Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abszolút egyetértek. A VB évében az utosó meccseken már valóban nem azt nyújtotta, amit tud-a bl döntőn sem. Mintha a játékról alkotott felfogása is megváltozott volna. Egyhelyben játszik, nem vállalja be azokat a dologokat, ami Rá annyira jellemző volt, és ami a ilág legjobbjává tette. Eleinte azt hittem, fizikai problémái vannak. Tévedtem. Csak egyet nem értek. Tavaly volt egy meccsünk-a Bilbao elleni, amely előtt napokig kritikák kereszttüzében állt Dinho. A meccsen azután olyan játékot nyújtott, ami a legjobb formáját idézte. Tarthatatlan volt. Sajnos ezt követően ismét leült a játéka, nem tudta megismételni. De vajon miért??? Tényleg fejben van a probléma? Motiválatlan lett? Nem tudni. Mindenesetre ezek a dolgok érdekesek, és csak remélhetjük, hogy valamikor magára talál. Gyorsan hozzáteszem: Én hiszek, és bízom benne.Manheim István írta:Nos én már írtam hogy R10 játéka és tudása kimagasló és egyedül álló a világon, de és itt jön a bibi hogy ebből nekünk már csak morzsákat szór. vajon miért? Sokan azt írják hogy 1 éve már hogy így megy. Ez sajnos így nem igaz. Abban az évben mikor a Vb volt már szenvedetta a szezon végén a Vb-n mégjobban és többet nem láttuk Ronit úgy játszani mint a nagy évében. Ez több mint hullámvölgy. A fejben van baj. Mikor nagyon ment a szekér nem csak a játékával hanem a sugárzó mentalitásával is vitte tólta a csapatott mert mindenkit magával ragadott.Minden R10 rajongótól bocs ( hisz én is az volnék) de mára már a forditottja igaz.
Mikor nincs a pályán sokkal nagyobb az egység a csapatban.
Én szeretném ha újra régi Roni lenne hisz még olyan fiatal,de a sok pénz már nem teszi Őt éhessé.
Most néztem nem rég a Milan meccsett és Kaká ( középppályás !!!!) úgy fut mint egy gepárd és helyzetbe van mindig.
Mégis miért nincs ez Roninál is így?
Egyértelmű hozzá állás a dolog lényege.
VIVA BARCA
Manheim István írta:Nos én már írtam hogy R10 játéka és tudása kimagasló és egyedül álló a világon, de és itt jön a bibi hogy ebből nekünk már csak morzsákat szór. vajon miért? Sokan azt írják hogy 1 éve már hogy így megy. Ez sajnos így nem igaz. Abban az évben mikor a Vb volt már szenvedetta a szezon végén a Vb-n mégjobban és többet nem láttuk Ronit úgy játszani mint a nagy évében. Ez több mint hullámvölgy. A fejben van baj. Mikor nagyon ment a szekér nem csak a játékával hanem a sugárzó mentalitásával is vitte tólta a csapatott mert mindenkit magával ragadott.Minden R10 rajongótól bocs ( hisz én is az volnék) de mára már a forditottja igaz.
Mikor nincs a pályán sokkal nagyobb az egység a csapatban.
Én szeretném ha újra régi Roni lenne hisz még olyan fiatal,de a sok pénz már nem teszi Őt éhessé.
Most néztem nem rég a Milan meccsett és Kaká ( középppályás !!!!) úgy fut mint egy gepárd és helyzetbe van mindig.
Mégis miért nincs ez Roninál is így?
Egyértelmű hozzá állás a dolog lényege.
VIVA BARCA
nem szeretem, ahogy írsz, viszont sokszor igen értelmes eszmefuttatásaid vannak, miképp sokszor sajnos együgyü ahogy gondolkodszvarga tamás írta: Igazatok van: elment ingyenbe, mi meg hozzuk vissza 60milkóért. Fergeteges ötlet, Nobel-díjat érdemelne a kitalálója.
...vagy hogy fog-e maradni.senzu írta:arra kiváncsi vagyok ha bevezetik ezt a belső szabályzatot ronnie játéka hogy fog változni. vagy hogy változni fog-e egyáltalán..
Nem kellenek a fabregas féle pénzéhes hálátlan alakok. Dinho helyett meg pláne nem.Oleguer írta:Ha Ronaldinho elmenne ugye a már említett 60 millióért, akkor esetleg még Cescet is vissza lehetne csábítani, és Iniesta kerülne feljebb.
