Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Dos Santos a 3. opció lenne 2 posztra, fogalmam sincs miről beszélsz. Még mindig úgy írod néha a dolgaid, mintha a menedzser játékokban lennénk. Keita még esetleg, de ő se az igazi. Az meg, hogy Sergi vagy Touré játsszanak támadó középpályást, már végképp kényszermegoldás.LM10 írta:Mata már reálisabb. Pláne 18-20 milláért kötelező elhozni. 6. számú kp-nak jó dos Santos is. Védőnek meg Muniesa is itt van vészesetben+Touré.
én is így emlékszek, bár ez is csak egy elmélet volt nyilatkozatot nem olvastam erről, de szerintem sem kell már így mascherano-ra várniskadi írta:nem úgy volt, hogy ha x.alonso elmegy a reálba,
akkor mascherano-t biztos hogy nem engedik el?
Igen tudtommal is, de ha úgy vesszük hogy Aquilaini már ott van ugyanaz a helyzet mintha Xabi ott lenne. De hát ki tudja mi leszskadi írta:nem úgy volt, hogy ha x.alonso elmegy a reálba,
akkor mascherano-t biztos hogy nem engedik el?
A Sport és az El Mundo is lehozta ezt a hírt, ami önmagában még nem jelent semmit. Nekem elég kacsának tűnik, főleg ez a kimondhatatlan nevű ukrán zavar, mért kell egy szláv védő a Barcába. Matával és az argentínnal semmi bajom, ha jó áron megszerezhetők.palesz77 írta:itt egy kis friss ropogós reggeli hír(asszem) http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en
a cikk címe kijelenti, hogy megvesszük Chygrynskiyt, Matát és Mascheranotvicc. kíváncsi leszek valamelyikük jön-e?
talán Matának örülnék a legjobban, bár én nem tartom olyan jónak, mint itt annyian. tegnap a MU ellen is nagyon fakó volt. tudom, hogy nem 1 meccs alapján kell ítélni, nem is azt teszem
de eddig ahány meccsét láttam, engem nem nyűgözött le. bezzeg Silva mostanság... marha jó kis játékos lett az utóbbi időben, és ő legalább használja a fejét. tökéletes Xavipótlék lenne
reméljük - a hírek szerint - Mata is az lesz(vagy Masch
)
Sztem minden további nélkül.ab1daL írta:Lenne egy kérdésem. Mondjuk ha igazak a hírek, hogy Mata kivásárolná magát a szerződéséből (vagyis 20 milla ?!) akkor lehet mondjuk olyat csinálni hogy a Barca adn pénzt Matanak amiből kitudná magát vásárolni a Valenciából?Előre is kössz a válaszokat.
Na erre már réges-régen vártam. Remélem nem kacsa a hír. Így Ini és Henry is tudna pihenni és nem is akármilyen játékos lenne a helyükön. Nagyon tehetséges játékos és rengeteget tudna itt fejlődni. Del Bosque sem véletlenül figyelt fel rá és hát a realnak sem csúnya gólt akasztott májusban.frost86 írta:A katalán Sport úgy tudja, hogy Juan Manuel Mata azt tervezi, 20 millió euróért kivásárolja magát a kontraktusából, és ezt követően aláír az FC Barcelonához, amelyet már több alkalommal is kapcsolatba hoztak vele.
A 21 éves spanyol válogatott szélső éves fizetése csupán 600 ezer euró a Valenciánál.
Hát tényleg rövid összefoglaló lesz: igen.Ticsi 23 írta:Üdv!
Egy ideje nem voltam már netközelben. Valaki írna egy rövidebb összefoglalót a múlt hét eseményeiről? Cáceres már a Juvéban van? stb...
Előre is kössz!
Hajrá FC BARCELONA!
Úgy, hogy Laporta elnök az unicef mellett őt is megtámogatja egy kisebb összeggel. Rohadtul megérné, már csak azért is mert nem kell megint leülni azokkal a népművészeti cserépedényekkelCapon írta:Akkor hogy vásárolná ki magát? Életében nem látott még 20 misit.frost86 írta:A katalán Sport úgy tudja, hogy Juan Manuel Mata azt tervezi, 20 millió euróért kivásárolja magát a kontraktusából, és ezt követően aláír az FC Barcelonához, amelyet már több alkalommal is kapcsolatba hoztak vele.
A 21 éves spanyol válogatott szélső éves fizetése csupán 600 ezer euró a Valenciánál.
Gondolom a Barca fizetné. Ha húszmillió a kivásárlási ára, akkor el kéne hozni.Capon írta:Akkor hogy vásárolná ki magát? Életében nem látott még 20 misit.frost86 írta:A katalán Sport úgy tudja, hogy Juan Manuel Mata azt tervezi, 20 millió euróért kivásárolja magát a kontraktusából, és ezt követően aláír az FC Barcelonához, amelyet már több alkalommal is kapcsolatba hoztak vele.
Akkor hogy vásárolná ki magát? Életében nem látott még 20 misit.frost86 írta:A katalán Sport úgy tudja, hogy Juan Manuel Mata azt tervezi, 20 millió euróért kivásárolja magát a kontraktusából, és ezt követően aláír az FC Barcelonához, amelyet már több alkalommal is kapcsolatba hoztak vele.
Egyet kell értsek veled. Gudi egész egyszerűen nem alkalmas arra, hogy bárkit helyettesíteni tudjon a pályán. Azért van már csak felküldve néha néha, hogy más tudjon pihenni és meglegyen a létszám.bojanfan írta:nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy igazolni kell egy támadószellemű középpályást. mert gudjohnsen nem alternatíva xavi vagy iniesta helyett. bármikor eltilthatják őket, lesérülhetnek.
deco lenne a legjobb, dehát őt már egyszer guardiola elzavarta. így az én alternatívám joao moutinho.
ha jól tudom Kerzsakov középcsatár, és már volt egy sikertelen kirándulása Spanyolországban (Sevilla). kb. 10 nevet tudnék mondani most, aki jobban megérné nála, és ráadásul tényleg balszélső (csrgkij témában viszont egyetértünk)Messi0092 írta:Tök fölösleges azt a csingi anyámkinnya nevezetű játékost leigazolni akkor inkább azt az Alekszandr Anatoljevics Kerzsakovot kéne támadó játékosként leigazolni.. fiatal gyors az esze a helyén van mi kell még.... (egyébként ha valaki balszélső középpályást játszik az felér egy csatársággal is olykor lásd pl ronaldinho , messi) D Alves is eredetileg védő volt anno mostmeg középpályás és lassan támadó középpályás lett meg riise meg stb , ezek ugyanugy ott vannak elől is....