Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
salas9
Entrenador del Barça

2008.03.01. 21:59:02

Én úgy vagyok vele,hogy ma csak elvittük magunkal hogy teljes legyen a 18 fős keretünk...Ma nem volt hasznunkra... :cry:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.03.01. 21:56:28

grecki írta:Itt nem Henry-ról vagy R10-ről van szó. Arról beszélek, hogy ha vkinek megy, nem kell egyből isteníteni, hogy visszatért, meg mekkora király, de ha nem megy neki, nem kell elölről kezdeni fikázni. Ugyanez vonatkozik Henry-ra. Te is tudod, hogy én nagyon kedvelem őt, mégsem szoktam hurráoptimizmusba fogni, meg mondani, hogy én megmondtam, ha volt egy frankó meccse. Egyszerűen nem kell senkiről elhamarkodottan véleményt mondani. És utálom, ha gólt rúg, akkor mindenki oda, meg vissza van, ha meg nem megy, akkor elmehet a bús pichába...

Ja, még vmi, tudom, hogy semmi közöm hozzá, de ez a kipenderítelek szöveg pöppet elhamarkodott volt véleményem szerint...
Jó Marci, igazából nem is a véleményeddel akad gondom, sőt... teljesen osztom. Csak úgyéreztem, hogy mivel tőlem idéztél, nekem szólt egyrészt a mondandót. pedig tőlemszerintem nem láttál olyat, hogy bárkit istenítettem volna. Max. Iniestát, Messit, de velük kapcsolatban pedig a másik végletet nem írtam soha. :)

a kipenderítős szöveg nem elhamarkodott volt, hanem simán kamu. Természetesen ehhez nekem nincs jogom. Egyszerűen nem tetszett a megjegyzése, mit ebben az esetben kifejezetten nekem is címzett. Nem tetszett hogy olyanért szól meg, amit tőlem sose láthatott. Ez jellemzi az ő fórumozói aktivitását, így kétlem h a kipenderítem dologgal is bármit befolyásoltam vna az ő helyzetében.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.01. 21:08:25

lionelmessi19 írta: Marci! Nem várhatod el, hogy ugyanúgy kezelje bárki is Ronaldinhot és Henryt. Henry esetében mióta idejött, egy kezemen meg tudom számolni, hány meccs után lehettünk elégedettek vele. Megjegyzem Ronaldinhot sem szoktam kevésbé kritizálni, maximum más hangnemben, mert azt ő kiérdemelte.
Egy kéz azért nem lesz a számoláshoz elég, viszont sok játékosnak pedig tényleg elég lesz egy kéz...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.01. 21:02:29

Itt nem Henry-ról vagy R10-ről van szó. Arról beszélek, hogy ha vkinek megy, nem kell egyből isteníteni, hogy visszatért, meg mekkora király, de ha nem megy neki, nem kell elölről kezdeni fikázni. Ugyanez vonatkozik Henry-ra. Te is tudod, hogy én nagyon kedvelem őt, mégsem szoktam hurráoptimizmusba fogni, meg mondani, hogy én megmondtam, ha volt egy frankó meccse. Egyszerűen nem kell senkiről elhamarkodottan véleményt mondani. És utálom, ha gólt rúg, akkor mindenki oda, meg vissza van, ha meg nem megy, akkor elmehet a bús pichába...

Ja, még vmi, tudom, hogy semmi közöm hozzá, de ez a kipenderítelek szöveg pöppet elhamarkodott volt véleményem szerint...
Andris
Adminisztrátor

2008.03.01. 20:59:56

unikornis írta:penderits ha fáj...itt mindenki akkro drukkol amikor megy a csapatnak,ha nem akkor szid,kivéve pár ember...ők tudják mi az a fc barcelona...a másik topicba deco-t követelik a csapatba...érdekes,egy hete el kell adni,le kell cserélni...de nem is megyek messzire...egyet értek hogy deco marad ki ma...nem egy ember irta,kérdem én,ki érti ezt?
De nem értesz ember????? Fogalmad sincs hogy kinek reagáltál, csak írogatsz. Tőlem még a büdös életben nem láttál egyetlen szélsőségesebbnek mondható hozzászólást sem. Erről van szó.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
unikornis
Barça B