Igazatok van: elment ingyenbe, mi meg hozzuk vissza 60milkóért. Fergeteges ötlet, Nobel-díjat érdemelne a kitalálója.Oleguer írta:A világon szerintem egyedülálló lenne (ilyen magas szinten) az hogy ennyi saját nevelés játszana a csapatban.Zsolti írta:ezt a megoldást el tudnám viselni valahogy én is!Oleguer írta:Ha Ronaldinho elmenne ugye a már említett 60 millióért, akkor esetleg még Cescet is vissza lehetne csábítani, és Iniesta kerülne feljebb.![]()
As irta meg, csak magukat járatják le az ilyen cikkekkel.Boixos írta:van egy mercafutbol.com nevű orgánum, akik olyat írogattak (ha jól vettem ki az as alapján), h a barca tervez egy xavi-cesc cserét. nagyon nem örülnék neki.
de ez nem a ronni témához tartozik, csak cescről jutott eszembe.
Ez szimpi ötlet! csak hát Fabri anno elment tőlünk ugye...Oleguer írta:A világon szerintem egyedülálló lenne (ilyen magas szinten) az hogy ennyi saját nevelés játszana a csapatban.Zsolti írta:ezt a megoldást el tudnám viselni valahogy én is!Oleguer írta:Ha Ronaldinho elmenne ugye a már említett 60 millióért, akkor esetleg még Cescet is vissza lehetne csábítani, és Iniesta kerülne feljebb.![]()
Kb. teljesen megegyezik ez a kérdőjel az én véleményemmel a hszröl...FCB_gábor írta:Argyelus írta:Miért mondja valaki, hogy semmi extrát nem mutat. Tavaly lőtt 2x gólt!!! Kérem mutassátok meg, hogy világon ki rúgott tőle többet a baloldalról indulva?
Egyedül Kaká, de ő meg is kapja az aranylabdát idén.![]()
Argyelus írta:Miért mondja valaki, hogy semmi extrát nem mutat. Tavaly lőtt 2x gólt!!! Kérem mutassátok meg, hogy világon ki rúgott tőle többet a baloldalról indulva?
Egyedül Kaká, de ő meg is kapja az aranylabdát idén.
Jelenleg úgy állunk, hogy nélküle és nem vele jönnek csak az eredmények.Argyelus írta: Ronni még mindig az egyik legjobb, de tény, hogy javulnia kell, és fog is. Nem hinném, hogy szabad őt eladni, ha ő elmegy és nem jönnek az eredmények Etoo és még prá "sztárunk" is menni fog...
R10 gyerünk fel a fejjel!
Miért mondja valaki, hogy semmi extrát nem mutat. Tavaly lőtt 2x gólt!!! Kérem mutassátok meg, hogy világon ki rúgott tőle többet a baloldalról indulva?G-Jay írta:Nagyon sajnálnám ha itt hagyna minket, de ha valaki két év alatt semmi extrát nem tud mutatni, akkor a leginkább azzal segítheti a csapatot, ha elmegy. Még egyszer hangsúlyozom, hogy inkább maradjon és játszon jól, de sezrintem ezzel kivétel nélkül mindenki egyetért.
G.
A világon szerintem egyedülálló lenne (ilyen magas szinten) az hogy ennyi saját nevelés játszana a csapatban.Zsolti írta:ezt a megoldást el tudnám viselni valahogy én is!Oleguer írta:Ha Ronaldinho elmenne ugye a már említett 60 millióért, akkor esetleg még Cescet is vissza lehetne csábítani, és Iniesta kerülne feljebb.![]()
ezt a megoldást el tudnám viselni valahogy én is!Oleguer írta:Ha Ronaldinho elmenne ugye a már említett 60 millióért, akkor esetleg még Cescet is vissza lehetne csábítani, és Iniesta kerülne feljebb.
tökéletesen egyetértek.FCB_gábor írta:A többi csapat tökéletesen megvan Ronaldinho látványos játéka nélkül is.
Bőven van r10-en kívül is olyan a csapatban aki tudja színezni a játékot. Ronaldinho nélkül is bomba erős a keretünk és nem kell több kirakat ember. Nem kell kerezsma, nem kell cr. Nem értem miért csak ezekben a játékosokban gondolkodik mindenki. Egyébként is felesleges ilyen emberekre több tíz millió eurót kiadni amikor vannak hasonló képességű játékosaink a keretben.
Idén beépítjük a 2 fiatalt aztán jövőre, ha esetleg elmegy Ronaldinho, megint felhozunk 1-2 fiatalt a padra. Gay és Thiago nagyon jó képességű fiatalok.