volt jó! Ha a tavalyi meccseket visszanézzük, akkor látható, hogy az erős, betömörülő védelmek ellen nem tudtunk mit csinálni. Pl. Chelsea. Az ilyen meccsken Eto'o kb. 2 gólt lőtt. Nem véletlen! Ő iszonyat gyors, de nincsenek meg a fizikai adottságai ahhoz, hogy középen a védők gyűrűjében érvényesülni tudjon! Ha kiugratják, akkor gól, de erre már egy megye 3-mas szintű csapat is felkészül! Kiismertek minket! Kell az új a csapatba! Okés Ibra nem robbanékony, de a Barca többi játékosa az! Messi, Henry, Xavi, Ini, Touré, Alves... Ők mind gyors, robbanékony játékosok! Kellett előre egy ember, aki küzdd a védőkkel! Nem mondom, hogy ez a lépés biztos bejön, és hogy ezáltal több gólt fogunk szerezni, de igen sok ráció van benne. Nem fog annyit ő letámadni, meg visszalépni se, mint Eto'o tette, akkor föl sem érne előre szerintem. De szerintem nem is az a dolga! Azt megoldja a világ legerősebb középpályája, és a szélsők! Neki az a dolga, hogy meccsenként átlagba varjon 1-et. Eddig jól áll!![]()
A hibáiról annyit, hogy vicc ennyi alapján megítélni! Ez most nem támadás, de akkor ítéljük meg Eto'o-t az utolsó 1 hónap alapján. Hát finoman szólva is középszerű. Na pont ekkora hiba Ibra szapulása is 3 meccs alapján, ráadásul serülés új környezet is nehezíti a dolgát. Plusz majd amikor Ini is itt lesz, plusz a csapat is formába lendül! Egy középcsatár teljesítményét nagyban az határozza meg, hogy mennyi és milyen labdákat kap. Na most finoman szólva is eddig nem halmozták el nagy zsugákkal! Még a csapattársaknak is meg kell szokniuk őt, nem csak neki őket! Én most nem azt mondom, hogy nincsenek hibái, és hogy jó. Mert nem jó, de szerintem nem jó még Xavi sem, meg Busquets, meg Puyol... Mert eleve még szezon eleje van könyörgöm!
Nem biztos, hogy neki való a Barca! A képességei meg vannak az fix! Hogy mennyire fog ráérezni a spanyol focira az kérdéses még! De én értem, hogy miért vettük, miért küldtük el Eto'o-t - persze itt még sok más is volt a háttérben - okosan gondolkodik Pep, hogy bejön e nem tudom, de azt igen, hogy az itteni fórumozók némelyike túl messzire ment! Nem tudom, hogy miért, nem is érdekel! A kritika abszolút nem jogos Ibra felé, még nem! Ez olyan, mintha egy táncost kritizálnánk azért, mert a próbákon valahol mellé lépett! Majd ha teszem azt 6 meccsel később is ilyen idegenül fog mozogni, akkor lehet sírni, és most nem azt várom, hogy addigra ő lesz a csapat legjobbja. Csak azt, hogy lehessen látni az összhangot a csapattársakkal. Lehet hogy nem fog rúgni még utánna sem meccsenként egyet, de ha összeszokik a csapattal, akkor előbb utóbb a gólok is jönni fognak! Ha nem, tényleg lehet sírni, mert akkor nagy bajban vagyunk, ugyanis Bojannal nem megyünk semmire a nagy csapatok ellen!
Eto'o úgy gondolom, hogy letámadásügyileg igenis etalon, meg se közelíti szerintem Bojan vagy Henry munkája, mikor középen játszottak.miihii írta:Cooltiszo írta:A Kimondatlanul is a letámadás ostorozásánál mindenki Eto'o-ra gondol, ő kivételes ebben. Viszont középcsatár poszton a pozíciós védekezés is tökéletes, nem kell ahhoz csak letámadáskor meccsenként 5 km-t futkosnia (így is látható a javulás meccsről meccsre ebben is). Messi sem teszi, nála mégse olvastam még ilyen kritikát sose.
Az előfordulhat,h Samu kivételes ebben,de nem feltétlenül csak őrá lehet gondolni.Nézd meg BojantTudom,h évek óta ezt tanulja a kicsi,így könnyebb...Ott van Titi.Ő is játszott középen és biztos,h letámadta az ellent rendszeresen.Ennek az a lényege,h nem feltétlenül kell Eto'o-ra gondolni,még akkor sem,ha ez egy jó riposztnak tűnik a Zlatan imádóknak.De ezt már elmondtam az első fél meccse után és akkor nehéz volt megértetnem
![]()
Figyu,Pep mondta:
„Ibra le fog támadni, mivel rajta kívül van tíz csapattársa, akik megteszik ugyanezt.”