2008.03.01. 20:58:33

penderits ha fáj...itt mindenki akkro drukkol amikor megy a csapatnak,ha nem akkor szid,kivéve pár ember...ők tudják mi az a fc barcelona...a másik topicba deco-t követelik a csapatba...érdekes,egy hete el kell adni,le kell cserélni...de nem is megyek messzire...egyet értek hogy deco marad ki ma...nem egy ember irta,kérdem én,ki érti ezt?
Andris
Adminisztrátor

2008.03.01. 20:54:17

unikornis írta:
lionelmessi19 írta:Hihetetlen. Képtelen lekezelni egy guruló labdát is. És már megint nulla, amit mozog. Messit a helyére cserélni, most rögtön.

Nagyon nulla, és nem először mostanában. Hiába pl. a Celtic ellen, képtelen még átlagban is egy jónak mondható teljesítményre, iszonyatosan hullámzik.
de ha rúg 3gólt,TE is azt mondod isten,stb...nevetséges itt pár ember...
Na ne húzzál fel hombre, mert jó ok nélkül is kipenderítelek innen. Kapjál már észbe. 1 jó hónapja regisztráltál, kétlem h előtte is gyakran olvastad volna a fórumot, pontosabban ez után ki is derült, hogy nem túl sűrűn, és aztán ilyeneket írsz. :roll:

Marci! Nem várhatod el, hogy ugyanúgy kezelje bárki is Ronaldinhot és Henryt. Henry esetében mióta idejött, egy kezemen meg tudom számolni, hány meccs után lehettünk elégedettek vele. Megjegyzem Ronaldinhot sem szoktam kevésbé kritizálni, maximum más hangnemben, mert azt ő kiérdemelte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.03.01. 20:58:33-kor.
- József Attila
unikornis
Barça B

2008.03.01. 20:52:26

lionelmessi19 írta:Hihetetlen. Képtelen lekezelni egy guruló labdát is. És már megint nulla, amit mozog. Messit a helyére cserélni, most rögtön.

Nagyon nulla, és nem először mostanában. Hiába pl. a Celtic ellen, képtelen még átlagban is egy jónak mondható teljesítményre, iszonyatosan hullámzik.
de ha rúg 3gólt,TE is azt mondod isten,stb...nevetséges itt pár ember...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.01. 20:52:10

Ezt bírom b+, hogy amikor nem megy neki, akkor egyből mennek a fikázások. Mert aztán R10 [auto_cenzúra] csinált a gólján kívül, tényleg. Futott 5 métert. Meg Eto'o. Kb minden helyzetecskénél rossz helyre passzolt. Senki nem játszik jól, R10 villantott egyet a zsenialitásából, hátul meg beszoptunk egy olyan gólt, amit ki lehetett volna küszöbölni, meg egy megpattanósat. Közben a Recre már eldönthette volna a meccset, annyi helyzetet hagytak ki...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.03.01. 20:51:42

Nem értem miért mondod ezt...sztem nem játszott annyira rosszul eddig.. :roll:
Andris
Adminisztrátor

2008.03.01. 20:48:41

Hihetetlen. Képtelen lekezelni egy guruló labdát is. És már megint nulla, amit mozog. Messit a helyére cserélni, most rögtön.

- József Attila
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.02.28. 17:08:20

Nem tudom, volt-e már linkelve:
http://www.youtube.com/watch?v=p8SQfYRz ... re=related
Henry Snoop Doggal. :lol: Tudtátok Doggiról, hogy Barca-drukker? :lol: :lol:
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.02.24. 17:59:01

Én azt mondom, hogy vigyázni kellett volna azzal a sérüléssel, mert ha neadjisten rásérült volna akkor most itt sajnáltathatnánk magunkat. De most így belegondolva, biztos nem volt vmi nagyszám, ha engedték játszani... Ha viszont nem volt nagyszám, akkor miért nevezik sérülésnek?:)

Na mind1, Amúgy Krkic 17 éves :wink:
chi omega
Entrenador del Barça

2008.02.24. 17:44:12

Ordog írta:
Egyébként azt nem is tudtam, hogy Henry sérülten nyomta a szezon elején. Nem tudom mi értelme volt sérülten játszania, mert mint láthattuk sokat nem tett hozzá anno a játékhoz, dehát biztos szokni akarta a játékot. De akkoris Sérülten??? :shock:

