Barça Igazolások 2007-08
Én csak magamat tudom ismételni. Nem értem miért akar mindenki új támadókat. Most sérült Messi. Az igaz, de max. 2hét és újra harcra képes. És ha visszatér akkor lesz egy Messink, Eto'onk, Henrynk, Bojanunk, Giovanink és én még ide írom Ronaldinhot, mert még egyáltalán nincs eldöntve, hogy megy. És én nem engedném el. Főleg nem ilyen nevetséges áron. Ha megy Rijkaard, amire elég nagy esély van akkor egy évet még hagynám Ronaldinhot. És meglátnánk, hogy az új edző mit tud kihozni belőle. Na de ez nem a Ronaldinho topic, ezért csak annyit, hogy Ronaldinhoval együtt lesz 6 elég erős támadó játkosunk. Azt hiszem melléjük senki sem kell. Én a védelmet kapnám össze vagy új védőket igazolnék le. Bár az utolsó két meccsen nem hibáztak, de sajnos a védők teljesítménye is elég ingadozó, mert van, hogy klasszis megoldásokkal állnak elő, és segítenek egymásnak, de van, hogy könnyű szerrel eltudják mellettük vinni a labdát. A védősorba pedig én is szinte ugyanazokat igazolnám le, mint azok akiket rengeteg hozzászólásba olvashatunk.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nah ha ennyire mindenki belejött akkor én is leírom a jövő évi csapatom:
Valdes-Dani Alves,Puyol,Milito,Abidal-Messi,Touré,Diego(?),Iniesta-Etoo,Henry....
pad:kapus,sylvinho,marquez,bojan,gio,xavi,garay(?),zambrotta....
plusz még egy két emberke,de most nem jut eszembe hirtelen semmi...
Ez kb 2 igazolás ami a kezdőbe történne...Alvest nem kell magyarázni....4 védő marad az evidens...középpályán is kell 4 ember...két szélén messivel és iniestaval...ők azért visszajárnak védekezni,de sokat is támadnak....touré feladata a védelem segítsége lenne...diego meg a középpályán bárhol mozoghatna...mellé azért írtam kérdőjelet mert nem tom h jön e,illetva h ki jön oda arra a posztra...és ebben a 2ékes taktikai felállásban talán henryt is jobban lehetne használni...
a kulcs a szerkezet megváltoztatása
by Csaba
Valdes-Dani Alves,Puyol,Milito,Abidal-Messi,Touré,Diego(?),Iniesta-Etoo,Henry....
pad:kapus,sylvinho,marquez,bojan,gio,xavi,garay(?),zambrotta....
plusz még egy két emberke,de most nem jut eszembe hirtelen semmi...
Ez kb 2 igazolás ami a kezdőbe történne...Alvest nem kell magyarázni....4 védő marad az evidens...középpályán is kell 4 ember...két szélén messivel és iniestaval...ők azért visszajárnak védekezni,de sokat is támadnak....touré feladata a védelem segítsége lenne...diego meg a középpályán bárhol mozoghatna...mellé azért írtam kérdőjelet mert nem tom h jön e,illetva h ki jön oda arra a posztra...és ebben a 2ékes taktikai felállásban talán henryt is jobban lehetne használni...
a kulcs a szerkezet megváltoztatása

by Csaba
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- barca0417
- Entrenador del Barça
hihetetlen, miket tudnak néhányan írni...
valaki ezt írta lejjebb:
_"_________________Deco_____________Xavi
_____________Qaresma________________Fabregas
______________Messi______________Bojan "
ezzel aztán nem kapnánk 5 gólt meccsenként....
gondolkozzunk már el....nem akarok leszólni senkit, de védekező középpályás nélkül,... Quaresmával, aki jó játékos ugyan, sajnálom hogy elment, de ez nem az ő posztja, és azt mondta hogy kiábrándult a barcából, ő nem fog ide vissazönni. persze álmodozni lehet....aztán Fabregas...jó játékos, de elment, és nem akar visszajönni..Deco...majd ő fog szűrni Xavival..??...Bojan meg 17-éves, na jó jövőre 18, de akkor is épp elég baj, hogy most is egy tinédszer húzza a szekeret, neki még nem kéne kezdenie normál körülmények között...
