Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tamás, nem csupán elolvastam, már reagáltam is!Varga Tamás írta: KÜLDTEM EGY PÜ-T!
Így van!torrestoni írta:Kedves Fórumozók!
Remélem a mai mérkőzés után ha nincs is önfeledt boldogság, de egy piciny jóízű mosoly minden "elvtársam" arcán megjelent.
Mondom ezt azért, mert az elmúlt hónapok megpróbáltatásai után ez az első, s egyetlen olyan nap, amely úgy kezdődik, hogy már-már túlságosan elhatalmasodott pesszimizmusom tovaszállni látszik. Ezért is mondhatom, hogy KÖSZÖNÖM, köszönöm a klubnak, játékosoknak, és mindenkinek, aki részt vállalt eme nagyszerű érzés eljövetelében.
Ez az a dolog, amit egy ember, akit hidegen hagy a futball nem érthet. Az, hogy ha bár az élet sorban osztja a pofonokat, s úgy hiszed nem lesz már jobb..., egy ilyen, kívülállónak jelentéktelen, aprócska dolog, egy győzelem is reményt tud adni bizonyos emberekben, hogy lesz még jobb. Sőt, ez új erővel lát el, ez talán elindítja a lejtő aljáról a szekeret.
S aki ezért engem szánalmasnak, vagy bármi másnak tart, az azt hiszem nem élt még át hasonlót, s egyébként sem tudja hogy mit éltem át, avagy nem tudja igazán értékelni az életet.
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!
ment a válaszgekkodan írta:VV19pü
Időpont??? K.Perrero írta:Holnap van antiimperialistának hokimeccse bp-n az UTE stadionnál, ki jön![]()
1. Én
aki jönne, az írjon msnen: perrerito@hotmail.com
Hehe. Nem vettem fel még, nem is tudom h fel lesz e véve....LemezRaulito írta:fel is vetted?
ha lesz lemezed,lehetek a menedzsered?