Szal ne mondjátok már,h neki nem kell ezt tennie ezért v azért![]()
MEssi sem teszi?Ezt nem gondolod komolyan?Ezek szerint ő csak sétálgat miután elveszti a labdát meg nem segít becsapdázni?MEg nem hajtja a lasztit?Bazz,más meccset nézünk akkor általában...De erre ezután külön odafigyelek majd és majd jól beírom a topicjába.
Okés ma senki nem írt semmi olyan extra támadót ez tény! Én sem védelmet írtam, csak megfogalmaztam a véleményem, ami ugyan ez lenne, egy másik csapat másik játékosáról is hasonló szituban! Ha tüzet szítottam bocsánat, nem ez volt a cél!miihii írta:Mire lenyugodnának a kedélyek,fel kell piszkálni megint a parazsat és a végén mindenképp a kritikusokat szidni,h miért kellett ezt megint?Ők reagálnak és megy minden tovább minden nap?Csak mert ismétlem,a mai napon senki nem írt semmi támadót.
Azzal én sem értek egyet, hogy Ibra egy "szent tehén", akit nem lehet kritizálni... csak szerintem még nem érdemes, mivel még hozzá kell szoknia a játékunkhoz. Illetve ha hónapok múltán is "idegen testként" működik a Barcában, akkor az már kérdéseket fog felvetni... vagy ez sem? Pl. Henry véleményem szerint 1 és 1/3 évet játszott gyengén a Barcában, most mégis ódákat zeng róla a legtöbb ember a fórumon. Egyébként nagy szerencse, hogy Bojan és Pedro ennyire fejlődőképes játékosok, mert lehet, hogy a svéd gyengélkedése esetén sem lennénk bajban (pl Henry a center). Mellesleg én A Chelsea elleni meccset nem Eto'o nyakába varrnám, én a Keita, Busquets duó teljesítményét éreztem harmatgyengének.torrestoni írta:Így van!
A két ügyvéd úr, Mihi és Tamás tökéletesen vázolta, s rámutatott arra, hogy milyen rossz irányba tolódott a topik!
A mérsékeltebb, abszolút jogos kritikákat megfogalmazók is bűnbaknak lettek beállítva, s egész egyszerűen mindenféle mellébeszéléssel és magyarázkodással sikerült badarságokat összehordani Zlatan mellett.
Én elmondtam, a Gijón elleni 5-10 perc a gólja után úgy tűnik engem, s minket igazolt, akik szerint eddig jogosan volt hibáztatható a "hozzáállása" miatt, de sokakat az elvakultság, s az az egy gól, valamint egy-két trükk, s alapvető szimpátia még erre sem tudott ráébreszteni.
Nyilván van az éremnek másik oldala is, azonban azt jól látni, hogy a negatívumokat előszedő oldal a pozitívumokra is kitért, ellenben a "védőinek" édes mindegy mikor, hol, mit csinál(t), az jó, s ha nem is gondolják komolyan, van magyarázat.
No, ennyi, én minden egyes mérkőzés után fogom értékelni, s mind a negatívumokat, mind a pozitívumokat el fogom mondani.
Láttam valaki megkérdőjelezte az épelméjűségemet a "semmit sem bizonyított" dolog kapcsán. Nos, a kontextus úgy látszik elkerülte a kedves fórumozó figyelmét, így neki még annyit: ebben a csapatban, ennél a nagyszerű klubnál semmit sem bizonyított! Addig pedig nyugodtan beleköthet egy Blaugrana-szurkoló Zlatanba, amíg kb. annyit bizonyított a gránátvörös-kék klubnál, hogy cirkuszi zsonglőrnek jó. Lesz ideje, szó se róla. Akár három meccs, akár tíz, akár száz, ez már nem az Inter, nem a Juventus, nem az Ajax, itt nulláról kezdte, s nem is nagyon jár előrébb még, szóval nyugodtan kaphat normális kritikát, mert miért nem?
Ahogy Ronaldinho több szezonnyi fantasztikus teljesítmény, és megnyert egyéni és csapat címek után is kaphatott.
De abban is,h nem csinál segget a szájából!Bestbarca írta:„Ibra le fog támadni, mivel rajta kívül van tíz csapattársa, akik megteszik ugyanezt.” - Pep mondta
Ugyan már mit mondana! Tipikus edzői nyilatkozat. Pep ebben pláne jó!
Cooltiszo írta:A Kimondatlanul is a letámadás ostorozásánál mindenki Eto'o-ra gondol, ő kivételes ebben. Viszont középcsatár poszton a pozíciós védekezés is tökéletes, nem kell ahhoz csak letámadáskor meccsenként 5 km-t futkosnia (így is látható a javulás meccsről meccsre ebben is). Messi sem teszi, nála mégse olvastam még ilyen kritikát sose.