1 a lényeg, most már 100%-os állapotban van, tehát hoznia kell amit tud, és ha hozza akkor kiegészülve a másik 3 szupertámadónkkal, akkor bizony reszkethet Európa!!! :twisted:

GOGO Henry!!!
nem volt eto'o decemberig, rémlik? inkább nézted volna gudjohnsent csatárposzton? vagy a 18 éves krkicet?
nagyon jó, hogy henry játszott.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.02.24. 17:39:28

Egyébként azt nem is tudtam, hogy Henry sérülten nyomta a szezon elején. Nem tudom mi értelme volt sérülten játszania, mert mint láthattuk sokat nem tett hozzá anno a játékhoz, dehát biztos szokni akarta a játékot. De akkoris Sérülten??? :shock:

1 a lényeg, most már 100%-os állapotban van, tehát hoznia kell amit tud, és ha hozza akkor kiegészülve a másik 3 szupertámadónkkal, akkor bizony reszkethet Európa!!! :twisted:

GOGO Henry!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.24. 17:16:04

G-Jay írta:Talán az egyik legszimpatikusabb játékos a Barca keretében, ha nem a legszimpatikusabb! Nagyon korrekt nyilatkozat, és láthatjuk tud viccelődni a srác!
És bizony akinek sikerült meggyőzni Varga Tamást, hogy mégsem volt rossz igazolás, az bizony nem semmi ember!
:lol:

G.
Aki meggyőzte VT-t az nem is ember! :lol:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.24. 16:57:59

Talán az egyik legszimpatikusabb játékos a Barca keretében, ha nem a legszimpatikusabb! Nagyon korrekt nyilatkozat, és láthatjuk tud viccelődni a srác!
És bizony akinek sikerült meggyőzni Varga Tamást, hogy mégsem volt rossz igazolás, az bizony nem semmi ember!
:lol:

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.24. 16:55:19

Miért nem játszik?Elfáradt vagy mi oka van?Rotáció?
Na mindegy, mikorra ugy látszik elkapta a fonalat akkor nem kell a kezdőbe rakni. :?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.24. 16:53:15

Korretk, érzelemdús nyilatkozat, melynek lényegi gondolatát érdemes kiemelni:

"Itt az a benyomásod, hogy egy vallásért, egy országért játszol. Az emberek érik el, hogy így érezz, ezt követelik tőled az utcán. Imádják az FC Barcelonát, s ezt tudtodra is hozzák."

Mindannyian érezzük át ennek fontosságát.
További sok sikert Barcelonában Titi! :lol:
Kép
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.02.24. 16:16:57

Kár, hogy nem játszik ma, de remélhetőleg így jobb teljesítnényt fog nyújtani a Valencia ellen. Jah, még annyit, hogy az interjúban adott válaszai nagyon szimpatikusak :roll:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.02.24. 16:13:08

Los Banditos írta:
redmiller írta:Nagy játékostól nagy pillanatok! Reméljük ma este folytatódik az Henry-show.
Ma este nehezen, mert nincs a keretben. :wink:
Látom... Előbb olvass, aztán írj! :lol: Megszíttam... :P
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.24. 15:57:21

redmiller írta:Nagy játékostól nagy pillanatok! Reméljük ma este folytatódik az Henry-show.
Ma este nehezen, mert nincs a keretben. :wink:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.02.24. 15:53:29

Nagy játékostól nagy pillanatok! Reméljük ma este folytatódik az Henry-show.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.22. 19:46:38

Ez a BL meccs elötti általános iskolás cucc mi? Sajna youtuben nincs hangom és így nemértem.. :?

Azért ez a csel odavág kicsit.. :D
http://www.youtube.com/watch?v=7ZYjOwqSS8U
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
socio66

2008.02.22. 19:36:04

általában az ujságírók szokták ezeket a [auto_cenzúra] irogatni hogy
ez+az összeveszett,és nem passzolnak egyásnak,és hogy hát itt
mien rossz az öltözőhangulat...........istenem! #-o
kérlek ne kezdjétek már ti is! az égvilágon semmi probléma
nincsen! profi focisták,teszik a dolgukat!
Különben is lehet nem szeretni Leo Messit??!! :P
Lezárt