valaki ezt írta lejjebb:
_"_________________Deco_____________Xavi
______________Messi______________Bojan "
ezzel aztán nem kapnánk 5 gólt meccsenként....
gondolkozzunk már el....nem akarok leszólni senkit, de védekező középpályás nélkül,... Quaresmával, aki jó játékos ugyan, sajnálom hogy elment, de ez nem az ő posztja, és azt mondta hogy kiábrándult a barcából, ő nem fog ide vissazönni. persze álmodozni lehet....aztán Fabregas...jó játékos, de elment, és nem akar visszajönni..Deco...majd ő fog szűrni Xavival..??...Bojan meg 17-éves, na jó jövőre 18, de akkor is épp elég baj, hogy most is egy tinédszer húzza a szekeret, neki még nem kéne kezdenie normál körülmények között...

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Hát, én is gondolkodtam, s akkor itt egy felállás, perxe nagyon messze áll az igazságtól:
D. Alvés (Zamb.);Puyol(Marquez);Milito(?);Abidal(Sylv.)
T.Y.(Marquez,?)
Nasri/Iniesta/Xavi - itt lehetne rotálni...
Messi(Bojan, Gio);Capel(Iniesta,Gio)
Eto'o/Bojan/Henry - ahogy itt is, de én megpróbálnám tartani az egcsatáros, szélsőjátékos taktikát...
D. Alvés (Zamb.);Puyol(Marquez);Milito(?);Abidal(Sylv.)
T.Y.(Marquez,?)
Nasri/Iniesta/Xavi - itt lehetne rotálni...
Messi(Bojan, Gio);Capel(Iniesta,Gio)
Eto'o/Bojan/Henry - ahogy itt is, de én megpróbálnám tartani az egcsatáros, szélsőjátékos taktikát...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
--------------------------------------V.V.------------------------------------------
Alves-----------------Puyol----------------Milito-------------------Abidal--------
-----------------------Xavi--------------------------Iniesta/Touré---------------
--------------------------------------Nasri------------------------------------------
Messi-----------------------------Eto'o/Henry-----------------Silva/Capel-------
Cserék:Jorquera,Eboué,Garay,Poulsen,Touré,Bojan,Henry és dos Santos-al rotációznak és vki mindig kimarad a keretből.
Menjen:Zambrotta,Márquez,Thuram,Oleguer,Edmilson,Gudy,Ezquerro,Deco,Ronnie
Jöjjön:Alves,Garay,Poulsen,Eboué,Nasri,Silva/Capel,+B csapatból tehetségek.
Ti mit gondoltok erről?
Alves-----------------Puyol----------------Milito-------------------Abidal--------
-----------------------Xavi--------------------------Iniesta/Touré---------------
--------------------------------------Nasri------------------------------------------
Messi-----------------------------Eto'o/Henry-----------------Silva/Capel-------
Cserék:Jorquera,Eboué,Garay,Poulsen,Touré,Bojan,Henry és dos Santos-al rotációznak és vki mindig kimarad a keretből.
Menjen:Zambrotta,Márquez,Thuram,Oleguer,Edmilson,Gudy,Ezquerro,Deco,Ronnie
Jöjjön:Alves,Garay,Poulsen,Eboué,Nasri,Silva/Capel,+B csapatból tehetségek.
Ti mit gondoltok erről?
-
- Capitá del Barça
Hagyjuk már ezt,h melyik olcsóbb 10 millióval.Azt kell eldönteni,h akar-e a vezetés nagy csapatot, vagy sem.Ha igen,akkor néha a pénztárcába kell nyúlni.Ráadásul egy Barca röhögve ki tud fizetni nyáron akár 50 milliót.A kérdés az, h akar-e?
1. hol van Puyol?balusz92 írta:--------------------------------------valdes--------------------------------------------
Alves----------Garay-------------------------------Milito---------------------Rafinha
--------------------------------------Yaya---------------------------------------------
-------dos Santos---------------------------------------------------capel-------------
-------------------------------------Nasri----------------------------------------------
---------------------messi-------------------------bojan-------------------------------
asszem ez csaak álom de jol néz ki!