Én pedig úgy gondolom, hogy a tisztánlátás végett, az egyenlő elbírálás elve alapján mind a pozitív, mind a negatív vélemények egyenlő arányban kapjanak helyet. Ferde lenne az a tükör, amiben nagyobb részben a pozitívumokat látnánk meg. Le kell írni a jót, s a rosszat is.ozsimiki írta: Igen, de az a gond,h a beilleszkedési periódusban persze,h vannak hibák, mindenkinél, ez teljesen természetes. ezért is vagyok én is azon az állásponton,h egyenlőre a pozitívumok kapjanak nagyobb hangsúlyt, de nem rágom tovább a kezeim, pár kollega (Te is) nagyon szépen leírták az én véleményemet is.
Igen, de az a gond,h a beilleszkedési periódusban persze,h vannak hibák, mindenkinél, ez teljesen természetes. ezért is vagyok én is azon az állásponton,h egyenlőre a pozitívumok kapjanak nagyobb hangsúlyt, de nem rágom tovább a kezeim, pár kollega (Te is) nagyon szépen leírták az én véleményemet is.kanty írta:
Azzal teljesen egyetértek, h probáljuk a pozitivumokat figyelni a játékában. Nem kell mindig minden egyes hibára le csapni. Az is igaz, a hibái előtt sem szabad szemet húnyni, de egyesek már tényleg túlzásba viszik.
Szerintem nem volt itt semmi féle Ibrahimovic saga. A történet elég egyszerű:jelwaz írta: Ez az Ibrahimovic saga egyébként szerintem is elképesztő, de ezt már leírtam. No, de a baj részemről nem is ott kezdődik, hogy valaki nem kedveli, persze, hogy nem mindenkinek fog megfelelni, ráadásul az előéletét ismerve jogosak is az aggodalmak. De sokakat elvakít az Eto'o iránti szimpátiájuk, a kritikusok nagy része emiatt kezdi ki a svédet. És utálni és imádni ugyanolyan elvakultság, de hozzáállásban azért még mindig az utóbbi a gázabb. McLarenF1, és társainak a véleményére, hát röhögve lehet adni (ebben a témában, eddigi megnyilvánulásaik alapján).
Én azt találnám egészségesnek, hogy egyelőre a pozitívumokat figyeljük. Más azt, hogy a negatívumokat. Tök mindegy. De néhányan túl lépnek az egészséges hátárán.
Épp ezért mind jogtalan, igazságtalan kritikák Ibrával szemben. Annak Ibrának gyakorlatilag semmi köze nincs, hogy Eto'o-t miért és hogyan küldték el, ő nem tehet erről. Tehát, aki emiatt szidja Ibrát, az nevetségessé válik. Minden apró kaksit ráfog Ibrára (nagyképű, önző, stb), ráadásul olcsó hazugságokat.balazsfoci írta:...sztem azért Eto'o az oka ezeknek a kritikáknak, mert jogtalanul lett elküldve, ha úgy tetszik elüldözve.
jelwaz írta:egyrészről nem érzem, hogy mindenkit leosztott volna, másrészről jobb, mint a pedálgépek.balazsfoci írta:Első hozzászólásban nem kéne h leosszál mindenkit akinek nem egyezik a véleménye a tiéddel. Gondolom Te nagy Ibra fan lehetsz hiszen kívülről belülről ismered a játékát. Legalább is ahogy leírtad ezt következtetem.Na de legalább tudjuk h itt vagy Te is.
Ez az Ibrahimovic saga egyébként szerintem is elképesztő, de ezt már leírtam. No, de a baj részemről nem is ott kezdődik, hogy valaki nem kedveli, persze, hogy nem mindenkinek fog megfelelni, ráadásul az előéletét ismerve jogosak is az aggodalmak. De sokakat elvakít az Eto'o iránti szimpátiájuk, a kritikusok nagy része emiatt kezdi ki a svédet. És utálni és imádni ugyanolyan elvakultság, de hozzáállásban azért még mindig az utóbbi a gázabb. McLarenF1, és társainak a véleményére, hát röhögve lehet adni (ebben a témában, eddigi megnyilvánulásaik alapján).
Én azt találnám egészségesnek, hogy egyelőre a pozitívumokat figyeljük. Más azt, hogy a negatívumokat. Tök mindegy. De néhányan túl lépnek az egészséges hátárán.
És ami bántó szerintem az az, hogy ennek Eto'o az oka sokaknál. Aki nem Barca játékos. Akitől meg kell óvnunk a kapunkat a BL csoportkörben több, mint 180 percen keresztül. Aki gólt akar lőni nekünk. Aki le akar taszítani minket Európa trónjáról. Érthetetlen számomra.