Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
mypeter
Entrenador del Barça

2007.09.19. 15:36:39

Bravó Rijkaard. Ezt vártam.
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.09.19. 15:33:39

Ma hajrá Frenki.. neked szurkolok! rakd össze a csapatot úgy ahogy kell és nyerünk! monnyad nekik hogy rúgd be és jó 8)

csakabarca =;
Asys
Entrenador del Barça

2007.09.19. 15:29:55

jólvan oké Fergi mester és Frank öxxheasonlítása talán erős volt tény hogy egy kis csapattal is nagy eredményeket ért el!

És Wenger??? ő nem ért el frenetikus eredményeket anno a Monaco-val csak annyit amennyi abba a keretben benne volt és az Arsenal-al is volt pár év hogy 0 trófea!!!
Vagy Ancelotti??? ő se a milan előtt xinte semmit nem ért el és volt hogy a Milannal két 3évig semmit nem nyertek!!!

Idén nyerünk vmit az biztos! De én nem lexek elégedetlen ha a bajnokságot esetleg elbukjuk de azt elvárom hogy szoros legyen a végéig!
A kupák meg ... remélem összejön a BL!

Szóval évközben ne is merüljön fel az edző váltás az nem vezet sehova!!!

Hajrá Frankie remélem elhallgattatod a kritikusokat! :wink:
merx
Capitá del Barça

2007.09.19. 14:02:25

nem hiszem, hogy az edző felelős teljes mértékben a mostani helyzetért, és ha ronaldinho gyenge szezonja után még további bizalmat kapott a vezetőségtől, akkor az a minimum, hogy rijkaard is megérdemli ezt, abban az esetben ha a "főnökök" is úgy gondolják, hogy őt lehet csak felelősségre vonni a mostaniakért...
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.19. 13:51:49

Jó csak Fergu egy kis csapattal nyert Frank meg kiejtett egyet de az is igaz csak fergu tapasztalt és már sokat lettett az asztalra mig Frenk csak egy bajnokságot és bl-t de ellenben ő sokkal többett tett le ...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.19. 13:51:13

FCB_gábor írta:
Zozzy 5 írta:Ehhez a Rijkaard - Fergie összehasonlításhoz csak anniyt tennék hozzá, hogy a Sör a Mu előtti skót kiscsapatával keket nyert, Rijkaard meg kiesett egy olyan holland csapattal az első osztályból, amivel ez addig sosem történt meg.
Gondolom nem azért bíznak a gyenge évek után is benne az mu-nál, mert valamikor keket nyert egy kis csapattal.
Az MU kerete és nem csak a mostani sokkal többre hivatott, mint amiket elértek vele.
Fergie, ha nálunk hozná ezeket az eredményeket már régen elzavarnátok és nem azzal érvelnétek mellette mit ért el egy másik csapattal.
Nem, nyilván nem amiatt, de az a siker(és persze az összes többi bajnoki cím) egy kiscsapattal szerintem garantálja, hogy igenis klasszis edző, akinek érdemes időt és türelmet adni. Eehhez képest mondtam, hogy Rijkaard mit ért el kiscsapattal. Ennyi.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.09.19. 13:47:45

Zozzy 5 írta:Ehhez a Rijkaard - Fergie összehasonlításhoz csak anniyt tennék hozzá, hogy a Sör a Mu előtti skót kiscsapatával keket nyert, Rijkaard meg kiesett egy olyan holland csapattal az első osztályból, amivel ez addig sosem történt meg.
Gondolom nem azért bíznak a gyenge évek után is benne az mu-nál, mert valamikor keket nyert egy kis csapattal.
Az MU kerete és nem csak a mostani sokkal többre hivatott, mint amiket elértek vele.
Fergie, ha nálunk hozná ezeket az eredményeket már régen elzavarnátok és nem azzal érvelnétek mellette mit ért el egy másik csapattal.
merx
Capitá del Barça

2007.09.19. 13:16:22

furcsa ilyenkor milyen dolgok jönnek itt elő, amikor idejött vagy amikor nyert a csapattal NEKÜNK "eztazt" akkor semmi baj nem volt vele, most meg jöhetnek a támadások ha már a keretbe nem lehet belekötni, rijkaard már "régen" itt van akkor most basztassuk őt :?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.19. 13:06:31

Asys írta: Egy aprócska példát hoznék fel Sir Alex vagy épp Wenger már évtizedek óta egy helyen vannak ugyan annál a csapatnál volt hogy évekig nem nyertek semmit mégis hagyták őket dolgozni építeni a jó csapatot újra és újra, jöttek sikeres korxakok és sikertelenek is van ilyen!!!
Ehhez a Rijkaard - Fergie összehasonlításhoz csak anniyt tennék hozzá, hogy a Sör a Mu előtti skót kiscsapatával keket nyert, Rijkaard meg kiesett egy olyan holland csapattal az első osztályból, amivel ez addig sosem történt meg.
merx
Capitá del Barça

