Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez nem tudom miért nem egyértelmű egyébként egy csomó embernek... Legalább a pillangó hatás című filmből lehetne ezt tudni...Már azzal, hogy egy bedobást előre vagy hátra végeznek el, megváltozhat egy egész meccs menete és végeredménye.Mert akkor teljesen más lett volna a meccs képe, nem ugyanazok a helyzetek lettek volna ám
Már rég volt, kár beszélni róla, de én egyáltalán nem éreztem magunkat szerencsésenk azután a meccs után, a góljukon is inkább meglepődtem, mert nem éreztem bennük. Persze szépen lövöldöztek jobbra-balra, de hát az...Ne bánkódj az első félidő miatt, mert ilyen alapon már Lyonban el kellett volna dőlnie a meccsnek.
Remélem is, hogy Gago iránt megmarad az érdeklődés a City részéről, és 15-17 millát kaphatunk érte. Én egyébként bírom a gyereket, de valami megtört benne, egy új csapatban, rendszeres játéklehetőség mellett még lehet belőle egy jó játékos.Bár mondjuk a Citynek... Hugiaín 25 körül, Gago jó, ha 15.
Mert akkor teljesen más lett volna a meccs képe, nem ugyanazok a helyzetek lettek volna ámMichaaBee írta: És azt miből gondolod, hogy 2-1-nél vagy 3-1 Lisandro nem lőtte volna be a meccs végén a 2 ordító nagy helyzetét?
Csak érdeklődve feltettem kettő darab kérdést.MichaaBee írta:Lehet kötözködni, de felesleges
És azt miből gondolod, hogy 2-1-nél vagy 3-1 Lisandro nem lőtte volna be a meccs végén a 2 ordító nagy helyzetét?lluisllach89 írta:Miből gondolod hogy akkor is lőtt volna gólt a Lyon? Vagy azt h nem lőtt volna többet a madrid?
Miből gondolod hogy akkor is lőtt volna gólt a Lyon? Vagy azt h nem lőtt volna többet a madrid?Colos írta:2-1-gyel is a Lyon jutott volna tovább.socio66 írta: Meg hát azért én is ideges lennék,ha egy sorsdöntő szituban valamelyik játékosunk üres kapura kapufát rúgna.
Ha az bemegy,szinte biztosan nyolc között lenne a Madrid.[/color]
Hát maximum 35 millió...fcb4ever írta:Szerintem Higuaín értéke több 25-nél.Fernando írta: Kacsa. Egyébként meg hol érne a két argentin 50 meg 60 milliót?Bár mondjuk a Citynek... Hugiaín 25 körül, Gago jó, ha 15.
Gago meg kb. 10 milla körül van
Szerintem Higuaín értéke több 25-nél.Fernando írta: Kacsa. Egyébként meg hol érne a két argentin 50 meg 60 milliót?Bár mondjuk a Citynek... Hugiaín 25 körül, Gago jó, ha 15.
kell-e mondanom valamit? Attól h az AS mond valamit,nem kell epét hányni egyből,az más kérdés,hogy simán el tudom képzelni,hogy akár igaz is lehet,de egyelőre egy újság kreálmánya. olyan érdeklődés szintű dologként kell kezelni ,tavaly is mennyi ilyen volt és mégse jött 35 új játékos.LM10 írta:Az AS szerint Higuaín szerződéshosszabbítása jelenleg szünetel. Legutóbb a klub 2,5 millió eurós fizetést ajánlott neki, a játékos viszont 4 millió eurót kér (5-öt kap Benzema). Azóta viszont változott a klubnál is a felállás, s egy kiemelkedően jó ajánlat esetén elengednék az argentin csatárt.
A Marca szerint a Manchester City 50 millió eurót ajánl Gagóért és Higuaínért. A két játékos 2006 telén 33,5 millió eurójába került a klubnak. A vezetőség nem zárkózna el a játékoscserétől, ám valamivel többet - legalább 60 millió eurót várna a két argentinért.
Hogyne nem a csapat a hibás, hogy kiestek, hanem Higuain...szégyen komolyan mondom. Egy kihagyott ziccer miatt már Higut veszik elő. Jobb is lesz ha távozik innen, oda ahol megbecsülik.
Kacsa. Egyébként meg hol érne a két argentin 50 meg 60 milliót?LM10 írta:Az AS szerint Higuaín szerződéshosszabbítása jelenleg szünetel. Legutóbb a klub 2,5 millió eurós fizetést ajánlott neki, a játékos viszont 4 millió eurót kér (5-öt kap Benzema). Azóta viszont változott a klubnál is a felállás, s egy kiemelkedően jó ajánlat esetén elengednék az argentin csatárt.
A Marca szerint a Manchester City 50 millió eurót ajánl Gagóért és Higuaínért. A két játékos 2006 telén 33,5 millió eurójába került a klubnak. A vezetőség nem zárkózna el a játékoscserétől, ám valamivel többet - legalább 60 millió eurót várna a két argentinért.
