Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, nyilván nem amiatt, de az a siker(és persze az összes többi bajnoki cím) egy kiscsapattal szerintem garantálja, hogy igenis klasszis edző, akinek érdemes időt és türelmet adni. Eehhez képest mondtam, hogy Rijkaard mit ért el kiscsapattal. Ennyi.FCB_gábor írta:Gondolom nem azért bíznak a gyenge évek után is benne az mu-nál, mert valamikor keket nyert egy kis csapattal.Zozzy 5 írta:Ehhez a Rijkaard - Fergie összehasonlításhoz csak anniyt tennék hozzá, hogy a Sör a Mu előtti skót kiscsapatával keket nyert, Rijkaard meg kiesett egy olyan holland csapattal az első osztályból, amivel ez addig sosem történt meg.
Az MU kerete és nem csak a mostani sokkal többre hivatott, mint amiket elértek vele.
Fergie, ha nálunk hozná ezeket az eredményeket már régen elzavarnátok és nem azzal érvelnétek mellette mit ért el egy másik csapattal.
Gondolom nem azért bíznak a gyenge évek után is benne az mu-nál, mert valamikor keket nyert egy kis csapattal.Zozzy 5 írta:Ehhez a Rijkaard - Fergie összehasonlításhoz csak anniyt tennék hozzá, hogy a Sör a Mu előtti skót kiscsapatával keket nyert, Rijkaard meg kiesett egy olyan holland csapattal az első osztályból, amivel ez addig sosem történt meg.
Ehhez a Rijkaard - Fergie összehasonlításhoz csak anniyt tennék hozzá, hogy a Sör a Mu előtti skót kiscsapatával keket nyert, Rijkaard meg kiesett egy olyan holland csapattal az első osztályból, amivel ez addig sosem történt meg.Asys írta: Egy aprócska példát hoznék fel Sir Alex vagy épp Wenger már évtizedek óta egy helyen vannak ugyan annál a csapatnál volt hogy évekig nem nyertek semmit mégis hagyták őket dolgozni építeni a jó csapatot újra és újra, jöttek sikeres korxakok és sikertelenek is van ilyen!!!
5-1 volt az a hat null... Salva akkor ismét régi formáját hozta, vállalt egy mesterhármast.Asys írta:Nem tudom ki hogy van vele de nekem a Franki ügyről az a véleményem hagyjuk dolgozni tovább!!!
Egy aprócska példát hoznék fel Sir Alex vagy épp Wenger már évtizedek óta egy helyen vannak ugyan annál a csapatnál volt hogy évekig nem nyertek semmit mégis hagyták őket dolgozni építeni a jó csapatot újra és újra, jöttek sikeres korxakok és sikertelenek is van ilyen!!!
Emlékszem én akkor kezdtem szurkolni a Barcának amikor 2003 őszén nagyon kikaptak a Malagától 6-0-ra ha jól emlékxem nagyon megsajnáltam őket és attól kezdve Forca Barca! De tudom azis milyen jó érzés volt hogy egyxer csak feltámadtak és 2év múlva már BL-t nyertünk!
A tavalyi szezont elszúrták a fiúk viszont az ideit nem fogják ez megérzés, remélem igazam lessz!
Na de most már kisebb regényt írtam! Hajrá Barca Visca Cataluna!!!
Volt pár meccs, amikor támadófocit játszottak, meg is lepték vele az ellenfelet. (pl. 1996 BL döntő az Ajax ellen.)szergoka írta:Rivalldo
90-es évek juventusa nem játszott volna támadó focit Lippi idején? Ezt azért nem mondanám. Elképesztő iramban, és oriási nyomás alatt tartották az ellenfelet. Gondolj csak az ajax elleni elödöntökre. Majd a második juve edzősködése idején volt védekezöbb a csapat taktikája.
Egyébként tegnap vagy mikor olvastam, hogy az aranykorban sem Rijkaard foglalkozott a támadósorral, hanem Henk. Frenky inkább a védekezésben vette ki a részét, és úgy látszik, ebben lesz valami...Szóval semmivel nem jobb Frank sem, támadás terén sem.Rivaldo11 írta: Láttad a Juventus játékát az 1990-es évek közepén? Mert akkor nem írnád, hogy szereti a támadófocit.
Lehet h. szereti-a tévében nézni maximum. Az, hogy nagy taktikus, az nem kérdés.
De hozzánk nem való!
Ez is igaz, ha jobban belegondolok, akkor néha olyanok vagyunk, mint a szennyes újságírok meg kritikusokVito írta:srácok! értsétek már meg, hogy napok óta ez van!
nem akarok senkivel sem vitába szállni, de próbáljatok meg lehiggadni és tovább szurkolni a csapatnak!
![]()
a politikai cuccot ki kell vennem.
Láttad a Juventus játékát az 1990-es évek közepén? Mert akkor nem írnád, hogy szereti a támadófocit.Zozzy 5 írta:Lippit nem kéne összeolvasztani a nagy olasz álltalánosítással.Rivaldo11 írta: Olasz edzőt egy Barcelonához![]()
"Nem, nem, Soha!!!"
Szereti a támadó focit is, emelett nagy taktikus, ő észrevenné, ha 2 éve kiismerték volna a taktikánkat, és változtatna. Az meg miért olyan nagy baj, ha stabil a védekezésünk?
Plusz fegyelmezni is tud.
Lehet itt verni a mellünket, hogy jaj olasz edző, csak momentán az a helyzet, hogy olyan ember ül a padunkon, aki ezeknek az olasz edzőknek a szintjét meg sem közelíti.
Offhoz: az a LÉNYEG,h nem ezen vitáztam Vele,h Frank jól csinálta e az eddig 3 meccsen,vagy sem...de ez kiderül ha visszaolvasol.Kluivertinho írta:OFF: Igazam van... Mit takar ez? Szerinted Tamás, neked van igazad, Miki szerint pedig neki.
ON: Az elkövetkezendő 3 meccsen megmutathatja Rijkaard mit tud. Ha tud egyáltalán vmit a bambuláson kívül...
Lippit nem kéne összeolvasztani a nagy olasz álltalánosítással.Rivaldo11 írta: Olasz edzőt egy Barcelonához![]()
"Nem, nem, Soha!!!"