2007.09.19. 12:28:39

"Nem tudom ki hogy van vele de nekem a Franki ügyről az a véleményem hagyjuk dolgozni tovább!!! "

ezzel maximálisan egyetértek, annyi korrigálással, hogy ne mi, akiknek nincs beleszólásuk az ügybe, hanem azok hagyják dolgozni akik tehetenek ezért illetve ellene.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.19. 12:20:35

Asys írta:Nem tudom ki hogy van vele de nekem a Franki ügyről az a véleményem hagyjuk dolgozni tovább!!!
Egy aprócska példát hoznék fel Sir Alex vagy épp Wenger már évtizedek óta egy helyen vannak ugyan annál a csapatnál volt hogy évekig nem nyertek semmit mégis hagyták őket dolgozni építeni a jó csapatot újra és újra, jöttek sikeres korxakok és sikertelenek is van ilyen!!!

Emlékszem én akkor kezdtem szurkolni a Barcának amikor 2003 őszén nagyon kikaptak a Malagától 6-0-ra ha jól emlékxem nagyon megsajnáltam őket és attól kezdve Forca Barca! De tudom azis milyen jó érzés volt hogy egyxer csak feltámadtak és 2év múlva már BL-t nyertünk!

A tavalyi szezont elszúrták a fiúk viszont az ideit nem fogják ez megérzés, remélem igazam lessz!

Na de most már kisebb regényt írtam! Hajrá Barca Visca Cataluna!!!
5-1 volt az a hat null... Salva akkor ismét régi formáját hozta, vállalt egy mesterhármast.
Asys
Entrenador del Barça

2007.09.19. 10:21:10

Nem tudom ki hogy van vele de nekem a Franki ügyről az a véleményem hagyjuk dolgozni tovább!!!
Egy aprócska példát hoznék fel Sir Alex vagy épp Wenger már évtizedek óta egy helyen vannak ugyan annál a csapatnál volt hogy évekig nem nyertek semmit mégis hagyták őket dolgozni építeni a jó csapatot újra és újra, jöttek sikeres korxakok és sikertelenek is van ilyen!!!

Emlékszem én akkor kezdtem szurkolni a Barcának amikor 2003 őszén nagyon kikaptak a Malagától 6-0-ra ha jól emlékxem nagyon megsajnáltam őket és attól kezdve Forca Barca! De tudom azis milyen jó érzés volt hogy egyxer csak feltámadtak és 2év múlva már BL-t nyertünk!

A tavalyi szezont elszúrták a fiúk viszont az ideit nem fogják ez megérzés, remélem igazam lessz!

Na de most már kisebb regényt írtam! Hajrá Barca Visca Cataluna!!!
szergoka
Jugador del Barça

2007.09.18. 22:21:18

Akkoriban sajnos csak bl meccseiket láthattam, mivel nem volt sport tv, de engem az a futball lenyügözött, föleg a Mu elleni csoportmeccseik, én akkor szerettem beléjük, kár,hogy azóta visszaestek.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.18. 22:09:51

szergoka írta:Rivalldo
90-es évek juventusa nem játszott volna támadó focit Lippi idején? Ezt azért nem mondanám. Elképesztő iramban, és oriási nyomás alatt tartották az ellenfelet. Gondolj csak az ajax elleni elödöntökre. Majd a második juve edzősködése idején volt védekezöbb a csapat taktikája.
Volt pár meccs, amikor támadófocit játszottak, meg is lepték vele az ellenfelet. (pl. 1996 BL döntő az Ajax ellen.)
A 1997-es elődöntő minkét meccsén inkább kontráztak, pedig jeélentősen gyengült addigra az Ajax.
De pl. Lippi azzal lepte meg a német válogatottat a vb-n, hogy támadófocit játszatott-előszőr és utoljára a vb-n.
De pár meccs miatt még nem változik a véleményem a stílusáról.
Rivaldo-A Legnagyobb.
szergoka
Jugador del Barça

2007.09.18. 22:05:04

Rivalldo
90-es évek juventusa nem játszott volna támadó focit Lippi idején? Ezt azért nem mondanám. Elképesztő iramban, és oriási nyomás alatt tartották az ellenfelet. Gondolj csak az ajax elleni elödöntökre. Majd a második juve edzősködése idején volt védekezöbb a csapat taktikája.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.18. 21:56:36

Rivaldo11 írta: Láttad a Juventus játékát az 1990-es évek közepén? Mert akkor nem írnád, hogy szereti a támadófocit.
Lehet h. szereti-a tévében nézni maximum. Az, hogy nagy taktikus, az nem kérdés.
De hozzánk nem való!
Egyébként tegnap vagy mikor olvastam, hogy az aranykorban sem Rijkaard foglalkozott a támadósorral, hanem Henk. Frenky inkább a védekezésben vette ki a részét, és úgy látszik, ebben lesz valami...Szóval semmivel nem jobb Frank sem, támadás terén sem.

