Atyaúristen, mekkora a hangulat.Tökéletes teljes stadiont átfogó élőkép!Ilyen közönség megérdemli, hogy szórakoztató jó meccs legyen, s persze mi is:)
Játszik KEITA YEEEEEEEEEES!Nyerni kell nincs mese
A kezdő kihírdetése előtt nem vártam pontokat a mai meccstől, viszont ez a középpálya tetszik.
Én most biztos Yayat játszatnám vkp posztos és Sergiot előrébb, mégpedig azért, mert Busquets nagyon könnyen esik és ezeket sokszor be is fújjákl a bírók a javunkra, így ha nem is megy a játék 1-2 jól elltalált szabival akár nyerhetünk is.
Fontos meccs a kezdő lényegtelen csak adjanak apait anyait bele a srácok!Az én tippem egy jó meccsen nyerünk 2:0ra!De a sok gól is benne lehet, mert a Zaragoza védelme nem betonbiztos.De a támadójáték veszélyes.Jó meccs legyen és nyerjünk, ennyi:)
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw