Ronaldinho Gaúcho #3
Ez igaz! Csak ő még így is sokkal jobb mint a legtöbb profi footballista.
Igaz nincs meg benne az ami régen volt de még mindíg tud olyanokat mutatni hogy mindenki csak néz!Igazad vagy mert tényleg jó lenne ha fisszatérne a "régi" Ronnie de én már nem adok nagy esélyt neki!
Igaz nincs meg benne az ami régen volt de még mindíg tud olyanokat mutatni hogy mindenki csak néz!Igazad vagy mert tényleg jó lenne ha fisszatérne a "régi" Ronnie de én már nem adok nagy esélyt neki!
Az élet [auto_cenzúra],de a grafikája [auto_cenzúra] jó!
Egyetértek az előttem hozzászólókkal
A BL-döntőn kezdődött minden,még az elődöntőben is varázsolt a Milan ellen,de a döntőn gyenge volt
Azaz már majdnem 1,5 éve nincs az "igazi formájában"
Én Frank helyébe felhivnám Roniee-t,hogy: "Figyelj csak Roniee! Áttudnál jönni hozzám kb. 1 órára,és Frank megmutatná neki,hogy régebben hogy játszott! Chelsea,Real,Milan, elleni meccsekből stb.... És utána azt mondaná Frank:Na kisfiam! Ilyen futball-t és győzniakarást vár el tőled a Nou Camp közönsége!
Ha ezekután 2-3 meccsen nem javul a teljesítménye,akkor
PAD vagy 3-4 meccsen biztos nem jáccatnám! És ha ezek után sem javul,akkor évvégén,könnyes búcsút kell venni tőle
Ne legyen így,mert MINDENKI azt szeretné,hogy újra a régi legyen

A BL-döntőn kezdődött minden,még az elődöntőben is varázsolt a Milan ellen,de a döntőn gyenge volt

Én Frank helyébe felhivnám Roniee-t,hogy: "Figyelj csak Roniee! Áttudnál jönni hozzám kb. 1 órára,és Frank megmutatná neki,hogy régebben hogy játszott! Chelsea,Real,Milan, elleni meccsekből stb.... És utána azt mondaná Frank:Na kisfiam! Ilyen futball-t és győzniakarást vár el tőled a Nou Camp közönsége!

Ha ezekután 2-3 meccsen nem javul a teljesítménye,akkor

Ne legyen így,mert MINDENKI azt szeretné,hogy újra a régi legyen

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Roniee21 2007.10.27. 11:12:39-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azzal kezdeném,h nagy kedvencem Ronnie,rengeteg ok miatt,de én is látom azt,h tavaly már nem az igazi Ronnie volt,góljai megvoltak,azzal nincs gond,de mindenki érezhette,h leült a srác,idén sem az igazi eddig,továbbra is bízok benne,h vmi miatt magára talál,és mindenki neki fog tapsolni,de ahogy tellik az idő,egyre valószínűtlenebb....de amíg lehet,bízok.
Nem akarok ezzel vitát elindítani,de megjegyezném azt,hogy mindamellett,amiket Ronnie művelt,2-2,5 éven át,-ami jogosan a valaha volt legnagyobbak közé emelte- kezdek rádöbenni,hogy pl Zidan (nem bírtam sosem,voltak undorító dolgai,stb,de tudás téren elképesztő Ő is) mennyivel túlhaladta ezt a 2-2,5 évet
Mert örök sablon,de nem a csúcsra felérni a nehezebb,hanem ott maradni....
Ronnienak,a szinte mindig mosolygó zseninek,ez sikerült 2éven át,mindenki ámúlta bámúlta a tudását,és azt,h minden mozdulata a nagybetűs fociról szólt, a látványos,gyönyörű fociról....és jelenleg azt kell írnom,h ez 1,5 éve nincs meg benne...
Remélem akár fél év múlva is ,vagy 1-2 év múlva írhatjuk,h 2év szünet után folyamatosan azt nyújtja amit előtte,és ismét káprázat amit művel....de sajnos,kevesebb esélyt látok erra a lehetőségre
Nem akarok ezzel vitát elindítani,de megjegyezném azt,hogy mindamellett,amiket Ronnie művelt,2-2,5 éven át,-ami jogosan a valaha volt legnagyobbak közé emelte- kezdek rádöbenni,hogy pl Zidan (nem bírtam sosem,voltak undorító dolgai,stb,de tudás téren elképesztő Ő is) mennyivel túlhaladta ezt a 2-2,5 évet

