Frank Rijkaard
- Charlie
- Öreg Harcos
Télleg Antic is jó volt,szemétből csinált csodát.Silvanus írta:A Rijkaard előtti időszak egyértelműen legjobb kapitánya szerintem Radomir Antic volt, aki a valaha volt legszarabb Barca keretből, és azt hiszem, hogy a 13-14 helyen portyázó Barcából kicsikart egy UEFA kupát érő 6-ik helyet, nem egy egész szezon alatt!!!!!!!
Ha jól emlékszem?!...

Hirtelen kevertem őt Rexachal,de akkor a spanyol a 4. helyre vitt be minket(talán).
C.
-
- Director del Fútbol
A Rijkaard előtti időszak egyértelműen legjobb kapitánya szerintem Radomir Antic volt, aki a valaha volt legszarabb Barca keretből, és azt hiszem, hogy a 13-14 helyen portyázó Barcából kicsikart egy UEFA kupát érő 6-ik helyet, nem egy egész szezon alatt!!!!!!!
Ha jól emlékszem?!...
Ha jól emlékszem?!...

"Més Cuen un Club"
-
- Llegenda del Barça
sztem meg nem menne el. az ajax méginkább az "ő klubja", mégsem erőlködik feléjük. van olyan korrekt gyerek a rijkaard, h nem fog lefalcolni, h esetleg az a maffiózó brigád hívná. egyébként is, itt mindent megkap, és még holland "jópélda" is van előtte, a cruyff.LG írta:Sztem ha télleg hívná a Milán elmenne. Az o klubja a Milán!
meg azért van itt még mit csinálnia. ott a BL.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Nagyon remélem, hogy nem fog még egy jó darabig elmenni, és nyer velünk még vagy 10 kupát, de ha egyszer mégis úgy dönt, hogy elmegy, akkor köszönünk neki minden jót, és CSAK BENITEZT AKAROM LÁTNI UTÓDAKÉNT!!!! 

"Més Cuen un Club"
Sztem ha télleg hívná a Milán elmenne. Az o klubja a Milán!
Ez kamu! Rijkard azt mondta, hogy még meg akarja nyerni velünk a BL-t. (és ez nem biztos, hogy jövőre lesz
)

- Chris
- Capitá del Barça
Frank Rijkaard
Bár az olasz bajnokság és a Bajnokok Ligája-döntő elvesztése ellenére Silvio Berlusconi, az AC Milan futballklub mögött álló olasz miniszterelnök, illetve Adriano Galliani alelnök is bízik Carlo Ancelotti vezetőedzőben, holland sajtóértesülések szerint a háttérben már keresik a szakember utódját.
Carlo Ancelotti minden bizonnyal a következő szezonban is az AC Milan vezetőedzője marad, utána azonban Marco van Basten vagy Frank Rijkaard venné át tőle a kispadot. A FootballNL.com holland internetes futballszaklap más forrásra nem hivatkozva azt írja, hogy Berlusconi mindenképpen egy korábbi Milan-sztár szeretne látni Ancelotti utódjaként a San Siro stadionban. Az újság szerint Ruud Gullit nincs rajta a kívánságlistán, pedig annak idején ő volt talán a legnagyobb sztár a három holland közül.
Frank Rijkaard jelenleg az FC Barcelona trénere, és a katalán sztárklubbal megnyerte a spanyol bajnokságot, Marco van Basten pedig a holland válogatott szövetségi kapitánya.

Bár az olasz bajnokság és a Bajnokok Ligája-döntő elvesztése ellenére Silvio Berlusconi, az AC Milan futballklub mögött álló olasz miniszterelnök, illetve Adriano Galliani alelnök is bízik Carlo Ancelotti vezetőedzőben, holland sajtóértesülések szerint a háttérben már keresik a szakember utódját.
Carlo Ancelotti minden bizonnyal a következő szezonban is az AC Milan vezetőedzője marad, utána azonban Marco van Basten vagy Frank Rijkaard venné át tőle a kispadot. A FootballNL.com holland internetes futballszaklap más forrásra nem hivatkozva azt írja, hogy Berlusconi mindenképpen egy korábbi Milan-sztár szeretne látni Ancelotti utódjaként a San Siro stadionban. Az újság szerint Ruud Gullit nincs rajta a kívánságlistán, pedig annak idején ő volt talán a legnagyobb sztár a három holland közül.
Frank Rijkaard jelenleg az FC Barcelona trénere, és a katalán sztárklubbal megnyerte a spanyol bajnokságot, Marco van Basten pedig a holland válogatott szövetségi kapitánya.

Jah..multkor olyat írtak h 24 millios ajánlatot utasított vissza az Arsenal Henryért, pedig be se jelentkztunk érte. 1 szenylap, klozetpapírnak pont jo lenne 

JaSzakacs írta:as.com

Hát nemCharlie írta:renuevo-megújításSzakacs írta:Rijkaard a Laporta: "O se va Rosell o no renuevo"
ezt nekem vki forditsa le
Valami jó dolgot jelenthet ez![]()
C.

Rijkaard Laportának: Vagy megy Rosell, vagy nem újítok szerzQdést.
De érdekelne hol olvastad ezt, mert nehezen hiszem el

- mrmonster
- Entrenador del Barça
Szerintem csendes idegeskedő az öreg Frank. Nézzétek meg, akik nagy játékosokból lettek edzők, nem haccacárézó fajták. A nagy meccsek alatt már átélték az élményeiket és meg van bennük az önfegyelem.
Camacho-ra ez nem igaz, dehát kivétel erősíti a szabályt...
(még mielőtt a Real-osok kikezdenek: NEM azért hoztam fel példának pont Camacho-t, mert Real-os volt)
Camacho-ra ez nem igaz, dehát kivétel erősíti a szabályt...

(még mielőtt a Real-osok kikezdenek: NEM azért hoztam fel példának pont Camacho-t, mert Real-os volt)
Előre a TITOlusokért!
-
- Llegenda del Barça
amikor 3-0ra égtünk már az elején (ráadásul ahogy kaptuk a gólokat), először a tv-t akartam leamortizálni, utána csak szimplán kikapcsolni. aztán beköszöntünk és megmaradt minden. egyébként akármilyen volt a rijkaard feje, sztem ha a kezébe adták volna anglia összes erőművének a vezetékeit, kb. 3 mperc alatt csúcsra járatta volna az mindegyiket, a benne lévő ideg miatt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
Ezzel szeerintem mind így voltunk!Bodi írta:Hallod Rapika,az én fejemet kellett volna megnézni 0-3-nál....
Rólam nem a nyugottság sugárzott!![]()
Embert tudtam volna ölni!

Forca Barca