Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Jó Marci, igazából nem is a véleményeddel akad gondom, sőt... teljesen osztom. Csak úgyéreztem, hogy mivel tőlem idéztél, nekem szólt egyrészt a mondandót. pedig tőlemszerintem nem láttál olyat, hogy bárkit istenítettem volna. Max. Iniestát, Messit, de velük kapcsolatban pedig a másik végletet nem írtam soha.grecki írta:Itt nem Henry-ról vagy R10-ről van szó. Arról beszélek, hogy ha vkinek megy, nem kell egyből isteníteni, hogy visszatért, meg mekkora király, de ha nem megy neki, nem kell elölről kezdeni fikázni. Ugyanez vonatkozik Henry-ra. Te is tudod, hogy én nagyon kedvelem őt, mégsem szoktam hurráoptimizmusba fogni, meg mondani, hogy én megmondtam, ha volt egy frankó meccse. Egyszerűen nem kell senkiről elhamarkodottan véleményt mondani. És utálom, ha gólt rúg, akkor mindenki oda, meg vissza van, ha meg nem megy, akkor elmehet a bús pichába...
Ja, még vmi, tudom, hogy semmi közöm hozzá, de ez a kipenderítelek szöveg pöppet elhamarkodott volt véleményem szerint...
Egy kéz azért nem lesz a számoláshoz elég, viszont sok játékosnak pedig tényleg elég lesz egy kéz...lionelmessi19 írta: Marci! Nem várhatod el, hogy ugyanúgy kezelje bárki is Ronaldinhot és Henryt. Henry esetében mióta idejött, egy kezemen meg tudom számolni, hány meccs után lehettünk elégedettek vele. Megjegyzem Ronaldinhot sem szoktam kevésbé kritizálni, maximum más hangnemben, mert azt ő kiérdemelte.
De nem értesz ember????? Fogalmad sincs hogy kinek reagáltál, csak írogatsz. Tőlem még a büdös életben nem láttál egyetlen szélsőségesebbnek mondható hozzászólást sem. Erről van szó.unikornis írta:penderits ha fáj...itt mindenki akkro drukkol amikor megy a csapatnak,ha nem akkor szid,kivéve pár ember...ők tudják mi az a fc barcelona...a másik topicba deco-t követelik a csapatba...érdekes,egy hete el kell adni,le kell cserélni...de nem is megyek messzire...egyet értek hogy deco marad ki ma...nem egy ember irta,kérdem én,ki érti ezt?
Na ne húzzál fel hombre, mert jó ok nélkül is kipenderítelek innen. Kapjál már észbe. 1 jó hónapja regisztráltál, kétlem h előtte is gyakran olvastad volna a fórumot, pontosabban ez után ki is derült, hogy nem túl sűrűn, és aztán ilyeneket írsz.unikornis írta:de ha rúg 3gólt,TE is azt mondod isten,stb...nevetséges itt pár ember...lionelmessi19 írta:Hihetetlen. Képtelen lekezelni egy guruló labdát is. És már megint nulla, amit mozog. Messit a helyére cserélni, most rögtön.
Nagyon nulla, és nem először mostanában. Hiába pl. a Celtic ellen, képtelen még átlagban is egy jónak mondható teljesítményre, iszonyatosan hullámzik.
de ha rúg 3gólt,TE is azt mondod isten,stb...nevetséges itt pár ember...lionelmessi19 írta:Hihetetlen. Képtelen lekezelni egy guruló labdát is. És már megint nulla, amit mozog. Messit a helyére cserélni, most rögtön.
Nagyon nulla, és nem először mostanában. Hiába pl. a Celtic ellen, képtelen még átlagban is egy jónak mondható teljesítményre, iszonyatosan hullámzik.
Ezt bírom b+, hogy amikor nem megy neki, akkor egyből mennek a fikázások. Mert aztán R10 [auto_cenzúra] csinált a gólján kívül, tényleg. Futott 5 métert. Meg Eto'o. Kb minden helyzetecskénél rossz helyre passzolt. Senki nem játszik jól, R10 villantott egyet a zsenialitásából, hátul meg beszoptunk egy olyan gólt, amit ki lehetett volna küszöbölni, meg egy megpattanósat. Közben a Recre már eldönthette volna a meccset, annyi helyzetet hagytak ki...lionelmessi19 írta:Hihetetlen. Képtelen lekezelni egy guruló labdát is. És már megint nulla, amit mozog. Messit a helyére cserélni, most rögtön.
nem volt eto'o decemberig, rémlik? inkább nézted volna gudjohnsent csatárposzton? vagy a 18 éves krkicet?Ordog írta:
Egyébként azt nem is tudtam, hogy Henry sérülten nyomta a szezon elején. Nem tudom mi értelme volt sérülten játszania, mert mint láthattuk sokat nem tett hozzá anno a játékhoz, dehát biztos szokni akarta a játékot. De akkoris Sérülten???![]()
1 a lényeg, most már 100%-os állapotban van, tehát hoznia kell amit tud, és ha hozza akkor kiegészülve a másik 3 szupertámadónkkal, akkor bizony reszkethet Európa!!!![]()
GOGO Henry!!!
Aki meggyőzte VT-t az nem is ember!G-Jay írta:Talán az egyik legszimpatikusabb játékos a Barca keretében, ha nem a legszimpatikusabb! Nagyon korrekt nyilatkozat, és láthatjuk tud viccelődni a srác!
És bizony akinek sikerült meggyőzni Varga Tamást, hogy mégsem volt rossz igazolás, az bizony nem semmi ember!![]()
G.
Látom... Előbb olvass, aztán írj!Los Banditos írta:Ma este nehezen, mert nincs a keretben.redmiller írta:Nagy játékostól nagy pillanatok! Reméljük ma este folytatódik az Henry-show.![]()
Ma este nehezen, mert nincs a keretben.redmiller írta:Nagy játékostól nagy pillanatok! Reméljük ma este folytatódik az Henry-show.