Remélem akár fél év múlva is ,vagy 1-2 év múlva írhatjuk,h 2év szünet után folyamatosan azt nyújtja amit előtte,és ismét káprázat amit művel....de sajnos,kevesebb esélyt látok erra a lehetőségre

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Abszolút egyetértek. A VB évében az utosó meccseken már valóban nem azt nyújtotta, amit tud-a bl döntőn sem. Mintha a játékról alkotott felfogása is megváltozott volna. Egyhelyben játszik, nem vállalja be azokat a dologokat, ami Rá annyira jellemző volt, és ami a ilág legjobbjává tette. Eleinte azt hittem, fizikai problémái vannak. Tévedtem. Csak egyet nem értek. Tavaly volt egy meccsünk-a Bilbao elleni, amely előtt napokig kritikák kereszttüzében állt Dinho. A meccsen azután olyan játékot nyújtott, ami a legjobb formáját idézte. Tarthatatlan volt. Sajnos ezt követően ismét leült a játéka, nem tudta megismételni. De vajon miért??? Tényleg fejben van a probléma? Motiválatlan lett? Nem tudni. Mindenesetre ezek a dolgok érdekesek, és csak remélhetjük, hogy valamikor magára talál. Gyorsan hozzáteszem: Én hiszek, és bízom benne.Manheim István írta:Nos én már írtam hogy R10 játéka és tudása kimagasló és egyedül álló a világon, de és itt jön a bibi hogy ebből nekünk már csak morzsákat szór. vajon miért? Sokan azt írják hogy 1 éve már hogy így megy. Ez sajnos így nem igaz. Abban az évben mikor a Vb volt már szenvedetta a szezon végén a Vb-n mégjobban és többet nem láttuk Ronit úgy játszani mint a nagy évében. Ez több mint hullámvölgy. A fejben van baj. Mikor nagyon ment a szekér nem csak a játékával hanem a sugárzó mentalitásával is vitte tólta a csapatott mert mindenkit magával ragadott.Minden R10 rajongótól bocs ( hisz én is az volnék) de mára már a forditottja igaz.
Mikor nincs a pályán sokkal nagyobb az egység a csapatban.
Én szeretném ha újra régi Roni lenne hisz még olyan fiatal,de a sok pénz már nem teszi Őt éhessé.
Most néztem nem rég a Milan meccsett és Kaká ( középppályás !!!!) úgy fut mint egy gepárd és helyzetbe van mindig.
Mégis miért nincs ez Roninál is így?
Egyértelmű hozzá állás a dolog lényege.
VIVA BARCA
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Manheim István írta:Nos én már írtam hogy R10 játéka és tudása kimagasló és egyedül álló a világon, de és itt jön a bibi hogy ebből nekünk már csak morzsákat szór. vajon miért? Sokan azt írják hogy 1 éve már hogy így megy. Ez sajnos így nem igaz. Abban az évben mikor a Vb volt már szenvedetta a szezon végén a Vb-n mégjobban és többet nem láttuk Ronit úgy játszani mint a nagy évében. Ez több mint hullámvölgy. A fejben van baj. Mikor nagyon ment a szekér nem csak a játékával hanem a sugárzó mentalitásával is vitte tólta a csapatott mert mindenkit magával ragadott.Minden R10 rajongótól bocs ( hisz én is az volnék) de mára már a forditottja igaz.
Én szeretném ha újra régi Roni lenne hisz még olyan fiatal,de a sok pénz már nem teszi Őt éhessé.
Most néztem nem rég a Milan meccsett és Kaká ( középppályás !!!!) úgy fut mint egy gepárd és helyzetbe van mindig.
VIVA BARCA
Ez igaz..De lehet trörtént valami a VB előtt??(amiröl mi nem tudhatunk?)
De az tény hogy a mentaliitása 0 és lessan kezdem azt hinni hogy hátráltatja a csapatot!
-
- Barça B
Nos én már írtam hogy R10 játéka és tudása kimagasló és egyedül álló a világon, de és itt jön a bibi hogy ebből nekünk már csak morzsákat szór. vajon miért? Sokan azt írják hogy 1 éve már hogy így megy. Ez sajnos így nem igaz. Abban az évben mikor a Vb volt már szenvedetta a szezon végén a Vb-n mégjobban és többet nem láttuk Ronit úgy játszani mint a nagy évében. Ez több mint hullámvölgy. A fejben van baj. Mikor nagyon ment a szekér nem csak a játékával hanem a sugárzó mentalitásával is vitte tólta a csapatott mert mindenkit magával ragadott.Minden R10 rajongótól bocs ( hisz én is az volnék) de mára már a forditottja igaz.
VIVA BARCA
VIVA BARCA
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Na ne menjünk áát cselszkibe...
Cescnek van egy jó éve....
Ahogy volt Riquelmének is mondjuk...., de számtalan példa említhető.
A lényeg, hogy ne sápítozzuk a világklasszisok közül is éppen a legjobb formában futballozó csillag után (aki teszem hozzá, egykoron elhagyta önszántából csapatunkat, mert félt az előtteálló rögös úttol, amin most épp Bojan, vagy Dos Santos lépeget. )
És végképp nemkéne azon filózni, hogy egy olyan brazil csillagért kapott pénzböl vesszük meg ezt a tinit, aki nem is olyan rég oroszlánrészt vállalt a Barcelona európai egyeduralmának felállításában... s tette ezt akkor szerintem jóval magasabb szintű focival, mint amit most Cesc bemutat.
Kicsit olyan használt zsebkendő effektust érzek ebben a Ronnie pénzből vegyünk Fabregast dologban.......
CSAK A BARCA!!!
HAJRÁ RONNIE!!!
Cescnek van egy jó éve....
Ahogy volt Riquelmének is mondjuk...., de számtalan példa említhető.
A lényeg, hogy ne sápítozzuk a világklasszisok közül is éppen a legjobb formában futballozó csillag után (aki teszem hozzá, egykoron elhagyta önszántából csapatunkat, mert félt az előtteálló rögös úttol, amin most épp Bojan, vagy Dos Santos lépeget. )
És végképp nemkéne azon filózni, hogy egy olyan brazil csillagért kapott pénzböl vesszük meg ezt a tinit, aki nem is olyan rég oroszlánrészt vállalt a Barcelona európai egyeduralmának felállításában... s tette ezt akkor szerintem jóval magasabb szintű focival, mint amit most Cesc bemutat.
Kicsit olyan használt zsebkendő effektust érzek ebben a Ronnie pénzből vegyünk Fabregast dologban.......

