Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csatlakozom az előttem szólóhoz!Rivaldo11 írta:Mi meg annak örülnénk, ha azt kapnád, aminek a legjobban örülnél.Chris0527 írta:Most tudtam meg hogy a 18. szülinapomon lesz a BL döntő. Hát szerintem egyértelmű hogy minek örülnék a legjobban
Mi meg annak örülnénk, ha azt kapnád, aminek a legjobban örülnél.Chris0527 írta:Most tudtam meg hogy a 18. szülinapomon lesz a BL döntő. Hát szerintem egyértelmű hogy minek örülnék a legjobban
Akkor ha bejutunk és megnyerjük, akkor Te hullamerevmártóChris0527 írta:Most tudtam meg hogy a 18. szülinapomon lesz a BL döntő. Hát szerintem egyértelmű hogy minek örülnék a legjobban
Őszinte részvétem!VictorValdes19 írta:Ma este 20 óra 45 perckor meghalt a Vasas Labdarúgó Kft. sajtófőnöke, a Vasas SC Örökös Tagja, Breyer Zoltán (1963-2009)
Sose fogom elfelejteni Zééé-t....
R.I.P.![]()
Beton?Benga írta:más:
Tiszta rossz kilyukadt a cipőm alja
Valami tipp, hogy mi húzza betonon valameddig?
Én épp ezért mondom, h. a mizuno a világ legjob futballcipője. Olyan, mintha a láb természetes része lenne.lionelmessi19 írta: Egyébként nem is értem hogy tud bárki focizni a nike meg adidas cipők 95%ában, elképesztően merevek, szerintem használhatatlanok. Semmit nem érez az ember a labdából.
Ezzel tökéletesen egyetértek, a Joma a legkényelmesebb és egyben nagyon strapabíróak is.lionelmessi19 írta:Bizonybizony, Joma mindenek felett.![]()
Nincs jobb.
Egyébként nem is értem hogy tud bárki focizni a nike meg adidas cipők 95%ában, elképesztően merevek, szerintem használhatatlanok. Semmit nem érez az ember a labdából.
Hát vegyél új cipőt, pl.Benga írta: más:
Tiszta rossz kilyukadt a cipőm alja
Valami tipp, hogy mi húzza betonon valameddig?