2. Rafinha jobbhátvéd, és tudtommal a Liverpoolnak elővásárlási joga van.
3. hol van Eto'o?????????????
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
--------------------------------------valdes--------------------------------------------
Alves----------Garay-------------------------------Milito---------------------Rafinha
--------------------------------------Yaya---------------------------------------------
-------dos Santos---------------------------------------------------capel-------------
-------------------------------------Nasri----------------------------------------------
---------------------messi-------------------------bojan-------------------------------
Diego és Nasri közül sztem Nasri jöhet.
-olcsóbb ami a Barcának fontos
-tehetséges sokra viheti.
-az ő igazolása garantált hisz 2009-ben lejár a szerződése
-vki írta h olyan lesz mint Rothen de sztem ez nem igaz.Inkább hasonlít Ribery-e.
-olcsóbb ami a Barcának fontos
-tehetséges sokra viheti.
-az ő igazolása garantált hisz 2009-ben lejár a szerződése
-vki írta h olyan lesz mint Rothen de sztem ez nem igaz.Inkább hasonlít Ribery-e.
-
- Capitá del Barça
én nagy problémának tartom, h bár van két kitünő kp-unk:Xavi és Iniesta,de közülük egyik se igazi irányító típus.Mivel a jelenlegi rendszerben Touréval kitöltik a középpályát, így ha együtt játszanak, akkor középről nincs ki irányítsa a csapatot.Én ezért vinném Init Roni helyére és a Deco helyére álmodott Diegora bíznám a játékszervezést.
na és PUYOL??? vele mi van??Gaultier írta:VALDES
ALVES GARAY MILITO ABIDAL
MESSI LAMPARD XAVI
RONALINHO ETO
HENRY
Valdés (Jorquera)
Alvés (Olequer/Vargas)
Puyol (Garay)
Milito (Garay, Abidal, Oleguer)
Abidal (Sylvinho)
Touré (Márquez)
Xavi/Iniesta
Fabregas/vagy akit hoznak Deco helyett (Iniesta)
Messi (Giovani)
Eto'o (Henry)
Bojan (Giovani, Henry)
Zárójelben vannak a cserék. Iniesta, Xavi, Fábregas nem nagyon férnek el egymás mellett, nehéz eldönteni, hogy ki játsszon.
Én személy szerint 3 igazolást támogatok: Dani Alvés, Garay, egy irányító kp. (pl.: Fabregas)
Esetleg Olequer-pótlónak Vargast hoznám.
H a t t r i c k
ya igazad van.De lehet h egy jó Barcába lenne egy jó Henry is.Ki tudja mi lesz jövőre?szajko írta:1et értek colosal henrynek nincs most helye a barcába dinho meg megy elmessinek azon a helyen nem jó iniesta meg xavi kell 1más mellé sztem.....
1et értek colosal henrynek nincs most helye a barcába dinho meg megy el
messinek azon a helyen nem jó iniesta meg xavi kell 1más mellé sztem..... 

- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem Messi ott elképzelhetetlen... Henrynak egy "egészséges" Barcában nálam nem lenne helye a kezdőben.Gaultier írta:VALDES
MESSI LAMPARD XAVI
RONALINHO ETO
HENRY
Igazából mindenkinek lehet vágya arról, hogy ki jöjjön, de áprilisban erről valóban korai nyilatkozni. Ronaldinho eladásáról annyit, hogy remélem egymásra licitálnak majd rendesen a csapatok, és az érte kapott pénzből több klasszis játékosra is telik majd. Amúgy nem emlékeztet Titeket ez az eset a Rivaldoval történtekre? Mondjuk ő egy pazar vb után igazolt el...
Hihetetlen, sztem épp gondolkodású ember nem hiszi, h Fabregas visszaigazol ide nyáron... csak reálisan bele kéne gondolni emberek...
C.Ronaldo detto! Ezen kár is vitatkozni és álmodozni főleg 50 oldalon keresztül...
C.Ronaldo detto! Ezen kár is vitatkozni és álmodozni főleg 50 oldalon keresztül...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wa2x_ 2008.04.07. 17:16:41-kor.
„Hinni akkor is, ha a tételt olykor csak hitünk bizonyítja, s küzdeni, bárha elégtételt csak a jövő ad álmainkra.”