CSAK A BARCA!!!
HAJRÁ RONNIE!!!
Több, mint egy klubb...
- huevos
- Jugador d'estrella
nem szeretem, ahogy írsz, viszont sokszor igen értelmes eszmefuttatásaid vannak, miképp sokszor sajnos együgyü ahogy gondolkodszvarga tamás írta: Igazatok van: elment ingyenbe, mi meg hozzuk vissza 60milkóért. Fergeteges ötlet, Nobel-díjat érdemelne a kitalálója.
de ez esetben nem tudom mi értelme volt ennek a buta, cinikus hsz-nek, senki nem beszélt 60 millió euroról, csak egyszerűen Cesc személyéről volt szó...
never let the children cryin'!
...vagy hogy fog-e maradni.senzu írta:arra kiváncsi vagyok ha bevezetik ezt a belső szabályzatot ronnie játéka hogy fog változni. vagy hogy változni fog-e egyáltalán..
Szó sem volt itt 60 millióról Tamás. Viszont Xavi helyett semmiképp.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem kellenek a fabregas féle pénzéhes hálátlan alakok. Dinho helyett meg pláne nem.Oleguer írta:Ha Ronaldinho elmenne ugye a már említett 60 millióért, akkor esetleg még Cescet is vissza lehetne csábítani, és Iniesta kerülne feljebb.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igazatok van: elment ingyenbe, mi meg hozzuk vissza 60milkóért. Fergeteges ötlet, Nobel-díjat érdemelne a kitalálója.Oleguer írta:A világon szerintem egyedülálló lenne (ilyen magas szinten) az hogy ennyi saját nevelés játszana a csapatban.Zsolti írta:ezt a megoldást el tudnám viselni valahogy én is!Oleguer írta:Ha Ronaldinho elmenne ugye a már említett 60 millióért, akkor esetleg még Cescet is vissza lehetne csábítani, és Iniesta kerülne feljebb.![]()

As irta meg, csak magukat járatják le az ilyen cikkekkel.Boixos írta:van egy mercafutbol.com nevű orgánum, akik olyat írogattak (ha jól vettem ki az as alapján), h a barca tervez egy xavi-cesc cserét. nagyon nem örülnék neki.
de ez nem a ronni témához tartozik, csak cescről jutott eszembe.
Ez szimpi ötlet! csak hát Fabri anno elment tőlünk ugye...Oleguer írta:A világon szerintem egyedülálló lenne (ilyen magas szinten) az hogy ennyi saját nevelés játszana a csapatban.Zsolti írta:ezt a megoldást el tudnám viselni valahogy én is!Oleguer írta:Ha Ronaldinho elmenne ugye a már említett 60 millióért, akkor esetleg még Cescet is vissza lehetne csábítani, és Iniesta kerülne feljebb.![]()