Lehet, hogy Lippi sem egy olyan edző, aki azt mondja, hogy nem baj, mennyit kapunk, csak rugjunk egyel többet, de nekem nem is kell ilyen. Sokkal jobban örülnék, ha végre lenne TAKTIKÁNK, JÁTÉKUNK, elől meg majd Henry, Messi, Ronnie meg Eto'o csak kihoz valami szépet is.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.18. 21:55:20

Szerintem nem vagyunk messze Frank kirúgásától. Ha nem lesz meg a 9 pont, akkor szerintem mennie kell! Bár én enélkül is elküldeném, csak kolonc a Barca csapatának hajóján.
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2007.09.18. 21:53:38

Én örülnék Lippinek.
Egy nagyon inteligens edző,a biztos védekezés mellett ilyen kerettel tuti,hogy látványos támadófocit játszatna.
Egyébként Rijkaarddal látványos a játékunk az elmúlt több,mint egy évben?Hát nem!Ácsorognak,és adogatják egymásnap a labdát.
Lippi sztem jó megoldás lenne,de attól még messze vagyunk,hogy Rijkaardot elküldjék.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.18. 21:50:20

Vito írta:srácok! értsétek már meg, hogy napok óta ez van!
nem akarok senkivel sem vitába szállni, de próbáljatok meg lehiggadni és tovább szurkolni a csapatnak!
:wink:

a politikai cuccot ki kell vennem.
Ez is igaz, ha jobban belegondolok, akkor néha olyanok vagyunk, mint a szennyes újságírok meg kritikusok :oops:
De amikor azt látom a pályán amit, akkor egyszerűen nem tudok úgy a képernyők előtt ülni, hogy nem baj, gyerünk, majd sikerül.

na mind1, mi maradjunk tényleg csak a szurkolásnál.

Visca Barca :!:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.18. 21:50:03

Zozzy 5 írta:
Rivaldo11 írta: Olasz edzőt egy Barcelonához :?:
"Nem, nem, Soha!!!"
Lippit nem kéne összeolvasztani a nagy olasz álltalánosítással.
Szereti a támadó focit is, emelett nagy taktikus, ő észrevenné, ha 2 éve kiismerték volna a taktikánkat, és változtatna. Az meg miért olyan nagy baj, ha stabil a védekezésünk?
Plusz fegyelmezni is tud.

Lehet itt verni a mellünket, hogy jaj olasz edző, csak momentán az a helyzet, hogy olyan ember ül a padunkon, aki ezeknek az olasz edzőknek a szintjét meg sem közelíti.
Láttad a Juventus játékát az 1990-es évek közepén? Mert akkor nem írnád, hogy szereti a támadófocit.
Lehet h. szereti-a tévében nézni maximum. Az, hogy nagy taktikus, az nem kérdés.
De hozzánk nem való!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.09.18. 21:50:27-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.18. 21:49:09

Kluivertinho írta:OFF: Igazam van... Mit takar ez? Szerinted Tamás, neked van igazad, Miki szerint pedig neki.
ON: Az elkövetkezendő 3 meccsen megmutathatja Rijkaard mit tud. Ha tud egyáltalán vmit a bambuláson kívül...
Offhoz: az a LÉNYEG,h nem ezen vitáztam Vele,h Frank jól csinálta e az eddig 3 meccsen,vagy sem...de ez kiderül ha visszaolvasol.

On: tény,nagyon fontos lesz a köv pár meccs Frank számára,szntem 7pontot szerzünk a 9ből,kérdés,h erre mit reagál majd Joan....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.18. 21:48:12

Ugyan srácok...Inkább dobjatok be valami ötletet, mert itt most nagy kérdések vannak. Javulni fogunk az tuti, kérdés hogy mikor. Szerintem a megfelelő megoldás az lenne, ha valami extra másodedzőt szerződtetnénk, aki kiegészíti Franket. Mert hogy nagyon hiányzik Ten Cate, az immár a napnál is világosabb.
De azért mindenekelőtt várjunk még pár meccset.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.09.18. 21:45:55

OFF: Igazam van... Mit takar ez? Szerinted Tamás, neked van igazad, Miki szerint pedig neki.
ON: Az elkövetkezendő 3 meccsen megmutathatja Rijkaard mit tud. Ha tud egyáltalán vmit a bambuláson kívül...
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.18. 21:45:31

Rivaldo11 írta: Olasz edzőt egy Barcelonához :?:
"Nem, nem, Soha!!!"
Lippit nem kéne összeolvasztani a nagy olasz álltalánosítással.
Szereti a támadó focit is, emelett nagy taktikus, ő észrevenné, ha 2 éve kiismerték volna a taktikánkat, és változtatna. Az meg miért olyan nagy baj, ha stabil a védekezésünk?
Plusz fegyelmezni is tud.

Lehet itt verni a mellünket, hogy jaj olasz edző, csak momentán az a helyzet, hogy olyan ember ül a padunkon, aki ezeknek az olasz edzőknek a szintjét meg sem közelíti.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.09.18. 21:47:25-kor.
Lezárt