FCB> °Mes que un club.
FCB> °Mes que un club.
- Andris
- Adminisztrátor
Most töröltem szinte mindent.
És ezentúl is ígylesz. Marha unalmas hogy itt mi folyik, annak ellenére hogy naponta számtalanszor van mindenki figyelmeztetve.
Ahogy az elmúlt 10 percemben, ezentúl is figyelmeztetés nélkül törlök és törlünk minden káromkodást vagy piramist tartalmazó, illetve nem a Barcelona játékos-igazolásaival kapcsolatos hozzászólást.
Akinél pedig sok ilyet kell a közeljövőben törölni, elmegy egy hét pihire.
Nemhinném hogy olyan nehéz ez az egész.
És ezentúl is ígylesz. Marha unalmas hogy itt mi folyik, annak ellenére hogy naponta számtalanszor van mindenki figyelmeztetve.
Ahogy az elmúlt 10 percemben, ezentúl is figyelmeztetés nélkül törlök és törlünk minden káromkodást vagy piramist tartalmazó, illetve nem a Barcelona játékos-igazolásaival kapcsolatos hozzászólást.
Akinél pedig sok ilyet kell a közeljövőben törölni, elmegy egy hét pihire.
Nemhinném hogy olyan nehéz ez az egész.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ha nem jönne össze Silva Ronnie helyett akk jöhetne Capel is.
-
- Barça C
Azért azt nem mondanám biztosra hogy Fabregas nem jön vissza ... Ha mégis eladná az Arsenal vagy távozni szeretne akkor a Barca nagy esélyes Ceh-re mivel elővásárlási joga van (<-eurobarca cikk).bence93kis írta:Fabregas nem jön vissza és Quaresma se..kis-leo-messi írta:Én így képzelem a csapatot:
_________________________ V.Valdez
_____Zambrotta________ Milito________Puyol_________Abidal
__________________Deco_____________Xavi
______________Messi______________Bojan
Csere: Henry,Eto'o,Giovanni,Marquez,Thuram,Pinto
Zambi hejett ALves kell és jöhetne még 2-3 yaya touré szintű szürő játékos és a tesoja is az arsenalból
-
- Barça B
sztem igazad vanGomezinho írta:Mindegy nem vitatkozom veletek nekem ő az álmom utálom Valdest unszimpatikus beképzelt majom aki csa egy normális kapus! de ennyi! Semmivel nemjobb egy Cesarnal vagy bárkit is mondhatnék!

-
- Barça C
Gaultier írta:VALDES
MESSI LAMPARD XAVI
RONALINHO ETO
HENRY
Ha Lampard valószinü hogy nem de oda mindenképp kellene igazolni egy masszív irányítót.én Valdest is kivnném a kauból de nincs helyette más
és ronaldinho is megszabadulna a rá nehezedö sok futástól
szerintem Lampard helyére Diego vagy Fabregas kellene
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kis-leo-messi 2008.04.07. 16:43:30-kor.
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Mindegy nem vitatkozom veletek nekem ő az álmom utálom Valdest unszimpatikus beképzelt majom aki csa egy normális kapus! de ennyi! Semmivel nemjobb egy Cesarnal vagy bárkit is mondhatnék!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gomezinho 2008.04.07. 16:38:57-kor.
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Igazad van V.V. mióta kapott egy nagy potyát tavaly a Liverpool ellen azóta nem hibázott.Minnél jobban öregszik annál jobban véd.kovinho írta:Most őszintén. Mi a francnak kell egy 29-30 éves kapus? De most komolyan? Itt van egy fiatal, remek kapus, Valdés. Mellette fiatal tehetségek. Miért ő? Miért, miért miért? Ilyen egyszerűen nem tudlak megérteni...Gomezinho írta:Igen én még Buffonnak most is nagyon örülnék!
-
- Capitá del Barça
Iniseta Henry helyén fantasztikus dolgokra képes, bár elismerem nem az a típikus balszélső játékos.Nagyon tetszett Capel ellenünk való játéka ezen a poszton. Zambi tegnap nagyon küzdött,meg van benne a képesség.Persze lehet, hogy megy nyáron haza,akkor jöhet Alves.