Kb. teljesen megegyezik ez a kérdőjel az én véleményemmel a hszröl...FCB_gábor írta:Argyelus írta:Miért mondja valaki, hogy semmi extrát nem mutat. Tavaly lőtt 2x gólt!!! Kérem mutassátok meg, hogy világon ki rúgott tőle többet a baloldalról indulva?
Egyedül Kaká, de ő meg is kapja az aranylabdát idén.![]()
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Argyelus írta:Miért mondja valaki, hogy semmi extrát nem mutat. Tavaly lőtt 2x gólt!!! Kérem mutassátok meg, hogy világon ki rúgott tőle többet a baloldalról indulva?
Egyedül Kaká, de ő meg is kapja az aranylabdát idén.

Jelenleg úgy állunk, hogy nélküle és nem vele jönnek csak az eredmények.Argyelus írta: Ronni még mindig az egyik legjobb, de tény, hogy javulnia kell, és fog is. Nem hinném, hogy szabad őt eladni, ha ő elmegy és nem jönnek az eredmények Etoo és még prá "sztárunk" is menni fog...
R10 gyerünk fel a fejjel!
Nézd meg az arsenalt mennyire felszanadultan tudnak játszani a nagy sztárjuk nélkül.

Miért mondja valaki, hogy semmi extrát nem mutat. Tavaly lőtt 2x gólt!!! Kérem mutassátok meg, hogy világon ki rúgott tőle többet a baloldalról indulva?G-Jay írta:Nagyon sajnálnám ha itt hagyna minket, de ha valaki két év alatt semmi extrát nem tud mutatni, akkor a leginkább azzal segítheti a csapatot, ha elmegy. Még egyszer hangsúlyozom, hogy inkább maradjon és játszon jól, de sezrintem ezzel kivétel nélkül mindenki egyetért.
G.
Egyedül Kaká, de ő meg is kapja az aranylabdát idén.
Ronni még mindig az egyik legjobb, de tény, hogy javulnia kell, és fog is. Nem hinném, hogy szabad őt eladni, ha ő elmegy és nem jönnek az eredmények Etoo és még prá "sztárunk" is menni fog...
R10 gyerünk fel a fejjel!

-
- Llegenda del Barça
van egy mercafutbol.com nevű orgánum, akik olyat írogattak (ha jól vettem ki az as alapján), h a barca tervez egy xavi-cesc cserét. nagyon nem örülnék neki.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
A világon szerintem egyedülálló lenne (ilyen magas szinten) az hogy ennyi saját nevelés játszana a csapatban.Zsolti írta:ezt a megoldást el tudnám viselni valahogy én is!Oleguer írta:Ha Ronaldinho elmenne ugye a már említett 60 millióért, akkor esetleg még Cescet is vissza lehetne csábítani, és Iniesta kerülne feljebb.![]()
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
ezt a megoldást el tudnám viselni valahogy én is!Oleguer írta:Ha Ronaldinho elmenne ugye a már említett 60 millióért, akkor esetleg még Cescet is vissza lehetne csábítani, és Iniesta kerülne feljebb.

-
- Llegenda del Barça
tökéletesen egyetértek.FCB_gábor írta:A többi csapat tökéletesen megvan Ronaldinho látványos játéka nélkül is.
Bőven van r10-en kívül is olyan a csapatban aki tudja színezni a játékot. Ronaldinho nélkül is bomba erős a keretünk és nem kell több kirakat ember. Nem kell kerezsma, nem kell cr. Nem értem miért csak ezekben a játékosokban gondolkodik mindenki. Egyébként is felesleges ilyen emberekre több tíz millió eurót kiadni amikor vannak hasonló képességű játékosaink a keretben.
Idén beépítjük a 2 fiatalt aztán jövőre, ha esetleg elmegy Ronaldinho, megint felhozunk 1-2 fiatalt a padra. Gay és Thiago nagyon jó képességű fiatalok.
sztem sem kellene feltétlenül kivűlről pótolni ronaldinhot (természetesen csak HA elpasszolnák), ilyen cronaldo-féle kölkökkel meg pláne nem.
ronaldinho ha hosszútávon nyomná a jelenlegi formájában, akkor már nem igazán maradna űr utána.
PUYOL-XAVI-INIESTA