Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. hol van Puyol?balusz92 írta:--------------------------------------valdes--------------------------------------------
Alves----------Garay-------------------------------Milito---------------------Rafinha
--------------------------------------Yaya---------------------------------------------
-------dos Santos---------------------------------------------------capel-------------
-------------------------------------Nasri----------------------------------------------
---------------------messi-------------------------bojan-------------------------------
asszem ez csaak álom de jol néz ki!
na és PUYOL??? vele mi van??Gaultier írta:VALDES
ALVES GARAY MILITO ABIDAL
MESSI LAMPARD XAVI
RONALINHO ETO
HENRY
ya igazad van.De lehet h egy jó Barcába lenne egy jó Henry is.Ki tudja mi lesz jövőre?szajko írta:1et értek colosal henrynek nincs most helye a barcába dinho meg megy elmessinek azon a helyen nem jó iniesta meg xavi kell 1más mellé sztem.....
Szerintem Messi ott elképzelhetetlen... Henrynak egy "egészséges" Barcában nálam nem lenne helye a kezdőben.Gaultier írta:VALDES
MESSI LAMPARD XAVI
RONALINHO ETO
HENRY
Azért azt nem mondanám biztosra hogy Fabregas nem jön vissza ... Ha mégis eladná az Arsenal vagy távozni szeretne akkor a Barca nagy esélyes Ceh-re mivel elővásárlási joga van (<-eurobarca cikk).bence93kis írta:Fabregas nem jön vissza és Quaresma se..kis-leo-messi írta:Én így képzelem a csapatot:
_________________________ V.Valdez
_____Zambrotta________ Milito________Puyol_________Abidal
__________________Deco_____________Xavi
_____________Qaresma________________Fabregas
______________Messi______________Bojan
Csere: Henry,Eto'o,Giovanni,Marquez,Thuram,Pinto
Zambi hejett ALves kell és jöhetne még 2-3 yaya touré szintű szürő játékos és a tesoja is az arsenalból
sztem igazad vanGomezinho írta:Mindegy nem vitatkozom veletek nekem ő az álmom utálom Valdest unszimpatikus beképzelt majom aki csa egy normális kapus! de ennyi! Semmivel nemjobb egy Cesarnal vagy bárkit is mondhatnék!
Gaultier írta:VALDES
MESSI LAMPARD XAVI
RONALINHO ETO
HENRY
Ha Lampard valószinü hogy nem de oda mindenképp kellene igazolni egy masszív irányítót.én Valdest is kivnném a kauból de nincs helyette más
és ronaldinho is megszabadulna a rá nehezedö sok futástól
Igazad van V.V. mióta kapott egy nagy potyát tavaly a Liverpool ellen azóta nem hibázott.Minnél jobban öregszik annál jobban véd.kovinho írta:Most őszintén. Mi a francnak kell egy 29-30 éves kapus? De most komolyan? Itt van egy fiatal, remek kapus, Valdés. Mellette fiatal tehetségek. Miért ő? Miért, miért miért? Ilyen egyszerűen nem tudlak megérteni...Gomezinho írta:Igen én még Buffonnak most is nagyon örülnék!