2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jovanni = Giovanni Dos Santos ?Varatrix írta:Jovanni Ronee zabrotta
Igen, varázsolt, 1x.... de ha visszaemlékszünk a meccsre, mást nem is csinált, egész meccsen észre sem lehetett venni...SZerintem ha dunk neki időt majd varázsolni gog mint az A. Madrid ellen lőtt gólja, az egy jelzés volt hogy a régi Ronee még ott van valahol benne
Gondolkodjatok már egy kicsit!bence93kis írta:felálllás jövöre:
___________________________Victor Valdés
__________________Kolo Touré___________Gabriel Milito
_____Daniel Alvés_____________Yaya Touré_____________Eric Abidal
_________Aaron Lennon________Samir Nasri___________Ronaldinho
__________________Lionel Messi___________Karim Benzema
Edző: José Murinho, másodedző: Guardiola
Nem kell ám mindent elhinni, amit írnak.norbert55 írta:Ezt olvassátok.
http://www.bulvarsport.hu/sporthirek/ba ... _igazolhat
Mondhatjuk h ha Gudy kapott egy esélyt mért nem kapjon Titi.Ha új edző akk ez mind1.Meg mekkora lóvét kapna hetente.Több mint 9 milkát keresne 1 év alatt!Amit lenyúlt az asszony azt itt megkereshetné.
a másik:Berbatov
http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 35&nyelv=0
Henry helyett tökéletes lenne.
Csak lóvé és igazság kérdése.
Hát sztem a legtöbb klubb elnöke nem hülye. A chelsea fénykorában akart 50 millánál kicsit többet adni Dinhoért. Egy ilyen lelassulst motiválatlan játékosért ki adna 50 millát? Jó lehet mondani hogy egy másik klubban egy másik edzővel jobb lenne de akor is.Messi-#19 írta:Szerintem Ronaldinho-t nem kéne 50 millia alatt elengedni. Milan is azé csapott egyből a 20 milkájával mert sérült és így olcsóbb. Henry-t is csak ezért vettük meg. rendes árát szerintem nem fizettük volna ki.
Csak legyen igazuk...madridista.hu írta:13:35 - A spanyol sajtó szerint a Barcelona megegyezett egy 30 millió eurós vételárban Dani Alvesért, míg a Sport szerint a játékos és a gránátvörös-kékek között már régebb óta kialakult a közös nevező. Így a brazil védő minden bizonnyal a rivális katalánoknál folytatja pályafutását.
ezt melyik kamu-oldalon láttad? én csak Amerikát hallottam a yahoo.com-on, de az is kb. olyan, h Henry 5 éve azt mondt6a, h szívesen játszana pályafutása végén New Yorkban. hülyeség az egész!andris871120 írta:Henry tényleg igazol vissza angliába?