Hogyne nem a csapat a hibás, hogy kiestek, hanem Higuain...szégyen komolyan mondom. Egy kihagyott ziccer miatt már Higut veszik elő. Jobb is lesz ha távozik innen, oda ahol megbecsülik.
De tényleg nem hittem el azt amit írtak.LM10 írta:Ez nagyon így van. Anno én is írtam ezt, mikor történt ez a gól. De Guti az Istenbali 15 írta:Egyszerűen szánalmas az hogy például pár hete Guti volt az isten a hátrasarkazás miatt, minket meg fikáztak hogy nekünk miért nincsen tátva a szánk. Hát csesszétek már meg, nálunk majdnem minden napos az ilyesmi megmozdulás. Ennyire régen láttatok már szép focit?
Most meg szegény Guti lapáton van. Egyszer fent egyszer lent.
![]()
Ez nagyon így van. Anno én is írtam ezt, mikor történt ez a gól. De Guti az Istenbali 15 írta:Egyszerűen szánalmas az hogy például pár hete Guti volt az isten a hátrasarkazás miatt, minket meg fikáztak hogy nekünk miért nincsen tátva a szánk. Hát csesszétek már meg, nálunk majdnem minden napos az ilyesmi megmozdulás. Ennyire régen láttatok már szép focit?
Most meg szegény Guti lapáton van. Egyszer fent egyszer lent.
Egyszerűen szánalmas az hogy például pár hete Guti volt az isten a hátrasarkazás miatt, minket meg fikáztak hogy nekünk miért nincsen tátva a szánk. Hát csesszétek már meg, nálunk majdnem minden napos az ilyesmi megmozdulás. Ennyire régen láttatok már szép focit?egyébként is, csak olyan gyerekeket emlegetnek, akik legalább fél éve elvileg lapáton vannak, szal nem annyira bomba.sztikus ez az info a sport részéről.
Jópofa szalagcím ez,főleg annak tükrében,h tőled eredően amúgy is sötét oldalnak van aposztrofálva a madridi kompániaBoixos írta: raul_a_sotet_oldalon_jart
Ne bánkódj az első félidő miatt, mert ilyen alapon már Lyonban el kellett volna dőlnie a meccsnek.És ez a szép BL-ben, hogy egy kiváló félidővel tovább lehet jutni. Ahogy meg is tehettük volna... be kellett volna verni 4 gólt az első félidőben, és lényegtelen, hogy a másik 3ban nem növünk a lyon fölé.
Nekem felemás érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, tudjátok, szeretem is, meg nem is... Egy apró hiba és elúszik az egész... ugyanakkor ettől lesz a legizgalmasabb sorozat (de azért a sok szép foci és jó csapat is rásegít valamennyitCS0ki írta: ez a szép BL-ben, hogy egy kiváló félidővel tovább lehet jutni. Ahogy meg is tehettük volna... be kellett volna verni 4 gólt az első félidőben, és lényegtelen, hogy a másik 3ban nem növünk a lyon fölé.
Ez nem lista meg ilyesmi. A mrcán volt egy szavazás szurkolók között, hogy kinek kell szerintük jövőben is a keretben lennie. Az egyértelmű távozók(drenthe, gago, Metz, Dudek) megkapták az 50% alattoi támogatottságot, plussz Raúl is.ugyanakkor nem lehet légbőlkapott teljesen,max nem hivatalos forrásból származó info,hisz a felmerült nevek távozása/távozási szándéka nyílt titok és nem is nehéz következtetni ezekre. az,hogy benzema vagy kaka nincs biztonságban az 100%-ban hülyeség és miven egy forrás említi a távozók és a lehetséges távozók névsorát,így biztos,hogy a média kreálmánya. miért menne benzi és kaka?
És ez a szép BL-ben, hogy egy kiváló félidővel tovább lehet jutni. Ahogy meg is tehettük volna... be kellett volna verni 4 gólt az első félidőben, és lényegtelen, hogy a másik 3ban nem növünk a lyon fölé.A Madridnak nem 1 rossz, hanem 1 jó félideje volt
Rivaldo11 írta:Letöltöttem egy remek akciófilmet, ajánlom mindenkinek. A címe: MOUTH KARATE. Alcím: Bedarálunk a Bernabeuban. Főszerepben Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Gonzalo Higuaín. Vicc, hogy tiszteletet szeretnének, amikor ők sem adják meg azt...
Komolyra fordítva: Nem értem ezt a listát. Ezek a játékosok már így is perememberek, nem hinném, hogy a kiesés miatt kellene most gyorsan szabadulni tőlük. Amúgy nem hiszem hogy nagy tragédiát kell keríteni a kiesésből. A BL-ben elég egy rossz félidő, és ha nem elég jó a csapat ahhoz, hogy ez beleférjen, akkor pápá...
A madrid pedig egyszerűen nem elég jó ahhoz, hogy ez beleférjen.
A ligában ellenben más a tészta, ott hatalmas harcot várok.